Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/12 – 18/12/2022


Τους κραδασμούς της Πανσελήνου που προηγήθηκε θα προσπαθήσουμε να απορροφήσουμε αυτή την εβδομάδα. Μια εβδομάδα η οποία θα είναι πιο ήρεμη, καθώς είναι απαλλαγμένη από πλανητικές μετακινήσεις και πολλές όψεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε.

Τον πιο σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Ήλιος, ο οποίος διανύοντας το 3ο δεκαήμερο του Τοξότη θα συναντηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε όψη εξάγωνου με τον Κρόνο, μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με την ανάλογη ωριμότητα, ενώ στα μέσα της εβδομάδας, η συνάντηση του σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λάθη και εξαπατήσεις. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής στα τέλη της εβδομάδας, από το ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί για 1η φορά σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες ιδέες και να αλλάξουμε το σκηνικό που υπάρχει γύρω μας με την εφευρετικότητα μας.

Πιο ευχάριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). Σε εγρήγορση θα βρίσκονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί), ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς θα είναι επιρρεπείς στις εξαπατήσεις, θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 11/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες ενώ μπορεί να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 12/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό τις καταστάσεις που τους απασχολούν και να πάρουν ώριμες αποφάσεις τόσο οι Τοξότες και οι Δίδυμοι όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 13/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ θα ωθήσει σε επικριτικά σχόλια αλλά και σκληρή στάση τους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 14/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε εξαπατήσεις, ενώ μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 15/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την ευγένεια και την γοητεία τους τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/12

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικές αυταπάτες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 17/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τον εκνευρισμό με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στο πρώτο μισό του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 18/12

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις και να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα και τις καταστάσεις τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Έχω τα μάτια μου ανοιχτά γιατί πάντα θα προσπαθούν να με πλησιάσουν άνθρωποι που θέλουν να με εξαπατήσουν, γι’ αυτό πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση παίρνω μια απόσταση από τα πράγματα ώστε να πάρω ώριμες αποφάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά δεν φοβάμαι να ακολουθήσω μια διαφορετική διαδρομή.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!