Astro-Μηνύματα από 21/7 – 28/7/2019


Η εβδομάδα αυτή, θα είναι ιδιαίτερα θετική για όλους μας, σε σχέση με τις προηγούμενες. Τώρα μπορούμε να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια που έχουμε για τη ζωή μας, να ασχοληθούμε με  νέες δραστηριότητες, να αλλάξουμε συνήθειες να σκεφτούμε πιο θετικά και να ονειρευτούμε εκ νέου. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες επανασυνδέσεις ερωτικής φύσεως, κάποιες συνεργασίες που στο παρελθόν δεν ευδοκίμησαν και που τώρα επανεξετάζονται, ενώ τυχαίες συναντήσεις με παλιούς γνώριμους ανθρώπους θα είναι επίσης πιθανές. Η διάθεσή μας φτιάχνει, η αισιοδοξία επιστρέφει και χρωματίζει τις κινήσεις μας. Με περισσότερη εξωστρέφεια, θα βγούμε από κλειστές καταστάσεις, θα γνωρίσουμε κόσμο, θα ταξιδέψουμε, θα ανασυγκροτηθούμε.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, με καλύτερη ψυχολογία θετική σκέψη και συνθήκες που θα σας αφήσουν να ονειρευτείτε εκ νέου, ξεκινάει η εβδομάδα αυτή. Οι εξελίξεις στη ζωή σας θα είναι με το μέρος σας. Κερδίζετε με την παρουσία και το κύρος σας τις εντυπώσεις. Διευρύνετε τον κύκλο σας.

*Κριοί, οι επόμενες ημέρες, θα είναι εξαιρετικές για να βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Θα αρχίσετε να ονειρεύεστε ξανά με έμπνευση, θα κάνετε πράξεις κάποια από τα σχέδιά σας που εδώ και καιρό είχαν μείνει πίσω, η σκέψης σας θα γίνει περισσότερη θετική και αισιόδοξη. Μέρα με την ημέρα θα διαπιστώνετε, ότι η ροή της ζωής σας βελτιώνεται. Σε επίπεδο προσωπικής και ερωτικής διάθεσης, θα γευτείτε περισσότερη ικανοποίηση, ενώ το πάθος και η ένταση θα σας αναστατώσουν. 

*Ζυγοί, θα έχετε την ευκαιρία να αναρριχηθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο βελτιώνονται και οι φιλίες σας διευρύνονται. Σχετίζεστε με τους ανθρώπους περισσότερο έντεχνα την εβδομάδα αυτή και κερδίζετε το περιβάλλον σας. Μην απορρίψετε κάποιες προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος που θα προκύψουν, αφού θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε κάποια πρόσωπα κύρους, που μελλοντικά θα σας βοηθήσουν.

*Καρκίνοι, επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχετε την εβδομάδα αυτή, ενώ η σκέψη σας θα λειτουργεί  περισσότερο θετικά και αισιόδοξα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Οι γνώμη που θα έχουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας, θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα καταφέρετε να δρομολογήσετε κάποιους στόχους που παρέμεναν για καιρό στάσιμοι. Θα πολιορκηθείτε ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται να ανταποκριθείτε σε αυτό. Διευρύνεται ο κοινωνικός και επαγγελματικός σας κύκλος. 

*Αιγόκεροι, όσο και αν έχετε υποχρεώσεις ακόμα που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε, την εβδομάδα αυτή, θα σκέφτεστε απίθανους τρόπους για να σπάσετε τη μονοτονία της καθημερινότητάς σας. Εάν αφεθείτε λιγάκι παραπάνω στη ροή των πραγμάτων, δεν αποκλείεται να βιώσετε μία ερωτική περιπέτεια, που η εξέλιξή της θα σας γεμίσει και θα σας ενθουσιάσει, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε δεσμευμένοι ερωτικά. Σχεδιάστε το πρόγραμμά σας και ζήστε το λοιπόν. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, δε θα σας αιφνιδιάζουν οι ανατροπές στη ζωή σας. Θα παρουσιαστούν αξιόλογες ευκαιρίες οικονομικής φύσεως που θα ενισχύσουν τον προϋπολογισμό σας. Φέρεστε με περισσότερη εξωστρέφεια. Κάποιος άνθρωπος κύρους σας υποστηρίζει και προβάλλει το έργο σας.

*Ταύροι, με περισσότερη διαίσθηση την εβδομάδα αυτή, θα έχετε τα αντανακλαστικά εκείνα που θα σας βρίσκουν προετοιμασμένους, κάθε φορά που θα έρχεται μία ανατροπή στα σταθερά σημεία της ζωής σας. Αποφύγετε να θεωρήσετε οτιδήποτε ως δεδομένο στην καθημερινότητά σας, είτε αυτό έχει να κάνει με τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό, είτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ θα σας παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία οικονομικής φύσεως που θα σας ενισχύσει. 

*Σκορπιοί, την εβδομάδα αυτή, θα έχετε κάποιες ευκαιρίες που θα σας ενισχύσουν οικονομικά. Ίσως τώρα να αποφασίσετε να εργαστείτε πάνω σε ένα ταλέντο σας, που θα έχει την αποδοχή του περιβάλλοντός σας. Ευχάριστες ειδήσεις μηνύματα και τηλεφωνήματα, θα σας αναγκάσουν να βγείτε από το καβούκι σας και να φερθείτε με περισσότερη εξωστρέφεια. Θα έχετε την υποστήριξη κάποιου ανθρώπου που χαίρει το σεβασμό και την αποδοχή ανοίγοντάς σας νέους δρόμους. 

*Λέοντες, μετά από ένα τόσο κουραστικό διάστημα, που δεν καταφέρατε να πάρετε ανάσες λόγω των υποχρεώσεων που είχατε, τώρα ξεκινάει για εσάς μία περίοδος, όπου σιγά σιγά, θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με εκείνους τους ανθρώπους που αγαπάτε. Νέοι έρωτες ξεκινούν, νέες δραστηριότητες, μικρές ή μεγάλες αποδράσεις που θα ανανεώσουν τη ζωή σας. Γίνεστε πιο θετικοί δημιουργικοί και εξωστρεφείς. 

*Υδροχόοι, την εβδομάδα αυτή, θα συμβούν θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο που θα βελτιώσουν τις συνθήκες και τη θέση σας επαγγελματικά. Κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας, πιθανόν συνεργάτης σας, θα σας στηρίξει για να ανέλθετε και να έχετε τη θέση που σας αξίζει ακόμα και κοινωνικά. Όσο και αν οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας σας πιέζουν, βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε την υγεία σας. Η ερωτική επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες,

*Δίδυμοι, αφήνετε πίσω την εσωστρέφεια και μπαίνετε σε μια πιο δυναμική και δημιουργική φάση της ζωής σας. Θέτετε στόχους και αφοσιώνεστε σ’ αυτούς. Ίσως κάποιοι από εσάς να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπατε μέχρι σήμερα μία φιλική σχέση και να την μετατρέψετε σε ερωτική. Κάποιος άνθρωπος επανέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν και συζητάει μαζί σας την προοπτική της επανασύνδεσης. Η διαχείριση σε αυτό είναι καθαρά δική σας επιλογή. Καλύτερα τα επαγγελματικά. 

*Τοξότες, με θετική και αισιόδοξη ψυχολογία ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, που μέρα με την ημέρα, θα ενισχύεται περισσότερο, αφού οι εξελίξεις της ζωής σας, θα ανταποκρίνονται στα “θέλω” και τις επιθυμίες σας. Μέσα από ένα ταξίδι, ή μία μικρή απόδραση, ίσως να ζήσετε στιγμές ερωτικές με πάθος και ένταση. Κάποια μηνύματα και επαφές που θα κάνετε στα μέσα της εβδομάδας, θα σας φέρουν κάποιες θετικές ειδήσεις σχετικά με την εξέλιξη των οικονομικών σας απολαβών. 

*Παρθένοι, ευχάριστα ξεκινάει η εβδομάδα αυτή για εσάς. Μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, ραντεβού και συναντήσεις με πρόσωπα που θαυμάζετε και σας θαυμάζουν, βρίσκονται στο menu των ημερών αυτών. Μην υπεραναλύετε τις ευκαιρίες που θα έρχονται και αφεθείτε στη χαλαρότητα και στην έκπληξη. Γίνεστε πιο τολμηροί και αποφασιστικοί και κατακτάτε σταδιακά, κάποιους μακρόπνοους στόχους σας. Τακτοποιούνται θετικά εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Χαλαρώνετε. 

*Ιχθύες, η καριέρα και η απήχηση του έργου σας στον εργασιακό χώρο, ή στους κύκλους που κινήστε, είναι σχεδόν δεδομένη και δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή, να έχετε κάποιες νέες προτάσεις μεγαλύτερης επαγγελματικής εξέλιξης. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει αρκετό καιρό τώρα, φέρνουν καρπούς. Προσέξτε μόνο, μη γίνετε λίγο νευρικοί, από την κούραση κυρίως και ξεσπάσετε σε αγαπημένα πρόσωπα, που έτσι κι αλλιώς τα έχετε παραμελήσει λόγω συνθηκών.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u