Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/6 – 18/6/2023


Για έντονες συναισθηματικές αλλαγές και αντιφατικά συναισθήματα μας προετοιμάζει αυτή η εβδομάδα, καθώς οι αστρολογικές αλλαγές και μετακινήσεις που θα προκύψουν, καθώς και η Νέα Σελήνη στα τέλη της στους Διδύμους, απαιτεί από εμάς να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Όπως θα διαπιστώσουμε όλοι μας, η ατμόσφαιρα γύρω μας αρχίζει να αλλάζει, καθώς για κάποιους θα επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα που τους απασχολούσαν στον παρελθόν, ενώ για κάποιοι άλλοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν την μεταμόρφωση τους.

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή, μετά από 2 περίπου μήνες στο ζώδιο του Ταύρου, στους Διδύμους, όπου μας υπόσχεται ότι τα νέα και οι πληροφορίες θα μεταδίδονται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ παράλληλα θα μας βοηθήσει να γίνουμε και εμείς πιο ανάλαφροι στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ενώ, η επιστροφή του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιο  του Αιγόκερω, μετά από την δοκιμαστική είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω, έρχεται να υπενθυμίσει στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών ότι επέστρεψε, με σκοπό να τους ωθήσει να ολοκληρώσουν την προσωπική τους μεταμόρφωση.

Ωστόσο, τα σημαντικά πλανητικά γεγονότα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στα τέλη της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, μια Νέα Σελήνη που έχει έντονο το στοιχείο της εξαπάτησης, ενώ θα κλείσει με την έναρξη της ανάδρομης πορείας τους Κρόνου στους Ιχθύς. Το ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα μοιράζονται εξίσου η Αφροδίτη με τον Ερμή, η οποία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία, από την άλλη πλευρά  ο Ερμής προς το τέλος της εβδομάδας και αυτός θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, ενώ στα τέλη της η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσουν μεταξύ τους θα καταφέρει να γλυκάνει λιγάκι την ατμόσφαιρα.

Πιο ευχάριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους Λέοντες και τους Υδροχόους όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Μια πιο πιεστική περίοδος ξεκινά για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, έντονες συγκρούσεις, απογοητεύσεις, αλλά και παραπλανητικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσει για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 11/06

Τα αστρολογικά γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο. Το πρωί η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ενώ ακολουθεί, μετά την  ολοκλήρωση της πρώτης δοκιμαστικής επίσκεψης στο ζώδιο του Υδροχόου,  η επιστροφή του ανάδρομου Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία, θα δώσει από την μια πλευρά ανάσα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  ενώ από την άλλη πλευρά, έρχεται να ολοκληρώσει τον κύκλο των μεταμορφωτικών αλλαγών των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών. Επίσης,  το απόγευμα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου,  θα είναι υπεύθυνη για τις συναισθηματικές υπερβολές, αλλά  και τις διατροφικές ατασθαλίες των  εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 12/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει την γοητεία, την αισιοδοξία αλλά και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 13/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο, θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 14/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι διαδοχικές όψεις συνόδου με τον Δία και τετραγώνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πιθανόν να προκαλέσει ένταση στις προσωπικές σχέσεις εξαιτίας της υπερευαισθησίας των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 15/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ωθήσει σε επικοινωνιακά αδιέξοδα, απογοητεύσεις και έντονες συγκρούσεις, ενώ είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει και ατυχήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 16/06

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απόμακρους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

 Το Σάββατο 17/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 18/06

Νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους, μια Νέα Σελήνη που απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα νέα τους ξεκινήματα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς έχει πολύ έντονο το στοιχείο της παραπλάνησης και της εξαπάτησης. Επίσης, το απόγευμα ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, μια ανάδρομη πορεία όπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα επαναφέρει θέματα που απαιτούν άμεση επίλυση, συνέπεια αλλά και μεθοδικές κινήσεις για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Πριν προχωρήσω τα επόμενα βήματα μου, είναι σημαντικό να κάνω ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσω τις καταστάσεις, ώστε να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις. Ενώ, παράλληλα θα πρέπει να είμαι προσεχτικός και να μην παρασυρθώ από ψευδαισθήσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!