Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ουρανού, Προσαρμογή στις αλλαγές !


Η χρονιά που σε λίγες ημέρες αποχαιρετούμε, ήταν για όλους μας μια χρονιά ορόσημο, αφού μέσα από τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες που ζήσαμε και ζούμε, μας ώθησε να δούμε την ζωή μέσα από άλλα μάτια.

Πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 και υποδεχτούμε το 2021, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία, να αλλάξουμε την στάση που έχουμε απέναντι στην ζωή.

Την αφορμή θα μας την δώσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 27/12 ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο του Ταύρου (6ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα έχουμε την δυνατότητα να προσαρμοστούμε άμεσα στις νέες διαφορετικές συνθήκες της ζωής και να αποδεχτούμε τις προκλήσεις που έρχονται την νέα χρονιά, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπους για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα, θα αλλάξουμε την οπτική θέασης μας, θα βρούμε ξαφνικές λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν ή θα πάρουμε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένουμε, ενώ είναι πιθανό αρκετοί από εμάς να πάρουμε την απόφαση και να σπάσουμε δεσμά που μας κρατάνε πίσω.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο αισιόδοξοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η ανατροπή του σκηνικού είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές έχετε αρχίσει να γίνεστε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα αλλάξουν την πορεία της προσωπικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να αυτονομηθείτε τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μότο σας αυτές  τις ημέρες είναι, η ζωή βοηθάει τους τολμηρούς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία φαίνεται αρκετά τολμηρή αυτή την εποχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας, τις οποίες εδώ και πολύ καιρό αναβάλλατε. Το έναυσμα μπορεί να σας δοθεί από ένα φιλικό σας πρόσωπο την στιγμή που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει τις τελευταίες ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα ή τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ πολύ σημαντική θα είναι για εσάς η επιβράβευση που θα πάρετε από τους προϊσταμένους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα το ερωτικό σας ταίρι με την αλλαγή της συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα του σπιτιού σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας.  Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ είναι πιθανό, να δεχτείτε μια αναπάντεχη πρόταση για την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετές είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους  Σκορπιούς. Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας τόσο στις φιλικές σας σχέσεις, όσο και κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης. Οι ιδέες σας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα τις παρουσιάσετε, θα τραβήξουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την προσοχή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την οπτική θέασης σας είστε έτοιμοι να αλλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να επαναξιολογήσετε τα θέλω και τις προτεραιότητες σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην δουλειά σας. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι η ζωή σας πλέον θα γίνει πιο όμορφη και αρμονική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο απελευθερωμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη  τριγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο εύκολη την ζωή σας, αποβάλλοντας από την ζωή σας ανθρώπους και συμπεριφορές που σας κράτησαν πίσω. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχετε και μια ευχάριστη ανατροπή στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας είστε εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο Αιγόκερω με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο  του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Για αρκετούς από εσάς αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας, ενώ άλλοι, μπορεί να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές αλλαγές στην φιλική και κοινωνική σας ζωή θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ότι με την βοήθεια των φίλων σας, θα γνωρίσετε πολύ σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να γεννηθεί την στιγμή που δεν το περιμένετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!