Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/10 – 22/10/2023


Μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα ξεκινά, με αρκετή ένταση  βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των Εκλείψεων, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε εάν θέλουμε να βάλουμε την ζωή μας σε σταθερές βάσεις. Η μοναδική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας, είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τους άλλους και να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά.

Ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν, ιδιαίτερα προς το τέλος της, θα μας ωθήσουν να κλείσουμε οριστικά τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχει ο Ερμής με τον Ήλιο, οι οποίοι στα μέσα της εβδομάδας θα σχηματίσουν όψη συνόδου στο ζώδιο του Ζυγού, μια όψη που ενισχύει τις επικοινωνιακές ικανότητες και θα μας βοηθήσει  γίνουμε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες.

Στη συνέχεια η συνάντηση του Ερμή σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να μας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις. Το δύσκολο στην διαχείριση του κλίμα θα συνεχιστεί με την  συνάντηση του Ήλιο σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία θα μας οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα αλλά και νέα ξεκινήματα.

Τα καλά νέα έρχονται στο τέλος της εβδομάδας, με την συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία, μια συνάντηση η οποία μας υπόσχεται εύνοια στον έρωτα και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να μπουν σε γερές βάσεις με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδας θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Σημαντικές αποφάσεις θα πάρουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Τοξότες), αλλά  και του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους). Ενώ ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς θα κληθούν να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 15/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες αλλά και τους κρυφούς φόβους των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 16/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές, υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 17/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 18/10

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και οι διαδοχικές  όψεις  τετραγώνου που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, αρχικά με το ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, και στην συνέχεια με την Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, θα κάνει νευρικούς, επικριτικούς και υπερβολικά ευαίσθητους, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 19/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να νιώσουν συναισθηματική ασφάλεια.

Την Παρασκευή 20/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές και διπλωματικές μας ικανότητες, και θα βοηθήσει να γίνουν πιο ευέλικτοι ώστε να αποφύγουν  τυχόν παγίδες που μπορεί να βάλουν ορισμένοι συνεργάτες, στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Και αυτό γιατί, η όψη τετραγώνου του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, που θα σχηματιστεί λίγες ώρες αργότερα, κρύβει εντάσεις, υπονομευτικές ενέργειες, ενώ μπορεί να ενισχύσει την ανασφάλειες παρασύροντας σε αρνητικές σκέψεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών.

Το Σάββατο 21/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βαρύνει λιγάκι το κλίμα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών, καθώς θα τους πιέσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, και να κάνουν μια νέα αρχή.

Την Κυριακή 22/10

Το κλίμα αρχίζει να αλλάζει, αρχικά, από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη που υπόσχεται να φέρει τυχερές προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, εύνοια στον έρωτα, αλλά και χαρά στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα όμως, θα έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο προσεχτικοί και να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά, απέναντι στους άλλους, Ενώ η πρώτη του συνάντηση, λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, η οποία υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν, οριστικά, τα θέματα που απασχολούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρουν και οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι σε σταθερές βάσεις.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι ευκαιρίες είναι δίπλα μας και μας χτυπούν την πόρτα, ωστόσο πριν προχωρήσουμε σε μια νέα αρχή, η οποία θα στηρίζεται σε γερές βάσεις, είναι σημαντικό να κλείσουμε οριστικά και αμετάκλητα τους λογαριασμούς με το παρελθόν.

Να έχουμε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!