Ημερομηνίες – κλειδιά που υπογράφουν τον Χρόνο


Όπως είναι γνωστό, τα γενέθλιά μας θεωρούνται εξόχως σημαντική ημερομηνία,

Γιορτάζονται, ή καμιά φορά φέρνουν μελαγχολία, πάντως σπάνια, πολύ σπάνια, περνάνε απαρατήρητα.

Υπάρχουν σημαντικές καρμικές ημερομηνίες στις οποίες πρέπει να δίνουμε σημασία, πέρα από τα προσωπικά μας γενέθλια, ίσως και πέρα από τα γενέθλια των αγαπημένων μας και τις επετείους μας.

Κάποιες ημερομηνίες ονομάζονται από τους ερευνητές, και όχι μόνον από τους αστρολόγους, Tornado Dates, μέρες του τυφώνα! Αξίζει να τις γνωρίσουμε, γιατί μέσα από αυτές κινείται το κάρμα, αλλά και το νόημα του κάρμα που είναι ο Χρόνος.

Βασικές ημερομηνίες – κλειδιά

Ως  Tornado Dates  θεωρούνται εκτός από τα προσωπικά μας ορόσημα και οι μεγάλες, φορτισμένες ημερομηνίες. Μεγαλύτερης έκτασης είναι ημερομηνίες που επηρεάζουν συντριπτικές ομάδες ανθρώπων.

Αυτές περιλαμβάνουν τις ημερομηνίες εκκίνησης (δείκτες γέννησης) των εθνών, μαζί με τις συγκεκριμένες ημέρες, όταν πόλεμοι άρχισαν και τελείωσαν.. Εκδηλώσεις καρμικού μεγέθους όπως δολοφονίες ηγετών, σεισμοί, ανεμοστρόβιλοι, τυφώνες παίζουν πάλι τον ρόλο τους.

Ποιο είναι το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο;

Οι συλλογικές ημερομηνίες δρουν φυσικά σε ένα μεγάλο επίπεδο, ανάλογα με την ιστορία μιας ομάδας ή ενός έθνους. Όμως, ένας έμπειρος αστρολόγος με ψυχολογικές γνώσεις, πρέπει να εκμαιεύσει από τον άνθρωπο που θέλει να γνωρίσει σε βάθος, ποιες είναι οι συλλογικές ημερομηνίες που ο ίδιος θεωρεί σημαντικές! Στην καρμική ψυχολογία οι ημέρες ορόσημο θεωρούνται δείκτες μιας βαθιάς σχέσης της ψυχής με συγκεκριμένα γεγονότα.

Ένα παράδειγμα; Υπάρχουν πρόσφατα γεγονότα – όπως η 17 Νοέμβρη με το Πολυτεχνείο για την Ελλάδα, που μπορεί να αφήνουν τελείως αδιάφορο έναν άνθρωπο, ακόμα κι αν τα έχει ζήσει. Ταυτόχρονα ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να δείχνει μια ασυνήθιστη εμμονή με την γέννηση ή τον θάνατο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, που οπωσδήποτε δεν μπορεί και να τον γνωρίζει.

Όταν ο αστρολόγος αναλυτής δει ότι υπάρχει εγκατεστημένη μια σωρεία ημερομηνιών και γεγονότων – τα λεγόμενα όπως είπαμε Tornado Dates  στο υποσυνείδητο ή το συνειδητό του ανθρώπου με τον οποίο συνεργάζεται, πρέπει να κάνει τις συναστρίες αυτών των γεγονότων τόσο με την γενέθλια ημέρα του συγκεκριμένου ατόμου.

Όσο και με κομβικές ημερομηνίες.

Ακόμα καλύτερα, να κάνει το δραγωνικό – δηλαδή το σχετιζόμενο με τους Δεσμούς της Σελήνης – ωροσκόπιο. Το τι αποτελέσματα θα βγουν, είναι απερίγραπτο!

Έχει ενδιαφέρον ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο να δοκιμάστε να δείτε με ποιες ημερομηνίες νιώθετε συνδεδεμένοι και να κάνετε μια πρώτη συναστρία. Θα εκπλαγείτε από το πόσα πράγματα θα μάθετε για τον εαυτό σας!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!