Επανασυνδέσεις ζωδίων Αύγουστος 2019


Δώρα φέρνει ο Αύγουστος σε ελεύθερους και δεσμευμένους .. 

Φορτωμένος με σημαντικά και καρμικά αστρολογικά γεγονότα είναι ο καινούργιος μήνας, που σίγουρα θα αναστατώσει εργασία και προσωπική ζωή. Στο στόχαστρο είναι όλα τα ζώδια της Φωτιάς, που κάτω από την πίεση του Ήλιου στον αδελφικό Λέοντα, θα δώσουν  απαντήσεις που θα ξεβολέψουν καταστάσεις και άτομα.  Προσοχή θα χρειαστούν οι Γήινοι και οι Υδάτινοι, που τρέχουν σε δρόμους αδιέξοδους και άγνωστους. 

Για όλους: 

Κριός

Μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, όπου ο Ήλιος, θα προχωρήσει στην Παρθένο εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες αλλά και ευκολίες στην προσωπική σας ζωή, προκειμένου να λύσετε προβλήματα που έχουν μαζευτεί επί χρόνια. Εσείς που είστε ακόμη σε μοναχική φάση, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομα από το μακρινό σας παρελθόν…και όλα είναι πιθανά!

Ταύρος

Προβληματισμένοι έντονα είστε με αυτά, που έχετε αντιληφθεί ότι κάνει πίσω από την πλάτη σας ο σύντροφος σας. Οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας φέρουν πιο κοντά και ίσως και πάνω σε πιο αναλυτικές συζητήσεις, να βρείτε λύσεις για όλα αυτά που σας κρατούν απόμακρους. Επίσης, μια πιο σοβαρή και αναλυτική ματιά, στον οικονομικό σας τομέα, θα σας κάνει να δείτε τι διορθώσεις άμεσα θα πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι

Λίγη υπομονή και από τις 02/08 που ο κυβερνήτης σας, περνάει σε ορθή και πάλι πορεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς σε εργασία αλλά και αισθηματική καθημερινότητα.  Όσοι έχετε χωρίσει, από το δεύτερο 15μερο του μήνα και μετά, θα έχετε κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν σας, που όμως θα πρέπει να αξιολογήσετε με αντικειμενικότητα και ωριμότητα πια.

Καρκίνος

Οι δεσμεύσεις για το ζώδιο σας, είναι κοντά και μάλλον θα χρειαστεί να δώσετε απαντήσεις στο άτομο που έχετε κοντά σας. Οι περισσότεροι από εσάς, ίσως και να θελήσουν για χάρη της σχέσης τους, να μετοικήσουν.  Ελεύθεροι και χωρισμένοι, από την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, θα έχουν πολλά φρέσκα φλερτ, που σίγουρα δεν θα περάσουν και τελείως απαρατήρητα!

Λέων

Έχετε στην διάθεση σας, ακόμη τρείς ολόκληρες εβδομάδες, για να φέρετε λύσεις στην αισθηματική σας σχέση. Ακόμη και εσείς που έχετε καιρό να δείτε τον άνθρωπο σας, είτε λόγω χιλιομετρικής απόστασης, είτε λόγω κάποιες παρεξήγησης, να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς θα έρθουν οι επικοινωνίες και οι προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.  Στον εργασιακό σας τομέα, θα έχετε ευχάριστα νέα.

Παρθένος

Η μόνη σκέψη που περνάει από το μυαλό σας, είναι για το πότε θα φύγετε για τις διακοπές σας. Πιο τυχεροί όλων, εσείς που είστε αισθηματικά μόνοι σας, και  που θα καταφέρετε να απολαύσετε τις διακοπές σας, όπως το έχετε προγραμματίσει. Μερικοί στον τελικό τους προορισμό, ίσως και να βρουν το καρμικό τους συντροφικό έτερο.

Ζυγός

Οι τάσεις που θα έχετε όλον τον νέο μήνα, είναι ανανεωτικές και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε και ένα νέο ταίρι, που μπορεί να καλύψει την καρδιά και το μυαλό σας σε κάθε επίπεδο. Οι εν σχέση και όσοι ετοιμάζονται για να κάνουν και ένα επόμενο βήμα προς την κατεύθυνση μιας συγκατοίκησης ή ενός γάμου, ας είναι πιο απόλυτοι…με το παρελθόν τους.

Σκορπιός

Έχετε την διάθεση, να κάνετε κάποια σοβαρά ξεκαθαρίσματα μέσα στην σχέση σας και να δώσετε μια άλλη πνοή, σε όλο αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας. Τώρα το μόνο που σας χρειάζεται είναι να αφήσετε εκτός, όλα αυτά που έχετε περάσει. Οι ελεύθεροι, έχουν αποφασίσει για το πώς θα κινηθούν τον νέο μήνα και μέσα στις διακοπές τους, άρα επί του παρόντος δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για μια νέα σχέση. 

Τοξότης

Σκέψεις και συναισθήματα, έχουν πια έρθει σε μια μόνιμη κόντρα. Μόνο εσείς πραγματικά ξέρετε τι συμβαίνει, άρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε και να δώσετε τις πρακτικές σας λύσεις. Οι σύντροφοι, που έχετε πάρει πιο καταλυτικές αποφάσεις, γύρω από οικογένεια – γάμο…θα έχουν την εύνοια των άστρων για να το πράξουν και αυτό πια να έχει μόνιμο χαρακτήρα. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως

Σας έχουν συμβεί πολλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα έχετε…πάρει την εσώτερη απόφαση, να παραμείνετε ερωτικά μόνοι σας, όσο και αν τα δέλεαρ είναι παντού γύρω σας. Είναι μια καλή επίσης εποχή, που μπορείτε να ανασυγκροτήσετε την εργασία και τις κοινωνικές – φιλικές σας σχέσεις.  Από το δεύτερο δεκαήμερο πάντως του μήνα και μετά, να έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες για άτομα που θα σας προσεγγίσουν ρομαντικά.

Υδροχόος

Εξαιρετική αυτή η περίοδος για εσάς…και σε όλα τα επίπεδα. Τώρα που έχετε διορθώσει την οικονομική σας καθημερινότητα, εύκολα πια μπορείτε να δείτε και πιο σοβαρά για το που θέλετε η ερωτική σας σχέση να οδηγηθεί. Οι μέρες του Λέοντα και μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που ήδη έχει έτοιμες τις προτάσεις του, για το άμεσο μέλλον σας.

Ιχθύς

Θέλετε πια να κλείσετε τις πόρτες με το παρελθόν σας και να δώσετε ευκαιρίες και χώρο, σε νέα άτομα που έχουν μπει στην ζωή σας! Είστε σε μια απόλυτα ώριμη φάση της ζωής σας, που ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το κατακτήσετε. Εσείς που βρίσκεστε μέσα σε σκέψεις για επανασύνδεση ή εξέλιξη σε αυτό που ζείτε, καλύτερα να περιμένετε την εποχή του Φθινοπώρου, που όλα θα είναι υπέρ σας.

Από την Γιάννη ΦοξOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

 Αφροδίτη από τους Διδύμους, πλανήτης του έρωτα, ή και του έρωτα, ορθοδρόμησε από τ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τον Ιούλιο θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή σε εντάσεις ,διαφωνίες και μετακινήσ ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να είν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου τα πάθη του έρωτα θα εκδηλώνονται με ένταση και ανα ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί όλα τα ζώδια να δώσουν προσοχή λόγω ...

Το ζώδιο του μήνα: Δίδυμος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι, Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας κι εύχομαι τα καλύτερα γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u