Αστρολογία σταθερών αστέρων


Η επιρροή των σταθερών αστέρων διαφέρει από εκείνη των πλανητών στο ότι είναι πολύ πιο δραματική, απότομη και βίαιη.

Κατά κανόνα οι πλανητικές επιδράσεις είναι σταδιακές και να λειτουργούν συγκριτικά αργά, θα μπορούσε κανείς να πει απαλά, ενώ τα αστέρια φαίνεται να ασκούν το μεγαλύτερο μέρος της επιρροής τους με σκληρό τρόπο, σφοδρές εκρήξεις και με δράση που παράγει τεράστιες συνέπειες για μικρά χρονικά διαστήματα, και, μετά την αύξηση των ιθαγενών για να ένα μεγάλο ύψος, ρίψη τους δώρων, ξαφνικά φέρνουν μια σειρά από δραματικές και απρόβλεπτες καταστροφές.

Με άλλα λόγια, οι απλανείς αστέρες μπορεί να ανυψώσουν ένα άτομο από τη φτώχεια στην ακραία χαρά της τύχης ή το αντίστροφο, ενώ οι πλανήτες δεν κάνουν έτσι.Μπορεί να θεωρηθεί ως ένας αρκετά καθιερωμένος κανόνα ότι τα αστέρια δεν λειτουργούν μόνα τους, εκτός ίσως από τις περιπτώσεις όπου βρίσκονται στις γωνίες, και ότι η κύρια επίδρασή τους μεταδίδεται από τους πλανήτες.

Φαίνονται να σχηματίζουν μια υποκείμενη βάση πάνω στην οποία είναι χτισμένο το ωροσκόπιο, και αν ένας πλανήτης πέφτει επάνω σε ένα αστέρι η δράση του είναι σε μεγάλο βαθμό μεγεθύνεται, δίνοντας του μια εξέχουσα θέση στη ζωή που είναι αρκετά αδικαιολόγητη από την απλή θέση και τις πτυχές του στον χάρτη.

Πολλές περιπτώσεις είναι γνωστές σε όλους τους αστρολόγους κατά τις οποίες ένας ορισμένος πλανήτης σε ένα ωροσκόπιο φαίνεται να τονίζεται χωρίς κανέναν προφανή λόγο έτσι ώστε να ενεργεί δραστικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής, και σε μια περίπτωση όπως αυτή υπάρχει συνήθως ένα σταθερό αστέρι σε λειτουργία στο παρασκήνιο πίσω από τον οικείο πλανήτη.

Η έκταση και το μέγεθος των συνεπειών που επιφέρουν τα αστέρια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, δηλαδή, (α) φαινόμενο μέγεθος, (β) ουράνια θέση τους, (γ) τη φύση του πλανήτη, μέσω του οποίου λειτουργούν, και (δ) η γενική φύση του ωροσκόπιο.

Το μέγεθος ενός άστρου έχει μια σαφή σχέση με την έντασή του.

Ένα αστέρι πρώτου μεγέθους έχει μεγάλη δύναμη, ένα αστέρι 2ου μεγέθους είναι αισθητά ασθενέστερο, και ούτω καθεξής προς τα κάτω στην κλίμακα, η επίδραση των παρακάτω από το 4ο μέγεθος είναι πολύ μικρή, εκτός από την περίπτωση των συστάδων αστεριών.

Το πιο κοντινό αστέρι στην εκλειπτική έχει μεγαλύτερη εξουσία, και στο βόρειο ημισφαίριο ένα αστέρι με βόρεια κλίση είναι πιο ισχυρό από ό, τι ένα με νότια, κάτι που είναι ευθέως αντίστροφο στο νότιο ημισφαίριο.

Έχει συχνά ειπωθεί ότι τα αστέρια με μεγάλο γεωγραφικό πλάτος δεν μπορούν να μας επηρεάσουν, αλλά είναι πολύ αμφίβολο αν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, και η εμπειρία, ιδιαίτερα στην περίπτωση των κομητών, φαίνεται να δείχνει ότι οι φορείς σε όλα τα τμήματα της ουράνιας σφαίρας είναι σε θέση να ασκούν επιρροή επάνω στη γη και τους κατοίκους της.

Όπως έχει ήδη επισημάνει η αστρολογία οι απλανείς αστέρες δίνουν δύναμη και ενέργεια στους πλανήτες και τροποποιούν τη δράση τους, αλλά την ίδια στιγμή η φύση του πλανήτη ασκεί μια ισχυρή ελέγχουσα επιρροή επί του αποτελέσματος.

Η μεγαλύτερη επίδραση επιτυγχάνεται όταν το άστρο και ο πλανήτης είναι τόσο της ίδιας φύσης, και σε τέτοιες περιπτώσεις η επιρροή του πλανήτη αυξάνεται με μια σφοδρή πρόοδο, αν και την ίδια στιγμή η επιβλαβής επίδραση του άστρου κατά την αστρολογία μειώνεται.

Έτσι, αν ο πλανήτης Άρης πέσει επάνω σε ένα αστέρι με τη φύση της εξουσίας του αυξάνεται σε δύναμη, αν πέσει επάνω σε ένα αστέρι με τη φύση του Δία ή της Αφροδίτης μειώνεται και τροποποιείται.

Με άλλα λόγια, εάν ένας πλανήτης πέφτει επάνω σε ένα αστέρι παρόμοιας φύσης με τη δική του, αποκτά ένταση, ενώ αν πέφτει σε ένα με αντίθετη φύση γίνεται σίγαση ή στρέβλωση του ανταγωνισμού και μπορεί να δώσει ένα είδος θαμπής επίδρασης στον χαρακτήρα.

Το αποτέλεσμα της επίδρασης ενός άστρου κι έναν πλανήτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη δύναμη ή αδυναμία του πλανήτη στο ωροσκόπιο.

Έτσι, σε ένα χάρτη που δείχνει μεγάλη ικανότητα και υψηλή θέση η επιτυχία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια ενός άστρου και θα έχει έναν πιο διαρκή χαρακτήρα από ό, τι σε ένα όπου αυτός ο πλανήτης δεν έχει δύναμη.

Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις οι απλανείς αστέρες δεν έρχονται σε αντίθεση με τις πλανητικές ενδείξεις. Ένας άντρας δεν θα γίνει δολοφόνος, κλέφτης ή πλαστογράφος απλώς μέσω της επίδρασης ενός άστρου και μόνο, και γι ‘αυτό για να πραγματοποιηθεί η γενική φύση του χάρτη πρέπει να είναι βρούμε ασφαλείς τέτοιες ενδείξεις.

Η κύρια λειτουργία των άστρων είναι να τονίσουν τις ιδιότητες, αντί να τις θαμπώσουν, και η ακριβής φύση και το αποτέλεσμα πρέπει να αναζητηθούν μέσα από τους συνήθεις κανόνες της αστρολογίας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!