Άρης στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει


Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, όλο το 2ο εξάμηνο της χρονιάς που μας πέρασε κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν για τη ζωή όλων μας, και ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι, ήρθαν αντιμέτωποι με πολλές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους,  ενώ αναγκάστηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να μπουν σε δράση.

Επίσης, όπως διαπιστώσαμε όλοι μας, καταλυτικός ήταν ο ρόλος του στην διασπορά της πανδημίας του Κορωνοϊού, ιδιαίτερα κάθε φορά που συναντιόταν με την Έριδα και τον Πλούτωνα.

Λίγες μόνον ημέρες μετά την είσοδο της νέας χρονιάς, θα αντιληφθούμε ότι κάτι αλλάζει, αφού μετά από 2 χρόνια, ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις 07/01/2021  λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00: 27 π.μ., και θα παραμείνει μέχρι τις 04/03 στις 05: 28 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων.

Αρχικά, ο τρόπος δράσης του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο δράσης του στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι πλέον, δεν θα είμαστε βιαστικοί, ανυπόμονοι και εκρηκτικοί, αντίθετα, θα γίνουμε πιο υπομονετικοί και επίμονοι, κτητικοί απέναντι σε ότι και όποιον θεωρούμε δικό μας, πρακτικοί, μα πάνω από όλα, θα διοχετεύουμε την ενέργεια μας στοχευμένα , χωρίς να αναλωνόμαστε άσκοπα σε περιττές κινήσεις ή καυγάδες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι τα ζώδια της Γης (κυρίως οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι), αλλά και οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι, ενώ πιο ήρεμοι και χαρούμενοι θα είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί.

Για τα ζώδια όμως του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά, αφού, η παρουσία του Άρη όχι μόνο θα τους πιέσει να μπούνε σε δράση και να δώσουν λύσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις, αλλά, θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε αλλαγές, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι ξαφνικές, γεγονός που θα τους δυσκολέψει μιας και αυτό που απεχθάνονται είναι οι αλλαγές.  Γι’ αυτό το λόγο η πάλη του παλιού με το καινούργιο θα είναι πολύ πιο έντονη και πιθανό,  σε ορισμένες περιπτώσεις να οδηγήσει και την κατάσταση στα άκρα.

Πολύ ενδιαφέρον, θα έχουν οι πρώτες 2 ημέρες της παραμονής του στο ζώδιο του Ταύρου (δηλαδή από τις 7/01- 09/01) καθώς, θα ενεργοποιήσει για πρώτη φορά την όψη συνόδου Δία – Κρόνου, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο ζώδιο του Υδροχόου. Ενώ, μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το χρονικό διάστημα από τις 13/01- 23/01, όπου θα έχει τις συναντήσεις με τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Δία, με αποτέλεσμα να  δούμε να συμβαίνουν πολλά γεγονότα, τόσο κοινωνικά όσο και γεωφυσικά,  σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια στις παραμονής του στο ζώδιο του  Ταύρου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 09/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή (1ο 00’), θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη (1ο 15’), θα ενισχύσει το πάθος στις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (3ο. 04’), θα δημιουργήσει αρκετούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ουρανό (6ο 44’), θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/01 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (7ο 59’), θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 01/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο (12ο 43’), θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,
  • Στις 10/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ερμή (17ο 43’), θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (19ο 42’), θα ωθήσει να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη (22ο 59’), θα είναι η αφορμή για να προκληθούν εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/02 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (25ο 55’), υπόσχεται ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Ταύρου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να αναπνεύσετε με ανακούφιση εσείς οι Κριοί. Η  αποχώρηση  του πλανήτη της δράσης και κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, μετά την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο σας,  και η είσοδος του στο ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει τέλος σε μια πολύ έντονη και κουραστική περίοδο για εσάς. Η είσοδος του στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις δράσεις που ξεκινήσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα θα είναι θετική και για τα οικονομικά σας μέσα από την δουλειά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα ξαφνικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονη και αρκετά συγκρουσιακή περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.
Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο σας , θα σας αναγκάσει να μπείτε σε δράση, ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του τόσο με τον Ουρανό, όσο και με τον Κρόνο και τον Δία, θα σας ωθήσει σε έντονες συγκρούσεις και ξαφνικές αλλαγές στην ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την αποχώρηση του η ζωή σας δεν θα είναι ίδια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια περίοδο άγχους και εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ενισχύσει το άγχος για την εξέλιξη της καριέρας, ενώ είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να δρομολογήσετε πιο γρήγορα τις καταστάσεις να κινηθείτε παρασκηνιακά. Φυσικά δεν πρέπει να αμελείτε την υγεία σας, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανακουφισμένοι νιώθετε πλέον εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, μετά την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε και πάλι σε κοινωνικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, μέσα από φίλους είναι πιθανό να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Βασική σας προτεραιότητα από εδώ και στο εξής θα είναι η καριέρα σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολύ κούραση και δουλειά, στην προσπάθεια σας να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα στην δουλειά σας, τα οποία θα σας βγάλουν από την πεπατημένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι αισιοδοξία θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας για το προσωπικό και το επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών μέσω του διαδικτύου. 

ΖΥΓΟΣ

Πρακτικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα βρείτε εσείς οι Ζυγοί.
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που είχαν μείνει σε στασιμότητα εδώ και καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με χαρά θα δείτε την ερωτική σας ζωή να ανανεώνεται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για εσάς. Και αυτό γιατί, είτε το θέλετε είτε όχι, ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται σε τέλμα, και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.
Οι αλλαγές μπορεί να σας τρομάζουν, ωστόσο, είναι απαραίτητο να γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ευθύνες ετοιμάζεστε να αναλάβετε εσείς  οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται με αρκετές νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας, ενώ από εσάς θα απαιτηθεί  να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν. Αυτό θα έχεις ως συνέπεια να αυξηθεί το άγχος σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε την διατροφή σας, και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς αφού, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια με αποτελεσματικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα γίνει προτεραιότητα στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια περίοδο πολλών υποχρεώσεων, αλλά και εντάσεων ξεκινά για  εσάς τους  Υδροχόους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Δία και τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βρείτε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αυτό δεν θα γίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε τεχνικές εργασίες στο χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινής σας ζωής, κάνοντας τους πιο έντονους, καθώς θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Αυτό σημαίνει, ότι δεν θα διστάσετε να υποστηρίζετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερο πάθος, τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!