Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/1 – 10/1/2021


Σημαντικές αλλαγές και αέρα ανανέωσης φέρνει στις αποσκευές της η πρώτη εβδομάδα του χρόνου, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχουμε πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι μετακινήσεις των γρήγορων πλανητών από τα μέσα της εβδομάδας, με σημαντικότερη αυτή του Άρη που μετά από την 6μηνη παραμονή του στο ζώδιο του Κριού θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι,  η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα μας ωθήσει να ανακαλύψουμε την αλήθεια, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη, στα τέλη της εβδομάδας,  θα είναι αφορμή για αρκετές ρήξεις.

Από την άλλη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Την ατμόσφαιρα θα γλυκάνει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, καθώς επίσης και  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη, η οποία υπόσχεται ότι  θα ανεβάσει την ερωτική μας διάθεση στα ύψη.

Ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι, μετά  την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο του Κριού, τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) για τα οποία ολοκληρώνεται μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδος, αλλά και τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι και λιγότερο οι Ταύροι) από την είσοδο τόσο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Σε ερωτικές περιπέτειες επίσης, μπορεί να παρασυρθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Από την άλλη , ιδιαίτερα πιεστική  και έντονα συγκρουσιακή θα είναι η είσοδος του  Ερμή και του Άρη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, ενώ ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 03/01  με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, θα νιώσουν συναισθηματικά πιεσμένα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ πιο χαρούμενα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 04/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 05/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους), ενώ με τις διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Δία, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα να νιώσουν σίγουροι για τον εαυτό τους και τις αποφάσεις τους.

Την Τετάρτη 06/01 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), καθώς θα τους αναγκάσει να μπουν σε δράση, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις.

Την Πέμπτη 07/01 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Ιχθύς).

Την Παρασκευή 08/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα , θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Αιγόκερων και των Καρκίνων όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα επίσης έχουμε και δύο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, αρχικά, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονων συζητήσεων, και όχι πάντα ανώδυνων, για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), παρασύροντας παράλληλα σε ερωτικές περιπέτειες τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

Το Σάββατο 09/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου,  υπόσχεται στα ζώδια της Γης  (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών ότι θα περάσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 10/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών να βάλουν σε σειρά τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς , μας ωθεί να είμαστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί. Επίσης, απαιτεί από εμάς να βγούμε από την αδράνεια, να πάψουμε να είμαστε υποχωρητικοί και να διεκδικήσουμε τα θέλω και τα κεκτημένα μας, μα πάνω από όλα να μην φοβηθούμε να συγκρουστούμε, και πάνω από όλα να ονειρευτούμε.

Να έχουμε μια υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα !!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τι ευκαιρίες θα φέρει για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιθυμία μας να πάρουμε και πάλι την ζωή μας στα χέρια μας, και να κάνουμε μια επα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/5 – 16/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η 2η εβδομάδα του Μαΐου, μια εβδομάδα με ση ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u