Κρόνος στον Υδροχόο και πόσο θα αλλάξει η ζωή μας τα επόμενα χρόνια..


Ο Κρόνος είναι ίσως, ένας από τους πιο παρεξηγημένους πλανήτες, καθώς, στο άκουσμα και μόνο του ονόματος του, οι περισσότεροι, φοβούνται και τρομάζουν, αφού, τις περισσότερες φορές συνδέεται με το τέλος της ανεμελιάς.

Τι είναι όμως  ο Κρόνος, που όλοι, άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες όχι φοβόμαστε;

Ο Κρόνος είναι ο χρόνος, είναι η δομή, το όριο, η πειθαρχία, η σκληρή δουλειά, η οργάνωση, η εμπειρία, και οι κανόνες.

Είναι ο αυστηρός δάσκαλος που απαιτεί να είσαι κάθε μέρα διαβασμένος, και θα σου βάλει πολλά διαγωνίσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να είναι σίγουρος ότι,  τον βαθμό που θα σου βάλει, τον αξίζεις.

Μα πάνω από όλα είναι δίκαιος, γι’ αυτό και ποτέ δεν φέρνει αιτήματα ή δυσκολίες που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε, απλά, απαιτεί δουλειά και συνέπεια.

Είναι, ο διαλογισμός, που κατά τη διάρκεια του μαθαίνουμε να τιθασεύουμε  τις σκέψεις μας.

Και ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να χτίσεις καλές σχέσεις μαζί του, όπως έχει πει και ο δάσκαλος μου στα πρώτα μαθήματα Αστρολογίας, είναι να κάνεις αυτό που δεν σου αρέσει με ευχαρίστηση.

Πριν ανακαλυφθεί ο Ουρανός, ο Κρόνος εκτός από τον Αιγόκερω, ήταν κυβερνήτης και του Υδροχόου. Οπότε, η παρουσία του, μόνο ως αποτελεσματική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Υδροχόος, είναι ένα από τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγός, Υδροχόος) και ανήκει στην ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Αυτό σημαίνει ότι, είναι ικανός στην απόκτηση επικοινωνίας, σταθερός στις απόψεις του, οραματιστής, ιδεολόγος, απόλυτος, ανανεωτικός, αγαπά την διαφορετικότητα, θέλει την ανατροπή και την αλλαγή και παλεύει για αυτή, αλλά ….για τους άλλους.

Στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Κρόνος θα καταφέρει να βάλει σε πρακτική εφαρμογή τα ιδεολογικά του οράματα, να βάλει νέες βάσεις στην επιστήμη και στην Τεχνολογία αλλά και στην πολιτική.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι στην ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου ανήκει η κατάληξη -ισμός, οπότε, μέσα στα επόμενα χρόνια είναι πιθανό να δούμε αρκετά κοινωνικά κινήματα, αλλά και συγκρούσεις μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, όπως και σε διάφορα σημεία του πλανήτη να αναζωπυρώνονται απολυταρχικά καθεστώτα.

Ο Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12/2020 στις 07:04 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 07/03/2023 στις 15:35 μ.μ. όπου μετά θα μπει στους Ιχθύες.

Οι βασικότερες όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του είναι η όψη συνόδου με τον Δία στις 21/12/2020, η οποία εγκαινιάζει ένα νέο συνοδικό κύκλο διάρκειας 20 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη 20ετία θα δούμε πολλά πράγματα να αναπτύσσονται στον τομέα της επιστήμης και της Τεχνολογίας, ενώ θα έχουμε και αρκετές αλλαγές στην πολιτική σκηνή, κυρίως στο Δυτικό Κόσμο, άλλες φορές πιο εύκολα και άλλες με αρκετή ένταση.

Ενώ, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του 2021 και του 2022, θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, θα βιώσουμε καταστάσεις οι οποίες θα είναι πιεστικές, και ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), αλλά και της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες). Ενώ, ιδιαίτερα πιεστική και με αρκετή δουλειά θα είναι για τα επόμενα 3 περίπου χρόνια θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), τα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα.

Αναλυτικά οι όψεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου , καθώς και τα διαστήματα που θα κινηθεί ανάδρομα μπορείτε να τις διαβάσετε  στο τέλος του κειμένου.

Η παρουσία του Κρόνου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Τα δύσκολα πίσω σας , θα αφήσετε με μεγάλη χαρά εσείς οι Κριοί. Μετά από 3 περίπου χρόνια, όπου κοπιάσατε, δυσκολευτήκατε, πεισμώσατε και δεν το βάλατε κάτω, όσα εμπόδια και  αν χρειάστηκε να ξεπεράσετε. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει για εσάς την δικαίωση, και την αναγνώριση από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά και με ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα στηρίξουν τις προσπάθειες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με τα κοινά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση ζωής με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκληρή δουλειά και νέες ευθύνες, θα φέρει η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σε εσάς τους Ταύρους. Τα επόμενα 3 περίπου χρόνια θα δουλέψετε σκληρά για την επαγγελματική σας εξέλιξη, και καταξίωση, ενώ η επιμονή σας στους στόχους στο τέλος θα επιβραβευθεί. Η κόντρα που θα έχει ο Κρόνος με τον Ουρανό, από το ζώδιο σας, μπορεί στην αρχή να σας δυσκολέψει, δεν πρέπει όμως να σας τρομάξει, γιατί το καινούργιο θα χτιστεί επάνω σε γερά θεμέλια. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα δείτε το κοινωνικό σας status να αλλάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βάλετε σε σταθερές βάσεις τα μελλοντικά και επαγγελματικά σας σχέδια, αυτό μπορεί να σημαίνει για άλλους ότι θα ξεκινήσουν Σπουδές στην Ανώτερη εκπαίδευση ή μπορεί να κάνουν ένα μεταπτυχιακό, να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους εκτός Ελλάδος ή να βρουν δουλειά στο εξωτερικό. Τα πράγματα θα γίνουν όπως θέλετε, αυτό όμως που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η επιτυχία δεν θα έρθει μόνη της, αλλά, θα χρειαστεί να δουλέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα οικονομικά σας θα ρίξετε, τα επόμενα χρόνια, όλη σας την προσοχή εσείς οι Καρκίνοι.Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη, θα σας κάνει ιδιαίτερα προσεχτικούς με τα έξοδα. Το θετικό για εσάς είναι ότι έχετε πάρει το μάθημα σας, και πλέον, θα είστε πολύ προσεχτικοί με τις οικονομικές σας συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μπείτε στην διαδικασία να δουλέψετε με τον εαυτό σας, και να ξεπεράσετε κρυμμένους φόβους και ανασφάλειες, μια διαδικασία η οποία μπορεί να μην είναι εύκολη, θα είναι όμως λυτρωτική.

ΛΕΩΝ

Την σχέση σας με τους άλλους θα χρειαστεί να δουλέψετε τα επόμενα χρόνια εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Κρόνου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές. Αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν μια ιδιαίτερα απαιτητική συνεργασία, ενώ για άλλους, ότι η σχέση τους με τον σύντροφο τους θα περάσει σε επόμενο στάδιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, η εποχή της ανεμελιάς τελειώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας είστε έτοιμοι να αναλάβετε εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, για εσάς τους εργασιομανείς Παρθένους, όχι μόνο δεν θα σας δυσκολέψει, αντίθετα, θα σας αρέσει, αφού θα νιώσετε πιο χρήσιμοι και απαραίτητοι για τους άλλους. Φυσικά και η επιβράβευση θα συνοδευτεί με την αναβάθμιση της θέσης σας, η οποία θα είναι αποδεκτή από όλους. Σε ότι αφορά την εικόνα σας, τα επόμενα χρόνια θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, θα προσέξετε την υγεία και την διατροφή σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε αισθητικές παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Με χαρά και ανακούφιση περιμένατε αυτή την στιγμή εσείς οι Ζυγοί, αφού τα τελευταία χρόνια η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας, σας δυσκόλεψε αρκετά, σας έκανε όμως σοφότερους. Η είσοδος του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε τα φιλόδοξα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης, θα νιώσετε δημιουργικοί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα δείτε την σχέση σας πιο σοβαρά, ενώ, για άλλους, η χαρά του ερχομού ενός παιδιού θα συνοδευτεί με ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος ωριμότητας ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με σοβαρότητα με τα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένειας σας, αλλά και την ακίνητη περιουσία σας, δείχνοντας την ανάλογη σοβαρότητα. Για αρκετούς από εσάς, αυτό μπορεί να έχει άμεση σχέση με την αλλαγή του τόπου κατοικίας, εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στα ηλικιωμένα μέλη της οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία, και να γίνετε άνθρωποι των πράξεων και όχι των λόγων, να παίρνετε αποφάσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να διευρύνετε τους γνωστικούς σας ορίζοντες. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι το πρόγραμμα σας, το οποίο εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος πολλών ευθυνών ολοκληρώνεται με την αποχώρηση του κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνου από το ζώδιο σας. Η είσοδος του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σημάνει για εσάς μια περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταφέρετε, με σκληρή πάντα δουλειά, να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας (υλικά και μη). Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες  θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα δείχνετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας με πράξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα είναι , για τα επόμενα περίπου 3 χρόνια, δικός σας, αφού θα φιλοξενήσετε πολύ σημαντικούς καλεσμένους. Η παρουσία, του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Κρόνου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει για εσάς μια περίοδο σοβαρότητας και υπευθυνότητας, κατά τη διάρκεια της οποίας το άμεσο αίτημα της θα είναι η υλοποίηση. Αυτό που έχετε να μάθετε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε την ζωή με σοβαρότητα, και να αναλαμβάνετε τις ευθύνες των πράξεων σας, και η επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά. Επίσης, θα μάθετε να λειτουργείτε με κανόνες και όρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα εγκαινιάσει μια περίοδο 3 περίπου χρόνων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δουλέψετε σκληρά, για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας για το μέλλον, ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές, που το άγχος για το μέλλον μπορεί να σας κυριεύσει. Για να καταφέρετε να διαχειριστείτε αυτές τις καταστάσεις, θα πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους, με τους οποίους θα βρίσκετε τις ισορροπίες σας. 

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου είναι :

2020

Η μοναδική όψη που σχηματίζει το 2020 είναι στις 21/12/2020 η όψη συνόδου του Δία με τον Κρόνο (00ο  29’)

2021

Ο Κρόνος μέχρι τις 23/05/2021 θα φτάσει μέχρι την 13ο 31’  του Υδροχόου όπου θα μπει σε στάση, στις 24/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 09/10/2021 θα φτάσει στην 6ο 52’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 11/10/2021 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του,

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι

Με τον Ήλιο

 • Στις 24/01/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (4ο 22’)
 • Την 01/04/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο 22’)
 • Στις 03/05/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (13ο 11’)
 • Στις 03/06/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (13ο 25’)
 • Στις 02/08/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (10ο 12’)
 • Στις 30/09/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (6ο 58’)
 • Στις 30/10/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (7ο 11’)
 • Την 01/12/2021 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (8ο 58’)

Με τον Ερμή

 • Στις 10/01/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (2ο 40’)
 • Στις 10/04/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (12ο 02’)
 • Στις 25/04/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο ( 12ο 53’)
 • Στις 12/05/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (13ο 25’)
 • Στις 02/08/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (10ο 12’)
 • Στις 05/09/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (7ο 55’)
 • Στις 10/11/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (7ο 39’)
 • Στις 30/11/2021 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (8ο 54’)

Με την Αφροδίτη

 • Στις 06/02/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (6ο 53’)
 • Στις 31/03/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο 18’)
 • Στις 25/04/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (12ο 52’)
 • Στις 20/05/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (13ο 30’)
 • Στις 07/07/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο (12ο 01’)
 • Στις 23/08/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (8ο 39’)
 • Στις 17/09/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (7ο 21’)
 • Στις 13/10/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (6ο 53’)

Με τον Άρη

 • Στις 13/01/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (3ο 04’)
 • Στις 22/03/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (10ο 33’)
 • Την 01/07/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (12ο 20’)
 • Στις 26/09/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (7ο 05’)
 • Στις 11/11/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (7ο 40’)
 • Στις 30/12/2021 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (11ο 41’)

Με τον Ουρανό

 • Στις 17/02/2021 ο Κρόνος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (7ο 13’)
 • Στις 15/06/2021 ο ανάδρομος Κρόνος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (13ο 06’)
 • Στις 24/12/2021 ο Κρόνος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (11ο 05’)

Επειδή και οι δύο πλανήτες δεν κινούνται γρήγορα, θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου- Ουρανού από τις 25/12/2020 έως τις 09/08/2021, και από τις 04/11/2021 έως τις 04/02/2022

2022

Το 2022 ο Κρόνος στο 1ο εξάμηνο θα κινηθεί σε ορθή πορεία και μέχρι τις 04/06/2022 θα φτάσει στην 25ο 15’ όπου θα μπει σε στάση, στις 06/06/2022 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 25ο 15’ και μέχρι τις 22/10/2022 θα φτάσει στην 18ο 35’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 23/10/2022 θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία από τις 18ο 35’.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Κρόνος το 2022 είναι

Με τον Ήλιο

 • Στις 04/02/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (15ο 56’)
 • Στις 13/04/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (23ο 04’)
 • Στις 15/05/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (24ο 55’)
 • Στις 16/06/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 08’)
 • Στις 14/08/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (21ο 53’)
 • Στις 12/10/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (18ο 41’)
 • Στις 11/11/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (18ο 54’)
 • Στις 12/12/2022 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνο με τον Κρόνο (20ο 41’)

Με τον Ερμή

 • Στις 02/03/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (18ο 59’)
 • Στις 07/04/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (22ο 36’)
 • Στις 24/04/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (23ο 53’)
 • Στις 02/07/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο 39’)
 • Στις 31/07/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (22ο 57’)
 • Στις 23/10/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (18ο 35’)
 • Στις 10/11/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (18ο 50’)
 • Στις 30/11/2022 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (19ο 48’)

    Με την Αφροδίτη

 • Στις 28/03/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (21ο 44’)
 • Στις 24/05/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (25ο 07’)
 • Στις 19/06/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (25ο 05’)
 • Στις 13/07/2021 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (24ο 07’)
 • Στις 28/08/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (20ο 51’)
 • Στις 14/10/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (18ο 59’)
 • Στις 07/11/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο (18ο 47’)
 • Στις 02/12/2022 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (19ο 55’)

Με τον Άρη

 • Στις 05/04/2022 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (22ο 24’)
 • Στις 28/06/2022 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Κρόνο ((24ο 49’)
 • Στις 07/08/2022 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (22ο 24΄)
 • Στις 28/09/2022 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (19ο 06’)
 • Στις 28/11/2022 ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (19ο 42’)

Με τον Ουρανό

Θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τις 04/02/2022, και από τις 15/06/2022 έως τις 11/12/2022, χωρίς όμως η όψη να κλείσει με ακρίβεια.

2023

Ο Κρόνος θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τις 07/03/2023 όπου στις 15: 35 μ.μ. θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες

Οι όψεις που θα σχηματίσει το 1ο δίμηνο του 2023 θα είναι

Με τον Ήλιο

 • Στις 17/02/2023 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (27ο 46’)

Με τον Ερμή

 • Στις 03/03/2023 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (29ο 27’)

Με την Αφροδίτη

Στις 23/01/2023 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (24ο47’)

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!