Η Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει ..


Η Αφροδίτη, η σαγηνευτική πλανεύτρα του ζωδιακού, έρχεται να ανεβάσει στα μέσα του καλοκαιριού το θερμόμετρο της ερωτικής διάθεση μας στα ύψη, μιας και αυτή τη φορά θα βρεθεί στο σπίτι ενός πύρινου ζωδίου,  στο ζώδιο του Λέοντα. Η ζωδιακή περιοχή του Λέοντα πρεσβεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την διασκέδαση, τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια, τα χόμπι, τα μικρά παιδιά και ότι άλλο συνδέεται με την  χαρά της ζωής. Καθόλου τυχαίο άλλωστε,  που σε  αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη γίνεται μια διαρκής φωτιά που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας , τονίζει τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα  και τις δημιουργικές ικανότητες, και μας ωθεί να αφεθούμε στην ζάλη του έρωτα.

Ως βασίλισσα που είναι, είναι απόλυτα φυσικό να έλκεται από την πολυτέλεια και οτιδήποτε λαμπερό. Είναι γενναιόδωρη με όσους αγαπά, γι’ αυτό και  τους φροντίζει, τους προστατεύει και κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να μην τους λείψει τίποτα, το μόνο που τους ζητά είναι να τη θαυμάζουν, με έναν και μόνο όρο, να δείχνουν το θαυμασμό τους με εκλεπτυσμένο τρόπο! Πολλές φορές, όμως  μπορεί να πέσει στην παγίδα και να γίνει θύμα της  κολακείας  ορισμένων ατόμων που γνωρίζουν την ανάγκη της για θαυμασμό.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/07 στις 04: 53 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι της 21/8  στις 12:05 μ.μ. , . όπου θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων της  Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμους και Ζυγούς), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε  κόντρες  και υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους ). Κατά τη διάρκεια της παραμονής της οι όψεις που θα σχηματίσει  είναι

  • Στις 02/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 34’), θα ενισχύσει την διάθεση για ερωτικούς πειραματισμούς ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει απρόσμενες καταστάσεις τις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/ 08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (14ο 31’), θα φέρει τύχη τόσο στις προσωπικές υποθέσεις όσο και στις οικονομικές υποθέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) αλλά και στους Κριούς του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,
  • Στις 14/08 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (21ο 11’), θα ενισχύσει την γενναιοδωρία, τον δυναμισμό και την εξωστρέφεια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μαζί με τους Λέοντες και τους Τοξότες είστε οι πιο τυχεροί από την  πλανητική μετακίνηση της Αφροδίτης. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει  την δημιουργικότητα σας , και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα  φιλόδοξα σχέδια σας . Επίσης, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει, να ερωτευτεί , να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η  είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης  στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή  με θέματα που αφορούν την  οικογένεια σας αλλά και το σπίτι ως ακίνητο. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για  να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την αλλαγή χρήσης ενός ακινήτου ή για να σχεδιάσετε  την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κάνει την καθημερινότητα σας να κινείται σε πιο γρήγορους ρυθμούς . Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ο λόγος σας θα γίνει πιο εκφραστικός και τρυφερός , ενώ θα προχωρήσετε και σε ενδιαφέρουσες  γνωριμίες. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ σημαντική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα   στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι όχι μόνο πολύ σημαντική αλλά και ιδιαίτερα  βοηθητική για εσάς τους Καρκίνους, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να  ολοκληρώσετε τις   συζητήσεις που αφορούν μια  νέα οικονομική συνεργασία, και παράλληλα  θα καταφέρετε  να τακτοποιήσετε και τις οικονομικές σας οφειλές. Ωστόσο, επειδή αρκετοί από εσάς θα είστε σε διακοπές,  το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε έξοδα εντυπωσιασμού.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ευχάριστες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας , θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση, και το πιο σημαντικό θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ η διάθεση σας για καλή ζωή θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε  νέες γνωριμίες οι οποίες θα κάνουν ακόμα πιο όμορφες τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο κρυφές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για  εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις  παρασκηνιακές συζητήσεις και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει στο ξεκίνημα της να μείνει μυστική ή να εμφανιστεί στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει κλείσει ουσιαστικά ο κύκλος.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο χαρούμενες και κοινωνικές  περιόδους της χρονιάς  ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς.
Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, θα έχετε την ευκαιρία να  γνωρίσετε νέα πρόσωπα , παράλληλα όμως θα  βρεθείτε στο κέντρο της προσοχής των φίλων σας. Επειδή όμως έχετε ανάγκη από όμορφα λόγια, προσέξτε μην πέσετε θύματα κολακείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα φτερά στην καριέρα σας. Ιδιαίτερα για όσους από εσάς αυτή τη χρονική περίοδο είστε σε αναζήτηση εργασίας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στείλετε όσα βιογραφικά μπορείτε, ενώ από την άλλη πλευρά , όσοι ήδη εργάζεστε, θα έχετε την ευκαιρία να  προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό  να φλερτάρετε με ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πλανητική μετακίνηση της  Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Τοξότες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε  τα σχέδια σας για το μέλλον,  ενώ για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αποφασίσουν το μέλλον των Σπουδών τους. Ενώ,  ένα ταξίδι με τον /την σύντροφο σας θα είναι η αφορμή για να έρθετε πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία), ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις  ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν και  να προχωρήσετε σε  νέες  οικονομικές συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  αυτή η  χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ο έρωτας σε πρώτο πλάνο. Η  είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις   διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα έχετε την ευκαιρία  όχι μόνο να  αποκαταστήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά  με τους συνεργάτες σας, αλλά να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, αυτή η χρονική περίοδος θα είναι μια από  τις πιο έντονα ερωτικές περιόδους της χρονιάς.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς τους Ιχθύες αφού θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις  σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και να γίνετε πιο γενναιόδωροι μαζί τους.  Επίσης, αυτή  η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη  για να φροντίσετε  τον εαυτό σας, να ασχοληθείτε με την διατροφή  και την φυσική σας κατάσταση, ενώ είναι ιδανική  για να ασχοληθείτε με την ανανέωση της εμφάνισης σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στις εκπλήξεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, όπως αναφέραμε και στο πλανητικό σκηνικό της ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u