Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/8 – 18/8/2019

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 11/8 – 18/8/2019


Το καλό του πρόσωπο θα μας δείξει αυτή την εβδομάδα ο Αύγουστος, καθόλου τυχαία μιας και αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η χιλιοτραγουδισμένη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος. Βέβαια εκτός από την Πανσέληνο έχουμε, την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα , αλλά και την σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης η οποία θα δώσει μια γλύκα στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο, για να μην βαρεθούμε, στα τέλη της εβδομάδας τα νερά θα ταράξει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον  Ουρανό. Την μερίδα του λέοντος αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) που θα δεχθούν τόσο τις θετικές όσο και τις λίγο πιο δύσκολες όψεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί και οι Τοξότες. Για τα υπόλοιπα ζώδια αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη.

Την  Κυριακή 11/8 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ,  θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης  (Ταύρους, Παρθένους). Το πιο σημαντικό όμως πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι ότι ο Δίας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, θα μπει σε στάση,  για να ξεκινήσει σιγά – σιγά να κινείται σε ορθή πορεία .

Την Δευτέρα 12/8 η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) να δείξουν την γενναιοδωρία τους, ενώ οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) θα γίνουν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με αποτέλεσμα μερικές φορές να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους.

Την Τρίτη 13/8 η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς), να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Την Τετάρτη 14/8 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) να εκφράσουν τα βαθύτερα συναισθήματα τους, ενώ ευνοεί ιδιαίτερα τους Κριούς και τους Τοξότες σε θέματα καρδιάς.

Την Πέμπτη 15/8 η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος θα μεγεθύνει  την ρομαντική διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), αλλά και των Κριών και των Τοξοτών.

Την Παρασκευή 16/8 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), καθώς θα προκαλέσει ξαφνικά προβλήματα στην επικοινωνία και απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά τους.

Το Σάββατο 17/8 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων), ενώ θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και θα δώσει καλές ιδέες στα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς).

Ενώ την Κυριακή 18/8 ο Άρης θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Λέοντα ,θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και θα πιέσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να μπούνε σε δράση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας, το οποίο θα μεγεθυνθεί κάτω από το φως του φεγγαριού, είναι να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας χωρίς δισταγμό, και να δείξουμε σε όλους το μεγαλείο της ψυχής μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να μην αναβάλουμε αυτά που θέλουμε να πούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, γιατί, η κάθε στιγμή είναι μοναδική και δεν επαναλαμβάνεται. Άλλωστε, οι έρωτες του καλοκαιριού είναι αυτοί που θα μας συντροφεύουν και το χειμώνα!!!!

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα.

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Ιδιαίτερα απαιτητική και αρκετά περιοριστική, θα είναι η 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Κριέ μη μασάς Έχεις και τον άλλο που σου λέει “κάντε έρωτα και όχι πόλεμο” κι εσύ ο ...

Astro-Μηνύματα από 6/10 – 13/10/2019

In category Astrology News

Στην αρχή της εβδομάδας αυτής, ίσως πολλοί να αισθανθούν εκνευρισμό και κάποια συν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u