Astro-Μηνύματα από 11/8 – 18/8/2019


Την εβδομάδα αυτή, λίγο έως πολύ, όλοι θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε περισσότερο, να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, όπως να βγούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να ταξιδέψουμε φυσικά ή νοερά στα νησιά των πόθων και των ονείρων μας. Με μια ερωτική πανσέληνο στην καρδιά των ημερών αυτών, θα εμφυσηθούν μέσα μας καινούργιοι στόχοι, δημιουργική διάθεση, θετική σκέψη και αισιοδοξία. Αποκλείεται να μείνουν ανεπηρέαστοι ακόμα και εκείνοι που δεν πιστεύουν στη λαμπερή της δύναμη. Είτε εργαζόμαστε αυτή την περίοδο, είτε βρισκόμαστε σε διακοπές, θα κλέψει τη ματιά μας. Η κατήφεια δε θα έχει θέση στην ψυχολογία που  θα μας διέπει, αρκεί να περιορίσουμε μερικές φορές τη νευρικότητα και την ανυπομονησία μας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, ηρεμείτε συναισθηματικά την εβδομάδα αυτή, η ψυχολογία σας φτιάχνει και ξεκινάτε να κάνετε νέα όνειρα για τη ζωή σας. Οι καθημερινές πιέσεις υποχωρούν ακόμα και οι συναισθηματικές, όταν θα είσαστε κοντά με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Όλα θα βαίνουν προς το καλύτερο και θα βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε, όλα εκείνα που ονειρευτήκατε που επιθυμήσατε για να τα στοχεύσετε εκ νέου με περισσότερη αισιοδοξία. Ερωτικά αναθεωρείτε τη στάση σας και βαδίζετε πλέον με πιο σίγουρα βήματα. Ένας έρωτας γεννιέται. 

*Ζυγοί, με ένα φεγγάρι που θα φωτίσει τις ερωτικές πτυχές της ζωής σας, δεν αποκλείεται να γευτείτε στιγμές ξεχωριστές, με τον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνον που ανήκει στις επιθυμίες και στους πόθους σας. Νέες γνωριμίες και μια φιλία που δημιουργείται τώρα, μπορεί να έχει εξαρχής ερωτική χροιά και να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα. Βάλτε στόχους να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση. Δημιουργήστε νέες συνεργασίες και συμμαχίες. Εμπνεύστε τους άλλους με τα όνειρά σας. Αποδίδει η ευσυνειδησία σας. Όλα θα πάνε καλύτερα.

*Καρκίνοι, προσέξτε λίγο παραπάνω την οικονομική σας διαχείριση την εβδομάδα αυτή, γιατί θα έχετε την τάση να σπαταλάτε για να περάσετε όμορφα μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάτε, χωρίς να υπολογίζετε υποχρεώσεις που έχετε και πρέπει να ρυθμιστούν. Προσπαθήστε να κλείσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το χτες και εκκρεμούν ακόμα. Οι ερωτικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες, μπορεί να βρουν την ανταπόκριση ενός προσώπου στη ζωή σας, αρκεί να αφήσετε πίσω μια για πάντα εμπλοκές που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν. Σκεφτείτε θετικά λοιπόν. 

*Αιγόκεροι, μπορεί και οι επόμενες ημέρες να σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, δε θα είναι όμως ανέμελες. Το διάστημα αυτό, καλείστε να κάνετε τον εσωτερικό σας απολογισμό. Να τραβήξετε γραμμή και να δείτε τι έχετε πετύχει μέχρι σήμερα και πως θα πορευτείτε από δω και πέρα, είτε σε εργασιακό επίπεδο, είτε σε προσωπικό και συναισθηματικό. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε τους ανθρώπους που έχετε και μοιράζονται μαζί σας ότι βιώνετε από την καθημερινότητά σας. Οι ερωτικές ευκαιρίες και δε θα λείψουν και θα σας ξεμυαλίσουν μάλιστα. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, λίγο παραπάνω νευρικοί θα είσαστε την εβδομάδα αυτή και περισσότερο εύθικτοι. Αποφύγετε λοιπόν τις λεκτικές εντάσεις, τόσο με τα άτομα που συντροφεύουν την καθημερινότητά σας, όσο και με τους συνεργάτες σας στον εργασιακό σας χώρο. Κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σας, ή ασυνεννοησίες μεταξύ φίλων, θα είναι ικανές να παραβιάσουν τις συναισθηματικές σας ισορροπίες. Αφήστε στην άκρη λοιπόν ότι σας κάνει να νευριάζετε, μην παίρνετε στα σοβαρά τα πάντα και από την επόμενη εβδομάδα, όλα θα πάνε καλύτερα και ήρεμα. 

*Σκορπιοί, γνωριμίες που θα κάνετε την εποχή αυτή, θα σας φανούν μετέπειτα χρήσιμες, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε ότι αφορά την κοινωνική σας δικτύωση. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας, οργανωτικά, καλλιτεχνικά ή όποια διαθέτετε, αφού την εποχή αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το δρόμο που πάντοτε επιθυμούσατε. Μην εμπλακείτε σε σχόλια που μπορεί να δημιουργηθούν από κάποιους που δε βλέπουν θετικά την πρόοδό σας. Πιθανόν να αισθανθείτε εκνευρισμό κι έτσι το ένστικτό σας να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. 

*Λέοντες, λαμπερές θα είναι οι επόμενες ημέρες της ζωής σας και για κάποιους από εσάς ξεχωριστές, γεμάτες αγάπη, θετικά συναισθήματα και αισιόδοξα μηνύματα. Όλα γύρω σας θα γίνουν έρωτας για το κάθε τι που θα κάνετε, θα γεύεστε θα ονειρεύεστε. Όχι δεν είναι ουτοπικό όλο αυτό. Αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων και απολαύστε ότι σας δίνετε με ευγνωμοσύνη. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και μοιράζονται τα πάντα μαζί σας. Θα έχετε την τάση να ξεχνάτε τις ανάγκες τους, ή να αγνοείτε τα “θέλω τους. Δείτε το. 

*Υδροχόοι, είναι μια εποχή, άκρως ερωτική για εσάς, που θα σας παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να τη θυμάστε για αρκετό καιρό στο μέλλον. Η διασκέδαση θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκοπείτε από τις σκοτούρες τις καθημερινότητας. Άνθρωποι θετικοί θα μπαίνουν στη ζωή σας, νέες φιλίες και διεύρυνση του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο menu των ημερών αυτών. Στην προσωπική σας ζωή, επιταχύνονται τα πράγματα και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε μεγαλύτερες δεσμεύσεις. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, η θετική σκέψη και η αισιοδοξία, θα φέρει κοντά σας τη χαρά την επίτευξη των προσδοκιών σας, αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να μάθετε νέα τους, νέες γνωριμίες και φιλικές συντροφιές και τέλος θα ενισχύσει την ερωτική σας διάθεση με ότι σας εμπνέει. Κινηθείτε με απόλυτη εξωστρέφεια. Προκαλέστε την καλή σας τύχη. Δώστε τόπο στην οργή και σε ότι σας ενόχλησε ή σας στεναχώρησε. Αποφύγετε τους ανθρώπους και τις συνθήκες που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Μη δίνετε πολλή σημασία από όση χρειάζεται σε μερικά θέματα. 

*Τοξότες, ταξίδια μετακινήσεις μηνύματα και συναντήσεις, όλα αυτά θα υπάρχουν στο πρόγραμμα της εβδομάδας αυτής. Θετική σκέψη χαρά και δημιουργική διάθεση, θα καταλαμβάνουν την ψυχολογία σας και νέοι τρόποι πιο εμπνευσμένοι, θα δημιουργήσουν το κατάλληλο υπόβαθρο, ώστε να βελτιώσετε είτε την εργασιακή σας κατάσταση, είτε την οικονομική σας ευχέρεια. Ο έρωτας καλά κρατεί, ιδίως εάν προκαλέσετε τη θεά τύχη, που θα βρίσκεται μάλιστα με το μέρος σας. Γνωριμίες,μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις θα σας ανανεώσουν και θα σας φορτίσουν θετικά.

*Παρθένοι, με μια τάση αναπόλησης του παρελθόντος σας θα κυλήσουν οι ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρχει κάποιος άνθρωπος που ανήκει στο χτες και να αισθανθείτε την ανάγκη να τον αναζητήσετε. Λάθη παραλήψεις ή στιγμές που δε δώσατε τη δέουσα σημασία, τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και καλείστε να διορθώσετε τις παραλήψεις σας, ψύχραιμα, λογικά, χωρίς εμπάθεια κι αναλογιζόμενοι τις ευθύνες που έχετε για την τροπή κάποιων πραγμάτων που πήραν στη ζωή σας. Κάντε τον εκνευρισμό σας δημιουργική προσπάθεια εκτονώστε τον σε κάτι επωφελές. 

*Ιχθύες, ήρεμο θα είναι το διάστημα αυτό για τη ζωή σας αφού τώρα μπαίνουν τα πράγματα σε μια περισσότερο φυσιολογική ροή. Παρ όλα αυτά, προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας κάνοντας τις επόμενες κινήσεις σας, πιο μεθοδικές. Μην αποφύγετε κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείτε, γιατί εκεί θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, να μάθετε νέα τους, ή να συνεχίσετε τη σχέση σας μαζί τους και στο μέλλον. Επάγγελμα και καριέρα θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη μέριμνα. Μην εφησυχάζεστε λοιπόν.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u