Πως θα μας επηρεάσει η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο του Καρκίνου !


Τα πάντα στην ζωή μας είναι κύκλοι. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στο  2020, μια χρονιά που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη, η οποία ξεκίνησε με μια Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου,  και μας αποχαιρετά  με μια Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο.

Στις 30/12 στις 05: 28 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς στις 8ο 53’, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στη 8ο 26’ του Μεταβλητού Τοξότη.

Η τελευταία Πανσέληνος της χρονιάς θα επηρεάσει 2 βασικούς άξονες της ζωής μας, την σχέση μας με τους άλλους, αλλά και τις αξίες και την συναισθηματική μας ασφάλεια, αφού μπορεί να πραγματοποιείται σε 1ο – 7ο (άξονα της ύπαρξης), και πάνω στην ακμή 2ο – 8ο (άξονα των αξιών).

Άλλωστε αυτό δεν ήταν και το βασικό αίτημα όλης της χρονιάς, να επαναπροσδιορίσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας, να επαναξιολογήσουμε τις αξίες μας και να δούμε ποια πράγματα και ποιοι άνθρωποι αξίζει να υπάρχουν στην ζωή μας, και το πιο σημαντικό να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες μας.

Η συμμετοχή άλλωστε του Ερμή σε αυτή την Πανσέληνο, θα μας βοηθήσει να κινητοποιηθούμε και να  προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας βοηθήσει να δούμε την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αρκεί να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να αλλάξουμε την Κοσμοθεωρία μας.  Κάτω από άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι, αρκετοί από εμάς θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε και ένα ταξίδι, ωστόσο, αυτή τη χρονική περίοδο τις τάσεις φυγής μας μπορούμε να τις καλύψουμε μέσω της γνώσης.

Η ανάγκη μας να ζήσουμε ότι μας στέρησε η χρονιά που φεύγει, να ερωτευτούμε και να ονειρευτούμε, είναι πιθανό, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Η όψη τετραγώνου που προηγήθηκε, και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του, του  Άρη με τον Πλούτωνα, απαιτεί από εμάς να αλλάξουμε πλεύση στην ζωή μας, και αυτό γιατί, μόνο αν δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, όπως σχέδια για τα οποία κοπιάζαμε χωρίς αποτέλεσμα ή ανεκπλήρωτοι έρωτες, θα μπορέσουμε  να υποδεχτούμε το καινούργιο που έρχεται.

Για τις πρώτες αλλαγές, μας έχει προετοιμάσει άλλωστε πριν από λίγες ημέρες, η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Ουρανό. Και αυτό γιατί εάν δεν προετοιμάσουμε το έδαφος, όσο θα πλησιάζουμε στις όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσουν διαδοχικά σε λίγες ημέρες ο Δίας και ο Κρόνος, από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, αυτές θα έχουν πιο  έντονο συγκρουσιακό χαρακτήρα.

Το θετικό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι, στο τέλος, το ένστικτο της επιβίωσης και η ανάγκη μας να αναγεννηθούμε συναισθηματικά, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, θα αποδειχτεί πιο δυνατό.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος θα στρέψει την προσοχή μας τόσο σε θέματα που αφορούν την πατρίδα, την ασφάλεια κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά, καθώς η πανδημία του Κορωνοϊού έχει δημιουργήσει και αρκετά προβλήματα στην οικονομία, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να δούμε και μια νέα έξαρση της νόσου. Επίσης, είναι πιθανό να δούμε τις επόμενες ημέρες και έντονα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.

Αστρικά, η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 44’ του άξονα Διδύμων – Τοξοτών, με αποτέλεσμα να έχουμε την ενεργοποίηση της Έκλειψης Σελήνης που είχε προηγηθεί το καλοκαίρι σε αυτή την μοίρα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).  Σημαντικές αλλαγές μπορεί να πυροδοτήσει και ο Ερμής από την 20ο του Τοξότη, για τους εκπροσώπους του ίδιου Σταυρού οι οποίοι επηρεάστηκαν από την Ολική Έκλειψη Ηλίου που προηγήθηκε στις 14/12.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Δεν φοβάμαι να ολοκληρώσω τον κύκλο των αλλαγών της ζωής μου, που ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς. Έχοντας αφήσει πίσω μου τα βαρίδια του παρελθόντος και μια ζωή που δεν με ικανοποιεί, θα καλωσορίσω την νέα χρονιά με αισιοδοξία, και την γλυκιά αναμονή του καινούργιου που έρχεται.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον  Καρκίνο  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με δύο σημαντικούς τομείς της ζωής σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, στα οποία θα κληθείτε να δώσετε λύσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγεννηθείτε συναισθηματικά, γεγονός που θα επηρεάσει άμεσα και την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις απόψεις σας, και να μάθετε να προσαρμόζεστε πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα, εάν θέλετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις επαγγελματικές προκλήσεις της νέας χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον  2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας και να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να μάθετε να προστατεύετε ότι έχει πραγματική αξία για εσάς και να μην ξοδεύετε τα συναισθήματα σας σε σχέσεις που δεν έχουν μέλλον ή που δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά κλείνει έχοντας στραμμένους τους προβολείς επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ξαναδείτε τα θέλω σας, και πάνω από όλα να μάθετε να τα εκφράζετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι εφόσον έχετε πάρει το μάθημα σας, μπορείτε πλέον να προχωρήσετε σε νέες υγιείς σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Τις δυνάμεις σας προσπαθείτε να ανασυντάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει το άγχος σας για το μέλλον και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αλλαγές που έρχονται, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                               

Τις φιλικές σας σχέσεις επαναξιολογείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές σας σχέσεις και να προχωρήσετε στις οριστικές σας εκκαθαρίσεις. Είναι σημαντικό να δείτε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι δίπλα σας, και ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε, μιας και πολλές φορές πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα μπορεί να κρύβεται κάτι άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Με τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγάλη προσοχή την καριέρα σας και τα βήματα που πρέπει να κάνετε μέσα στην επόμενη χρονιά για να φτάσετε εκεί που θέλετε και σας αξίζει. Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει για εσάς η επιθυμία σας να αλλάξετε την εικόνα σας, και γι’ αυτό είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον καταστρώνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με αποφασιστικότητα, και να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε αρκετά από αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στους κρυμμένους φόβους και στις ανασφάλειες σας θα ρίξει φως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο. Είτε αυτοί είναι οικονομικοί, είτε συναισθηματικοί, θα καταφέρετε να τους αντιμετωπίσετε μόνο εάν τους κοιτάξετε κατάματα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να δείτε ποια πράγματα και ποιοι είναι αυτοί που έχουν αξία στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό  σας οίκο,  θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, και να τολμήσετε να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας. Άλλωστε, με το τέλος της χρονιάς κλείνετε και κάποιους κύκλους στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα μεγεθύνει το άγχος σας εξαιτίας των πολλών ευθυνών που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε και το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για χαρά, διασκέδαση και έρωτα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ερωτικές αυταπάτες.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!