Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/4 – 17/4/2022


Όνειρα, έμπνευση, δημιουργικότητα, αλλά και την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε την ζωή μας, θα έχουμε την δυνατότητα αυτή την εβδομάδα. Μια εβδομάδα γεμάτη σημαντικές πλανητικές συναντήσεις, την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, αλλά και την είσοδο του Άρη στους Ιχθύς, και θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη τετραγώνου που θα σχηματίζει ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας ωθήσει σε αρνητικές σκέψεις και εντάσεις, ενώ στην συνέχεια η είσοδος του στο ζώδιο του Ταύρου μας υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας.

Η πιο σημαντική συνάντηση αυτής της εβδομάδας είναι η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, μια συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε 12 χρόνια, η οποία ουσιαστικά ανοίγει ένα κύκλο έμπνευσης, δημιουργικότητας, με καλές ειδήσεις σε ότι αφορά τον τομέα της ιατρικής και των θεραπειών, αλλά και πίστης, υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε. Πολύ σημαντική θα είναι επίσης και η συνάντηση σε όψη εξάγωνου του Ήλιου  από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να μείνουμε πιστοί στους στόχους μας.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Ιχθύς ευνοεί την παρασκηνιακή δράση. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα μας ωθήσει να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας. Πιεστικό θα είναι το ξεκίνημα αλλά και το τέλος αυτής της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Εύνοια στην επικοινωνία θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ιδιαίτερα δημιουργικοί θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 10/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να μας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις αλλά και σε σημαντικές αποκαλύψεις τους εκπροσώπους τους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 11/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί στην καθημερινή μας ζωή.

Την Τρίτη 12/04

Οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει την πίστη μας και την δημιουργικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 13/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω τους, ενώ παράλληλα θα επιβραβεύσει τους κόπους τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λεόντων και των Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 14/04

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα και των Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε αυταπάτες και λανθασμένες εκτιμήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 15/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ενώ την  ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης και αρκετής πίεσης για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Το Σάββατο 16/04

Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού θα μας ωθήσει να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους, και θα πιέσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για αυτές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 17/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να επηρεαστεί από αρνητικές σκέψεις, μένω σταθερός στις αποφάσεις μου, και έχω πίστη στον εαυτό μου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε ότι, η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά…

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!