Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 11/8 – 18/8/2019


Κριέ φίλε

Σταμάτα να πηγαίνεις πέρα δώθε και να κάνεις σαν αμάμητος, γιατί τα πράγματα δεν έρχονται στη ζωή σου όπως τα θες. Καταρχάς τα προκάλεσες για να σου έρθουν; Και αν ναι πως τα προκάλεσες; Άρχισες να μιλάς με υπονοούμενα τύπου “ξέρεις εσύ γιατί μιλάω” και νομίζεις πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρέπει να ξέρει κιόλας τη σίχτωση που έχεις στο κεφάλι σου; Δε σου είπα πως πρέπει να γίνεις πιο μειλίχιος στις εκφράσεις σου; Πιο δελεαστικός; Αντί να κραδαίνεις λοιπόν την ορμή σου μπροστά του και να του δίνεις την εντύπωση ότι θέλεις μόνο να το ξεπουπουλιάσεις στο κρεβάτι σου, γιατί δεν του προκαλείς την περιέργεια; Δεν του εξάπτεις τη φαντασία; Δεν του λες κάτι έξυπνο; Πες του μωρό, έμαθα πως θα έχει ένα φεγγάρι στον ουρανό τις ημέρες αυτές και είσαι να πάμε να δούμε τι θέλει να μας πει; Λόγια άμεσα σαφή και κατανοητά. Κριαρίσια δηλαδή.

Ταύρε λοιπόν

Τις ημέρες αυτές που θα έχεις τα νεύρα σου επειδή πέταξε μια μύγα, επειδή το μπαρμπούνι είναι κόκκινο γιατί δεν πέρδεται, επειδή ξύπνησες στραβά και δεν ήπιες τον καφέ στην ώρα σου, φρόντισε αυτό να μην το δείχνεις και στους άλλους. Γιατί θα φαίνεσαι δυσκοίλιος. Και με τυμπανισμό, δεν θα τονίζεις έτσι την ερωτική σου εικόνα. Πως να σε ερωτευθούμε αφού θα μοιάζεις σαν να είσαι έτοιμος να μας κλ@σ€ις και να μας παρατήσεις, με την πρώτη κουβέντα που θα σου πούμε και θα την πάρεις στραβά; Γιατί δεν αρχίζεις τη γυμναστική να σου φύγει η ένταση; Κάνε και καμιά δουλειά που η σκόνη στο δωμάτιό σου είναι δυο δάχτυλα. Και τώρα που είπα δάχτυλα, πότε θα δούμε τα αποτυπώματά σου στο κορμί μας; Θες να πάμε να δούμε την Πανσέληνο κάνοντας πικ νικ σε μια ακροθαλασσιά; Αν ναι, περιμένουμε να μας το προτείνεις.

Διδυμάκι μου

Αχ βρε ερωτιάρικο, ποιος σε πιάνει την εβδομάδα αυτή. Σε κάνω εικόνα, να έρχεσαι στην παρέα και να μας λες χαζά. Χαριτωμένα όμως γιατί θα έχεις τα κέφια σου. Το τι παραμύθα ερωτική, έχει να ξεφουρνίσει ο στόμας σου δε λέγεται. Και να το φεγγάρι θα στο φέρω πιάτο μωρό μου θα μας πεις, ασημένιο τάλιρο (πρόσεξε σε ποιες ηλικίες θα απευθύνεσαι να το ξέρουν το νόμισμα). Και να θα μας χαρίσεις και δυο τρία αστέρια που θα έχουν ξεπεζέψει κάπου ξέμπαρκα στον ουρανό. Και φαντασία θα έχεις τόση που θα εξάψεις και τη δική μας. Το θέμα είναι μη και σε πάρουμε στα σοβαρά, γιατί εσύ δεξιά θα κοιτάς κι αριστερά. Όλο και κανένα καθιστικό στοιχείο θα σου κλέψει τη ματιά ενώ μας συνοδεύεις, όλο και με κανά άσχετο όνομα θα μας φωνάξεις γιατί τα μπέρδεψες. Αλλά και πάλι θα βρεις τα λόγια να το δικαιολογήσεις δε σε φοβάμαι. Η τύχη είναι μαζί σου.

Καρκίνε δεν

Ή θα βρεις κανέναν όμοιό σου να πορεύεσαι, ή καλύτερα κάτσε σπίτι σου και βλέπε το φεγγάρι από την ταράτσα. Δεν είσαι εσύ για σχέσεις αυτή την εποχή. Στην έχει βαρέσει και ότι πάει να σε πλησιάσει του τη λες. Αλλά τελικά το σύμπαν ξέρει τι κάνει για να γλυτώσουμε από σένα. Σε έχει φορτώσει με τόση δουλειά, που δεν προλαβαίνεις ούτε να κλάψεις. Κατά τα άλλα, έχω βάσιμες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ότι στον ελεύθερό σου χρόνο, την προκαλείς την τύχη σου. Θα μου πεις πότε να προλάβεις; Βρε και στο μπουκάλι να σε χώσουν, θα τη βρεις εσύ την άκρη να ξεφύγεις πονηρούλικο. Όμως κοίτα να δεις, άσε τους άλλους να ξεστραβωθούν να βλέπουν το φεγγάρι και να ταβλαντίζουν και πέρνα εσύ ζωάρα κάνοντας τα πιο απίθανα όνειρα για το μέλλον. Προγραμμάτισέ τα. Πίστεψέ τα. Βάλτα στόχους, ας μοιάζουν απίθανα.

Λιονταράκι μου

Τίναξε τη χαίτη σου περήφανα, συν αγωνίσου σε λάμψη την Πανσέληνο που θα φέγγει για να κάνει χρυσαφένια τη μορφή σου. Ποιος σε πιάνει; Θα σε ερωτευτούνε και οι πέτρες. Άλλους θα τους πάρουν με τις πέτρες, εσένα όμως θα τις κάνουν διαμάντια στο κορμί σου. Λάμπεις φίλε και είσαι ακραία ερωτεύσιμο πλάσμα. Θα δέχεσαι το θαυμασμό σα να είναι αυτονόητο. Από το πρωί που ξυπνάς και κοιτιέσαι στον καθρέφτη θα αυτό- φτύνεσαι για να μη σε ματιάσεις. Από όπου περνάς θα σε φτύνουν. Ακούγεται λίγο σιχαμένο βέβαια αλλά μπρος στη δόξα θα τη φας και την κλαπάτσα.Όχι από τους αυλικούς σου αλλά από το ταίρι σου, που τελευταία το έχεις παρακάνει και δε σε νοιάζει εάν βρίσκεται δίπλα σου. Σου ετοιμάζει χουνέρι που θα είναι όλο δικό σου.  Σε βλέπω να κοιμάσαι στον καναπέ, στο πατάκι της εξώπορτας, στην είσοδο της πολυκατοικίας αν το παρακάνεις.

Παρθένε οδηγίες

Το ξαναζεσταμένο φαΐ αναπτύσσει με τη ζέστη περισσότερα βακτηρίδια. Εάν περιέχει σάλτσες, ξυνίσουν ευκολότερα το καλοκαίρι, ενώ εάν φας κάτι βαρύ τύπου ιμάμ μπαγιλντί, δε θα το χωνέψεις εύκολα. Γιατί θα έχεις την τάση να αναπολήσεις ανθρώπους από το ερωτικό σου παρελθόν την εβδομάδα αυτή. Εκείνες τις φεγγαράδες που μοιραστήκατε…Τα καλοκαίρια που περάσατε…και άλλα παλιά. Κι επειδή η λέξη επανασύνδεση θα παίξει στο λεξιλόγιό σου, κοίτα μη γίνει πράξη. Και δε θα κρατήσει και το νευρικό σου σύστημα θα το υποστούμε εμείς όλοι οι υπόλοιποι. Α, αναγκαία υπενθύμιση. Κοίτα μη γυρίσει καμιά φόλα από το παρελθόν και καταδεχθείς να τη φας εκ νέου. Θα πάθεις δυσπεψία , δυσκοιλιότητα, ή δυσεντερία, συστροφή εντέρου, πρόπτωση ορθού, ελκώδη κολίτιδα, σύνδρομο Gardner, αδενωματώδεις πολύποδες…και ότι άλλο βάλει ο νους μου για να σε αποθαρρύνω. Λίγο τό’ χεις;

Ζυγάρα μου

Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις το Ζυγό της ζωής μου, γιατί με τη φόρα που θα έχει πάρει στα ερωτικά, θα κάνει υπερωρίες για να μας καλύψεις τις ανάγκες μας. Πόσες μοναδικές αγάπες έχεις σκοπό να ξεφουρνίσεις κάτω απ το λάγνο φως της Πανσελήνου πες μας. Αυτό το φεγγάρι φτιάχτηκε για σένα φίλε Ζυγέ και κάτω από το φως του έχεις να στήσεις πολλά ερωτικά σκηνικά. Τσόντα θα την κάνεις την Πανσέληνο με τη φούρια που έχεις πάρει. Θα σου τραγουδάω, ξημερώματα δίνει δικαιώματα. Σε κάνω εικόνα να παίρνεις εκείνο το γοητευτικά έξυπνο ύφος σου και να ξεστομίζεις πράγματα που ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις. Παραδέξου το. Σε καλό να σου βγει, να σου μπει, όπως θέλεις πάρτο. Με τη ρέντα που θα έχεις στα ερωτιλίκια και τη μούρη που θα πουλήσεις, απορώ αν αισθάνεσαι ήδη τύψεις προκαταβολικά. Μεγάλη παιχτούρα αξεπέραστη εσύ.

Σκορπίδι μου

Εσένα δε σου αρέσει το φεγγάρι, γιατί έχεις συνηθίσει να δρας και να κινείσαι στα σκοτάδια. Στους ανομολόγητους και ενδόμυχους πόθους μας. Όμως καλά θα κάνεις να βγεις από κει, γιατί υπάρχουν κάποιες ψυχές που πολύ θα ήθελαν να τους ταξιδέψεις στη νύχτα σου. Στα βίτσια και στα +καμώματά σου. Όχι αυτά που βλέπει η μέρα και γελά. Στα άλλα που σε κάνουν στο μυαλό μας αξεπέραστο. Καιρός να δείξεις να πουλήσεις να προωθήσεις τα ταλέντα σου. Και ένα από αυτά, είναι να καρφώνεσαι στο είναι μας και να μας κυριεύεις. Αν και το τελευταίο δε μ αρέσει, γιατί έχεις την τάση να γίνεσαι χειριστικός. Ζηλιάρης, αρρωστάκι, μονότονος, απόλυτος, και κυριαρχικός. Ε τώρα που σε στόλισα, προσπάθησε να μου αλλάξεις γνώμη…απλά δε σε φοβάμαι.

Τοξοτίνι 

Με εσένα δεν υπάρχει έρωτας. Υπάρχει το περνάμε καλά και γουστάρουμε που είμαστε μαζί. Γιατί ποιος θα τολμήσει ναι ισχυριστεί, ότι μπορεί να σε γαϊδουροδέσει σε ένα μόνιμο δεσμό. Βέβαια αρχικά τον πείθεις, ότι είναι η μοναδική σου αγάπη. Μόνο τα λόγια που του λες, είναι ικανά να λιώσουνε παγοκολώνα.  Και μπορεί τόσο έντεχνα να τα ξεστομίζεις και να μας παρασύρεις, με όλα εκείνα που μας τάζεις, όταν επενδύσουμε την καρδιά σου στα πόδια σου, την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια. Είσαι το μόνο ζώδιο που τιμά την ανεξαρτησία του που τι να σου πούνε οι Υδροχόοι για τη ζωή τους και τα διαγγέλματα τους περί ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Ε σε τέτοια φάση βρίσκεσαι. Ή θα τα πάρεις όλα, ή φεύγεις για άλλα μαγικά νησιά του έρωτα.

Αιγόκερε μάστορα 

Είσαι στη φάση που τραβάς γραμμή με τα ερωτικά και κάνεις τους λογαριασμούς σου. Βγάζεις τα κέρδη και τις ζημίες σου. Βέβαια προς το παρόν δε σε έχει πιάσει το σοβαρό σου, γιατί σιγά να μη σε αφήσει το ολόγιομο φεγγάρι να σοβαρευτείς. Τώρα που δοκίμασες την ερωτική σου τύχη και είδες πως περνάει η μπογιά σου; Αποκλείεται να κάτσεις φρόνιμα. Όμως όταν θα έρθει ο λογαριασμός από τη στάση σου, να θυμάσαι ότι στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Προς το παρόν ζήστο, νόμιμα ή παράνομα. Εκτονώσου όσο σε παίρνει. Και τη βδομάδα αυτή, σε παίρνει να τσιλημπουρδίσεις, να είσαι πιο χαλαρός στα ήθη και τα έθιμα, να κάνεις τις κουτσουκέλες σου και να περάσεις όμορφα, παραμυθιάζοντας τις κατακτήσεις σου με μεγαλεπήβολα σχέδια. 

Υδροχόε 

Δε με νοιάζει με όποιον ήσουν μέχρι χτες, που ήμασταν ξένοι. Τώρα που γίναμε γνωστοί και σε ξέρω από την καλή και την ανάποδη, ένα έχω να πω. Άμα θέλει κάποιος να μη βαρεθεί ποτέ του να είναι με έναν άνθρωπο, εσύ είσαι το ιδανικότερο πλάσμα στη γη. Τις μέρες αυτές ερωτικά, έχεις πέσει στα ρηχά και τα ακίνδυνα. Πέρνα όσο πιο ωραία μπορείς φίλε. Για πλάκα θα πετάς τις αμπελοφιλοσοφίες σου και θα κόβουν για σένα τις φλέβες τους οι άλλοι. Γιατί μπορείς. Γιατί σε παίρνει. Δώστα όλα και μη φοβάσαι τίποτα. Γιατί παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας, εμείς τον δέσαμε με αγάπη και αισθήματα/ κι αν μας δικάζει η κενωνία και τους δυο μας, θα τις φωνάξω της καρδιάς είμαστε θύματα. Κι εγώ θα γίνω ο συνήγορος του δι@βόλου αν χρειαστεί, έτσι για την αλητεία. (παραδέξου ότι σήμερα με βρήκες στις καλές μου ε;)

Ψάρακα μου 

Εσένα μπορεί να σου έρθει κατακούτελα ο έρωτας, εκεί που δεν το περιμένεις να ξέρεις. Αν πας σε κανένα γάμο ή βαφτίσι, δεν αποκλείεται να συναντήσεις μαζί με τη θεία σου την Κατίγκω και την τέταρτη ξαδέρφη σου τη Μίνα που τη χόρευες στα γονατάκια σου όταν ήσασταν μικροί. Δεν αποκλείεται άμα έρθει για επιθεώρηση ο μεγάλος στη δουλειά σου, να είναι εκείνος που κάποτε φοιτητές κάνατε μαζί τις αλητείες σας.  Δεν αποκλείεται να βρεθείς σε πανηγύρι και να μην καταλήξεις με την τύπισσα που σου τραγούδαγε όλο το βράδυ, το μπήκαν τα γίδια στο μαντρί, μέσα στ’ αμπέλια στη σταφίδα, σαν περπατάς παραπατάς, θα κάνω ζημιές και άλλα ζημιάρικα. Ναι ή τώρα ή ποτέ φίλε Ψάρακα. Βέβαια προς το τέλος του μήνα τα καλύτερα έρχονται για σένα, αλλά τώρα έρπονται. Οπότε πιάσε την ευκαιρία με τη πρώτη ευκαιρία.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Με καλά νέα θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μιας και ο πλανήτης της επικ ...

Astro-Μηνύματα από 12/7 – 19/7/2020

In category Astrology News

Ευκαιρίες για κάποιους που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό μπορεί να κρύβει η εβδ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Αν θέλαμε να δώσουμε ένα τίτλο στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αυτός θα ήταν, το κλ ...

Astro-Μηνύματα από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Είμαστε στο δεύτερο μισό ενός έτους τόσο διαφορετικού από όλα όσα ξέραμε. Η περίοδ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/7 – 12/7/2020

In category Astrology News

Τίτλος, χαρακτηρισμός, ρόλος, ιδιότητα, ταμπέλα. Ειδικά με τη λέξη «ταμπέλα» συνειδ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u