Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!


Η χρονιά που πέρασε, κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν για τις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι στιγμές, που είτε αναγκαστήκαμε να βρούμε άλλους τρόπους επικοινωνίας, είτε απαιτήσαμε από το ερωτικό μας ταίρι να απομακρύνει τους φόβους και τις ανασφάλειες μας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 08/01 και συγκεκριμένα στις 17:41 μ.μ. θα μας βοηθήσει να βάλουμε τις προσωπικές μας σχέσεις σε σταθερές βάσεις. Και θα το κάνει αβίαστα μέχρι την 01/02 στις 16:05 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να βάλουμε τα συναισθήματα μας σε τάξη, να συμπεριφερθούμε με αξιοπρέπεια στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις έχοντας ως προτεραιότητα την εικόνα που βγάζουμε προς τα έξω, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους μένοντας προσηλωμένοι σε αυτούς και κλείνοντας παράλληλα τα αφτιά μας στα κακόβουλα σχόλια ή σε όσους μας προτρέπουν να τα παρατήσουμε.

Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα καριέρας, ενώ, θα ανοίξει το δρόμο για να έρθουμε πιο κοντά με ισχυρά πρόσωπα τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) οι οποίοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές, ενώ σε ερωτικές περιπέτειες θα παρασύρει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η φετινή της παρουσία είναι απαλλαγμένη από δύσκολες συναντήσεις.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω για το 2021 δεν κλείνει την 01/02, αφού μέσα στην χρονιά και συγκεκριμένα στις 06/11 θα βρεθεί και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης οι όψεις που θα σχηματίσει είναι :

  • Στις 09/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (01ο 15’), υπόσχεται ότι θα ζήσουν στιγμές πάθους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (6ο 43’), θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα (19ο 01’), θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/01 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (25ο 06’), υπόσχεται ότι θα φέρει μοιραίους έρωτες στην ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω για το 2021 δεν κλείνει την 01/02, αφού μέσα στην χρονιά και συγκεκριμένα στις 06/11 θα βρεθεί και πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Νέες προτεραιότητες είστε έτοιμοι να βάλετε εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αφού πλέον προτεραιότητα σας είναι η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται σε θέση ισχύος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ηλιαχτίδα φωτός θα υπάρχει στην ζωή σας. Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ενθουσιασμό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να έρθει από μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερο ζήλο αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ θα βοηθήσει όσους από εσάς θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βρεθούν για άλλη μια φορά σε πρώτο πλάνο.
Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ξαναφτιάξετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα συνεργασία. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, αφήνοντας πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος. 

ΛΕΩΝ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε με ιδιαίτερη χαρά και νέες ευθύνες στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο,  η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, προχωρώντας σε αλλαγές ή αισθητικές παρεμβάσεις, αλλάζοντας παράλληλα και την διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει ένα από τα πιο φωτεινά διαστήματα της νέας χρονιάς, όπου μπορείτε να νιώσετε δημιουργικοί, να χαρείτε και να ερωτευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.Η  είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα, βάζοντας τέλος στις οικογενειακές διαμάχες, και να νιώσετε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο εκφραστικοί θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις σας στις φιλικές και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας σε ένα συνεργάτη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα τα νέα για το πορτοφόλι σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα σας  δώσει άμεσα οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας, έστω και αν χρειαστεί να ξοδέψετε λίγα χρήματα παραπάνω για αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας θα μπει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για εσάς τους Αιγόκερους, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι, ενώ ο συνδυασμός γοητείας και σοβαρότητας που εκπέμπετε θα είναι το μυστικό της επιτυχίας σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυφοί έρωτες για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές  οικονομικές συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ

Νέα άτομα θα μπούνε στην ζωή σας  αυτή τη χρονική περίοδο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους με την βοήθεια φίλων ή προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον που σας εκτιμούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που γνωρίσατε μέσω φίλων.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!