Ο Ήλιος στον Λέοντα φέρνει χαρούμενες εξελίξεις…


Ο Ήλιος στην Αστρολογία είναι η προσωπικότητα μας, η χαρά της ζωής και πάνω από όλα είναι η πηγή της ύπαρξης μας, μέσα από την οποία θα ξεδιπλώσουμε όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Στις 23/7 ο Ήλιος  θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά, τον Λέοντα στις 5:50 π.μ.  και θα παραμείνει μέχρι τις 23/8 στις 13:02 μ.μ. όπου θα μπει στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Λέοντας είναι το 2ο ζώδιο της Φωτιάς, και ανήκει στο Σταθερό Σταυρό. Είναι το ζώδιο που σχετίζεται περισσότερο από όλα με τον έρωτα, την δημιουργία, τα παιδιά, το φλερτ, τις χαρές της ζωής, τα χόμπι, τις αθλητικές δραστηριότητες, τις τιμές, τη δόξα, το χρυσό και το Χρηματιστήριο, τα αξιώματα και τα βραβεία. Γι’ αυτό και τα άτομα που ανήκουν στη ζωδιακή περιοχή του Λέοντα, είναι ηγετικά πρόσωπα, περήφανα, γενναιόδωρα, τους αρέσουν οι  απολαύσεις και η προβολή και γενικά ότι γυαλίζει, είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί, παράλληλα όμως, έχουν την τάση να πέφτουν πολύ εύκολα θύματα της κολακείας, ενώ στις ερωτικές απογοητεύσεις τους αρέσει να ζουν το δράμα τους. Στο ανθρώπινο σώμα το ζώδιο του Λέοντα έχει σχέση με την καρδιά, γι’ αυτό και πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα (ανάλογα με τις όψεις που κάνουν σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο) μπορεί να δείξουν ευπάθεια στην καρδιά, τους πνεύμονες και στο πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης, όπως σκολίωση ή κύφωση.

Τα φετινά γενέθλια των Λεόντων θα είναι πολύ σημαντικά εξαιτίας της παρουσίας του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, οποίος  θα δυσκολέψει τα επόμενα 7 χρόνια τους Λέοντες κυρίως γιατί θα τους αναγκάσει να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά τους, αρκετοί είναι πιθανό να κάνουν και στροφή στην καριέρας τους ακολουθώντας τις επιθυμίες της καρδιάς τους, ενώ άλλοι μπορεί να αλλάξουν το κοινωνικό τους status.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο της κυριαρχίας του οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 29/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (6ο 33’), η οποία θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.
  • Την 1/8 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα (8ο 36’), η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες
  • Στις 7/8 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία (14ο 32’), θα γεμίσει με αισιοδοξία και θα φέρει τύχη στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες Ιχθύες) και στους Κριούς του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες
  • Στις 14/8 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη, η οποία θα ενισχύσει την γοητεία και θα φέρει ευκαιρίες στις οικονομικές υποθέσεις των εκπροσώπων του του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2υ δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες
  • Στις 15/8 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα (22ο 34’), η οποία θα ανεβάσει λιγάκι τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια :

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την ζωντάνια και  το χαμόγελο στα χείλη σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα διασκεδάσετε, θα απολαύσετε  τις στιγμές με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ, θα φλερτάρετε με αποτέλεσμα αρκετά υποψήφια θύματα να πέσουν στα δίχτυα του έρωτα σας, και θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να εκφράσετε με διάφορους τρόπους την δημιουργικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένεια σας, αλλά  και θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού σας. Ενώ, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε  διακοπές, είναι πιθανό να φέρετε στη μνήμη σας στιγμές από  τα παιδικά σας χρόνια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.
Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη ευκολία, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους με τα άτομα που αποτελούν τον κοντινό  κοινωνικό σας περίγυρο (αδέρφια, συγγενείς, κοντινοί φίλοι, γείτονες). Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις οι οποίες θα συνδυάζουν δουλειά και αναψυχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου  στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας όχι μόνο  τα χρήματα και τα αποκτήματα σας (υλικά και μη), τα οποία έχοντας πολύ έντονο το αίσθημα της κτήσης θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα εντυπωσιασμού. 

ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού πλέον θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας στέλνει το μήνυμα ότι η νέα γενέθλια χρονιά σας μόλις ξεκίνησε!!! Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ήλιου στο ζώδιο σας  θα σας γεμίσει ενέργεια, θα σας κάνει πιο δραστήριους και θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα. Άλλωστε,  η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου βροντοφωνάζει την λέξη “ αλλαγή”, έστω αν εσείς προσπαθείτε να κάνετε ότι δεν την ακούτε….

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια πιο εσωτερική περίοδο για εσάς τους Παρθένους. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, και να οραματιστείτε το μέλλον σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συζητήσεις και συμφωνίες που πρέπει να μείνουν για λίγο καιρό μυστικές, ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε έναν έρωτα που θα πρέπει να μείνει κρυφός.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του  Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ η συμμετοχή σας σε μια ομάδα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μέσα από μια παρέα θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ευνοϊκή για να στείλετε το βιογραφικό σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας και θα μπείτε στην διαδικασία, αν χρειαστεί, να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τα θέματα Ανώτερων Σπουδών. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι με τον / την σύντροφο σας το οποίο εκτός από ξεκούραση θα έχει δράση, γνώση και εμπειρία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτη  ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του  Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία), ενώ παράλληλα θα σας φέρει και νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, με την προϋπόθεση ότι θα αντιμετωπίσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό και το βασικό αίτημα αυτής της περιόδου είναι να βάλετε ουσιαστικά στη ζωή σας τις λέξεις  συνεργάζομαι και σχετίζομαι. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η εποχή είναι ιδανική για έρθετε πιο κοντά όχι μόνο με τον /την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους εγωισμούς και απολαύστε τα δώρα της ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, προαναγγέλλει  σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα αναλάβετε νέες ευθύνες, οι οποίες θα έρθουν ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την χρονική περίοδο για να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες και να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, επίσης εκμεταλλευτείτε την περίοδο των διακοπών για να ασκηθείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή, Χαίρομαι σαν μικρό παιδί !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιλογή της σωστής στιγμής για να πούμε αυτά που θέλουμε, αλλά και ο τρόπος με τον ...

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους ...

Ήλιος στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας θα φέρει στην ζωή όλων μας η είσοδος του Ήλιο στο Πύ ...

Εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Έμφαση στις λεπτομέρειες ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Σύμπαν είναι πάνσοφο, γι’ αυτό ακόμα και στις πιο περίεργες και χαοτικές καταστ ...

Τετράγωνο Ερμή – Δία, Οι υπερβολές οδηγούν σε παρεξηγήσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα τελευταία χρόνια τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυριεύσει την ζωή μας και α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u