Η Επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, φλέρτ και ερωτικές περιπέτειες !!


Στις 12/8 ο Ερμής επιστρέφει και πάλι στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29/8. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Λέοντα θα μας ωθήσει να γίνουμε περισσότερο εκφραστικοί και ενθουσιώδες, να απολαύσουμε το φλερτ και να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί σε ερωτικές περιπέτειες, να γίνουμε δοτικοί με τους άλλους, και να υποστηρίζουμε με ιδιαίτερη ζέση τις θέσεις μας.

Οι ευνοούμενοι από την επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ,  θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί , Λέοντες, Τοξότες) καθώς και  Δίδυμοι , Ζυγοί, οι οποίοι θα αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να  φλερτάρουν αλλά και  να εκφράσουν χωρίς δισταγμό τις σκέψεις τους.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του στο ζώδιο του Λέοντα , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 16/8 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 36’), θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να υπερασπιστούν με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις τους.
  • Στις 21/8 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία (14ο 40’), θα ενισχύσει την ευστροφία και την αγάπη για μάθηση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαήμερους καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε,  να ερωτευτείτε και να περάσετε όμορφα, είτε είστε σε διακοπές είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις  οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να συνεχίσετε τις συζητήσεις που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές μετακινήσεις θα έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε  πολλές και ευχάριστες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μερικά ταξιδάκια σε κοντινούς κυρίως προορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι .
Η επιστροφή του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε όσες  επαγγελματικές συζητήσεις είχατε ξεκινήσει στα τέλη του Ιουνίου και από τη στιγμή που κάνατε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, τις οποίες είχατε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε με προσοχή, να δείξετε αποφασιστικότητα και αφοσίωση στους στόχους σας , επίσης θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί στην επικοινωνία σας  με τους άλλους, ενώ δεν θα διστάσετε να δείξετε στους άλλους πόσο μεγάλη καρδιά έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μακριά από τα φώτα θέλετε να βρεθείτε για λίγο εσείς οι Παρθένοι . Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βρεθείτε μακριά από τα φώτα , ώστε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα επόμενα σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναθερμανθεί μια ερωτική σχέση η οποία δεν έχει κάνει ουσιαστικά τον κύκλο της.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί . Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να διευρύνεται τον κοινωνικό σας κύκλο. Τα άτομα που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας, θα γοητευτούν από το χαμόγελο , την ευγένεια και τους καλούς σας τρόπους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα νιώθετε έτοιμοι να υποστηρίξετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πολύ  σημαντική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις,  και αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι τις  συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση και αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον.  Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες .
Η επιστροφή  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να επιδιώξετε να κάνετε επαφές για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να πάτε ένα ταξίδι με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτοι αισιοδοξία είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς ότι θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τις λύσεις που βρήκατε για τις οικονομικές σας εκκρεμότητες  απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία),  ενώ η βοήθεια σας στα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι καθοριστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας  σχέσεις. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας τα θέματα που υπάρχουν στην συνεργασία σας και να βρείτε λύσεις, επίσης,  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Προτεραιότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η δουλειά σας. Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας, ενώ είναι πιθανό,  αρκετοί από εσάς επιστρέφοντας ξεκούραστοι από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς και της συνέπειας σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου κατά τη διάρκεια τ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u