Το Ζώδιο του μήνα: Λέων


Χρόνια πολλά φίλε/η Λέοντα! Η ερωτική σου ζωή είναι στην αναμονή για μεγάλες αλλαγές που φέρνουν ρομαντισμό και έντονο ερωτισμό! Η σταδιοδρομία και τα οικονομικά σου σύντομα φέρνουν έναν επιπλέον ενθουσιασμό στη ζωή σου. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να περιμένεις σε αυτό το γενέθλιο έτος σου.

Στον αισθηματικό τομέα χάρη στον Ερμή στο Λέοντα από τα μέσα Αυγούστου αυξάνεται μεν ουσιαστικά η επικοινωνία με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, όμως τείνεις να εκφράζεσαι μελοδραματικά, κάτι που μπορεί να δυσχεράνει την επικοινωνία σου γενικότερα. Για να αποφύγεις τυχόν τέτοιες στιγμές που μπορούν να σε κάνουν δυσλειτουργικό/ή στον αισθηματικό τομέα καλό θα ήταν να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω πριν μιλήσεις. Πριν να ολοκληρωθεί το 2019 το πεπρωμένο σου χτυπάει την πόρτα. Εφόσον έχεις σταθεί και συμπεριφερθεί σωστά στο φιλικό σου περιβάλλον πιθανώς δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αν γυρίσεις ξαφνικά και χωρίς λόγο την πλάτη σε φιλικά πρόσωπο που σ’ έχουν ανάγκη είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έρθεις αντιμέτωπος/η με ορισμένες δυσάρεστες κοινωνικές συνέπειες. Με την έναρξη του 2020 βρίσκεις ξανά τις ισορροπίες σου, χωρίς δράματα, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τη δημοτικότητά σου γενικότερα. Ιδανικά καλό θα ήταν να μάθεις μέχρι τότε να ζυγίζεις καλύτερα τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως τομέα και να μοιράζεις πιο δίκαια το χρόνο σου, ιδιαίτερα όσο πλησιάζεις στα μέσα του 2020.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις τη θέρμη και τον ερωτισμό που αναπτύσσεται με το ξεκίνημα του γενέθλιου έτους σου, ανάμεσα σ’ εσένα και το/τη σύντροφό σου. Λατρεύεις τη συναισθηματική, αλλά και τη σωματική προσοχή που σου δείχνει το ταίρι σου και με μεγάλη ευχαρίστηση του το ανταποδίδεις. Ωστόσο, έχετε την τάση και οι δύο να αφήνετε να αναπτύσσονται κενά ανάμεσά σας και αυτό μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε πειρασμούς. Όσο παραμένεις αφοσιωμένος/η στο/στη σύντροφό σου δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τη σχέση σου, τουλάχιστον για μία σχέση ισχυρή, αν όμως ανήκεις σ’ εκείνους που βρίσκονται από συνήθεια σε μία σχέση υπό διάλυση, ένας πειρασμός στη ζωή σου θα μπορούσε να είναι ο μόνος τρόπος για να πιστέψεις ξανά στον έρωτα. Το 2020 είναι ένα τυχερό έτος για τους δεσμευμένους του ζωδίου, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το επόμενο γενέθλιο έτος σου θα έχεις καταφέρει να εξομαλύνεις τον τομέα των σχέσεων και γιατί όχι να έχεις πάει τη σχέση ένα βήμα παραπέρα!

Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι αποδέκτης/ρια του ενδιαφέροντος πολλών ανθρώπων και το φλερτ βελτιώνει σημαντικά και ουσιαστικά την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου, αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει ή να σε πτοήσει όταν πρόκειται για την αισθηματική σου ζωή φέτος. Ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά σου χτυπάνε κόκκινο αυτό το γενέθλιο έτος σου και χωρίς ταμπού αυξάνεις τις εμπειρίες σου και απολαμβάνεις κάθε μορφή του έρωτα. Με την είσοδο του 2020 θα είσαι πια έτοιμος/η να εγκατασταθείς κάπου πιο μόνιμα. Μπορεί να μην το καταλάβεις αμέσως, αλλά μόνο όταν εμφανιστεί στη ζωή σου το κατάλληλο άτομο που θα σε κάνει να θες παθιασμένα να είσαι μαζί του, όπως κι εκείνο άλλωστε.

Η σταδιοδρομία σου πρόκειται να έχει αρκετές προκλήσεις αυτό το γενέθλιο έτος σου που δεν αποκλείεται προκειμένου να αποκτήσεις κάποια σταθερότητα και ηρεμία να εξετάσεις το ενδεχόμενο άλλων επιλογών. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα γενέθλιο έτος που δε θα σου λείψουν οι ευκαιρίες, ενώ αρκετές θα είναι αυτές που θα σου προσφέρουν εναλλακτικές διαδρομές καριέρας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για τις επιλογές που κάνεις σ’ ό, τι αφορά στην καριέρα σου και κυρίως να τις έχεις σκεφτεί και επεξεργαστεί διεξοδικά και πολύ προσεκτικά. Κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 η ικανότητά σου να εντυπωσιάζεις το κοινό σου, όποιο κι αν είναι αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις ή συνεντεύξεις. Αυτό το διάστημα μπορείς και πρέπει να το αξιοποιήσεις στο μέγιστο!

Στον επαγγελματικό τομέα όσο πλησιάζει το 2020 θα διαπιστώσεις πως δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τυφλά κάποιους ανθρώπους στο χώρο εργασίας, ακόμα κι αν γνωρίζεστε χρόνια. Ο εαυτός σου είναι ο καλύτερος και πιο έμπιστος σύμμαχός σου εκείνο το διάστημα και θα πρέπει για λίγο καιρό να μάθεις να εργάζεσαι έτσι. Προσπάθησε να είσαι πιο επιεικής με τον εαυτό σου, ακόμα και στα παιδαριώδη λάθη, καθώς θα χρειαστείς όλες σου τις δυνάμεις για να ανελιχθείς. Όσο προχωράει το 2020 και θα ξεχωρίζεις στο χώρο της δουλειάς πρέπει να εξοπλιστείς με πολύ υπομονή, καθώς ακόμα κι αν κερδίσεις τον ανταγωνισμό, δε θα γλυτώσεις από την πικρία των… “ηττημένων” και συχνά αυτό θα μεταφράζεται σ’ έναν συνεχή πόλεμο νεύρων, ο οποίος δε θα σε αφήσει ανεπηρέαστο/η. Αν δραστηριοποιείσαι στους χώρους των τεχνολογιών, του νόμου και της ασφάλειας αυτό το γενέθλιο έτος σου θα είναι σαφώς πιο ευνοϊκό από το προηγούμενο.

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα φετινά σου γενέθλια χαρακτηρίζονται από την οικονομική σταθερότητα, η οποία εδώ κι αρκετό καιρό αγνοείται. Είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα γενέθλια έτη των τελευταίων χρόνων και δε θα διαστάσεις να το απολαύσεις στο μέγιστο, ενώ ταυτόχρονα θα αποταμιεύεις προκειμένου να εξασφαλίσεις αυτή τη σταθερότητα. Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 παρουσιάζονται κάποιες σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες τις οποίες φαίνεται να αξιοποιείς σωστά χάρη και στη συμβολή έμπιστων ανθρώπων από το περιβάλλον σου. Αυτό το έτος είναι μία καλή χρονική στιγμή για να κάνεις κάποιες δαπανηρές αγορές που τις έχεις καθυστερήσει.

ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Αυτό ο μήνας σου επιφυλάσσει ορισμένες συναρπαστικές συνομιλίες. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο και δείχνεις να το απολαμβάνεις. Φρόντισε μόνο να ακούς που και που τους ανθρώπους γύρω…

11 Αυγούστου: Καλό θα ήταν αυτή τη μέρα να σκέφτεσαι περισσότερο και να μιλάς λιγότερο. Είσαι αρκετά απρόσεκτος/η σήμερα και μια σου λέξη θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χάος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η κοινωνικότητά σου και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς τον εαυτό σου στους άλλους μπορεί να σε ανεβάσει πολύ ψηλά στον επαγγελματικό τομέα. Ό, τι αγγίζεις γίνεται χρυσός αυτό το μήνα και να είσαι σίγουρος/η πως δεν περνάει απαρατήρητο.

27 Σεπτεμβρίου: Μπορείς να αξιοποιήσεις τη γοητεία σου για να πετύχεις πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Η ανοδική σου πορεία στον επαγγελματικό τομέα σου “τρώει” πολύ χρόνο από τη μέρα σου, με αποτέλεσμα να παραμελείς κοντινούς σου ανθρώπους ή δουλειές του σπιτιού που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Είτε το θέλεις, είτε όχι, το σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πρόκειται να απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αυτού.

20 Οκτωβρίου: Το άγχος σου για ζητήματα σπιτιού και οικογένειας φτάνουν στο ζενίθ αυτή τη μέρα. Κάνε υπομονή, γιατί φαίνεται πως έχει αρχίσει να εξαντλείται.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Είσαι λίγο πεσμένος/η συναισθηματικά αυτό το μήνα, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην εκτόνωση της πίεσης του περασμένου μήνα. Είναι μία ιδανική στιγμή για σχεδιάσεις μία χαλαρωτική εξόρμηση, ακόμα κι αν είναι για μερικές ώρες. Φρόντισε τον εαυτό σου, το χρειάζεσαι.

3 Νοεμβρίου: Οργάνωσε μία απόδραση αυτή τη μέρα. Προσπάθησε να είσαι με όσο το δυνατόν λιγότερο κόσμο και να κάνεις πράγματα που ηρεμούν εσένα και όχι τους άλλους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Η περίοδος των διακοπών φέρνει στο δρόμο σου πειρασμούς που δοκιμάζουν, τόσο τη σχέση σου, όσο κι εσένα. Αξιολόγησε σωστά τις καταστάσεις και τις επιλογές σου πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

24 Δεκεμβρίου: Ο ρομαντισμός σου χτυπάει την πόρτα κι εσύ αδυνατείς να αντισταθείς. Σχεδίασε μια όμορφη βραδιά και φρόντισε να περάσεις πολύ ποιοτικό χρόνο με τον/την ξεχωριστό/ή της καρδιάς σου.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η δημιουργικότητά σου είναι περιορισμένη αυτό το μήνα κι εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση. Είναι μία καλή στιγμή για να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που σε αφυπνίζει πνευματικά. Δεν αποκλείεται από το νέο χόμπι να προκύψουν μερικές νέες και ευχάριστες γνωριμίες.

10 Ιανουαρίου: Αισθάνεσαι μία ένταση που σε κάνει ιδιαίτερα δυσλειτουργικό/ή αυτή τη μέρα. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάρεις ρεπό απ’ όλα σήμερα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο ζενίθ αυτό το μήνα. Υπάρχει μία φυσική οικειότητα με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου που κάνει την επικοινωνία σας, τόσο την πνευματική, όσο και τη σωματική μαγική!

14 Φεβρουαρίου: Αυτή μπορεί να είναι η ωραιότερη γιορτή των ερωτευμένων της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση σου μπορεί να πάει σε άλλο επίπεδο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να ξεκινήσεις κάτι όμορφο και σταθερό!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020

Η κατάσταση στη δουλειά έχει αρχίσει σοβαρά να διεγείρει το νευρικό ου σύστημα. Ο ανταγωνισμός και η ανωριμότητα κάνουν το κλίμα στη δουλειά δυσβάσταχτο. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος/η και βρες τρόπους να εκφράζεις την ένταση που συσσωρεύεις, ηπιότερα.

12 Μαρτίου: Αν είναι δυνατόν να εργαστείς ανεξάρτητα ή στο σπίτι θα ήταν μία καλή επιλογή για εσένα σήμερα. Αν έχεις σημαντικές συναντήσεις που θα μπορούσαν να αναβληθούν, ανάβαλέ τις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020

Ορισμένα προβλήματα επικοινωνίας με φιλικό πρόσωπο προκύπτουν αυτό το μήνα. Δεν αποκλείεται η σχέση σας να περάσει κρίση, όμως προτού να συμβεί αυτό μπορείς να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να συζητήσεις μαζί του πιο ψύχραιμα.

4 Απριλίου: Εάν υπάρχει ψυχρό κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αυτή είναι η ιδανικότερη μέρα του μήνα για να επιλύσετε τις διαφορές σας.

ΜΑΙΟΣ 2020

Σε καταλαμβάνει μία αρνητική διάθεση, η οποία όμως οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πως εσύ αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου. Αν νιώθεις φορτωμένος/η επέλεξε να φύγεις για λίγες μέρες από τη ρουτίνα σου, προκειμένου να αποφορτίσεις την ένταση.

1 Μαΐου: Ένα ταξίδι θα ήταν ότι πρέπει για σένα κοντά σ’ αυτήν την ημερομηνία. Όσες περισσότερες μέρες πάρεις για τον εαυτό σου τόσο το καλύτερο και για σένα και για τους άλλους.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Καλείσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις και εξετάζεις τις λεπτομέρειες των επιλογών σου. Είναι μία καλή στιγμή για μία μεγάλη αγορά, αρκεί να είσαι διπλά προσεκτικός/ή με τα “ψιλά γράμματα”.

19 Ιουνίου: Έχεις την πνευματική διαύγεια που χρειάζεται για να ασχοληθείς με μία σημαντική και μεγάλη επένδυση που θες να κάνεις. Αν είναι απαραίτητο να διαπραγματευτείς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου αυτήν την ημέρα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020

Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η αυτός ο μήνας σε βάζει σε μία διαδικασία επισημοποίησης, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για τη σχέση σου. Παρ’ όλο που νιώθεις ερωτευμένος/η δεν αποκλείεται να σε πιάσουν ορισμένες ανασφάλειες που μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια θα έχουν εξαφανιστεί.

8 Ιουλίου: Αισθάνεσαι σα να βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου! Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσεις μία ρομαντική έξοδο με τον/την εκλεκτό/ή της καρδιάς σου!

Από την Σταυρούλα Καστρίνη

shutterstock imageOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!