Ερμής στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!


Ο πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς, δεν είναι άλλος, από το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, μιας και από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς φιλοξενεί τον Δία και τον Κρόνο. Στην Αστρολογική παρέα, θα προστεθεί και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής.

Η παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν γύρω μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, μερικά από τα στοιχεία της ζωδιακής περιοχής του Υδροχόου, είναι αυτά , της αμφισβήτησης, της ανατροπής και της επανάστασης.

Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχουμε σημαντικές ειδήσεις σε ότι αφορά τις επιστημονικές ανακαλύψεις σε διάφορους τομείς , αλλά και γύρω από τη μάχη κατά του Κορωνοϊού. Παράλληλα όμως, θα εγκαινιάσει και μια περίοδο όπου θα δούμε γύρω μας εκκεντρικές έως επαναστατικές συμπεριφορές, φαινόμενα φανατισμού, τα οποία θα πηγαίνουν χέρι με χέρι μαζί με τις αλληλέγγυες συμπεριφορές. Αυτό σημαίνει ότι , προετοιμαζόμαστε για μια περίοδο η οποία κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι από όλες τις πλευρές.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 08/01 στις 14:00 μ.μ. και θα παραμείνει για 2μιση περίπου μήνες, καθώς κατά την διάρκεια του θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Συγκεκριμένα στις 30/01 θα φτάσει στη 26ο 29’ όπου θα μπει σε στάση, στις 31/01 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 26ο 23 λεπτά και μέχρι τις 20/02 θα φτάσει στην 11ο 04’, όπου θα μπει και πάλι σε στάση, και από τις 22/02 θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία από την 11ο 04’ και θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 16/03 στις 00:25 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ, μια περίοδο σημαντικών συζητήσεων αλλά και συγκρούσεων θα ξεκινήσει για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον  παρουσιάζει η 08/01, καθώς  λίγες ώρες μετά την είσοδο του θα ενεργοποιήσει για πρώτη φορά την όψη συνόδου Δία – Κρόνου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

  • Στις 09/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (1ο 00’), θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (2ο 40’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.
  • Στις 11/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (5ο 15’), θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και σημαντικές συναντήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 12/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (6ο 43’), θα προκαλέσει απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 08/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (20ο 01’), θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 10/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (17ο 43’), θα δημιουργήσει αρκετές ρήξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 13/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (14ο 42’), θα βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (13ο 20’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν τις υποθέσεις τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 05/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (17ο 32’), υπόσχεται τυχερές συναντήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα  από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα θέματα καριέρας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τις συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας, ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. Βέβαια, θα υπάρχουν και διαστήματα με αρκετές εντάσεις, γι’ αυτό προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ευχάριστη  περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια ,  βάζοντας τα σε τροχιά υλοποίησης. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα νέο κύκλο σπουδών από απόσταση. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι .Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας, καθώς τώρα είστε πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά για αυτά.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές συζητήσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ανεβάσει αρκετές φορές τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, καθώς ήρθε η στιγμή να βάλετε όρια σε αυτές. Οι δυνατές σχέσεις θα προχωρήσουν, ενώ, νέες θα δημιουργηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι.Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες υποχρεώσεις στην δουλειά σας, ενώ στα ζητήματα που θα προκύπτουν θα απαιτείται από εσάς να βρίσκετε έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αποκαταστήστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Σε ότι αφορά την υγεία σας, καλό θα είναι κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή να αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε να είναι λάθος.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια και να τα παρουσιάσετε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, το φλερτ και ο έρωτας θα έχει κυρίαρχη θέση στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ είναι πιθανό αρκετές φορές να έρθετε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει το επόμενο χρονικό διάστημα η ζωή σας. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις, καθώς οι ιδέες σας θα τους ενθουσιάσουν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να ανανεώσετε τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό σας, αποφεύγοντας μόνο την περίοδο του ανάδρομου Ερμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί με τους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε το θέλετε, είτε όχι φέτος είναι η χρονιά σας. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας και η παρατεταμένη παραμονή του, θα σας ωθήσει να οργανώσετε σωστά και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, και να δουλέψετε για αυτά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Φυσικά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι ρήξεις, καθώς δεν έχετε τυχαία τον τίτλο του επαναστάτη.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, κρατώντας παράλληλα κλειστά τα χαρτιά σας από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μυστικές επαφές και συμφωνίες. Επίσης, είναι πιθανό να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!