Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/1 – 23/1/2022


Συναισθηματικά  φορτισμένη, από τις πλανητικές αλλαγές και τα γεγονότα θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς κατά τη διάρκεια της θα μπούμε στην διαδικασία να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή μας. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι φτωχή από πλευράς όψεων, ωστόσο, είναι σημαντική, καθώς όλα θα είναι μεγεθυμένα κάτω από το φως της Πανσελήνου του Λύκου.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ψυχρή λογική, ενώ, θα ακολουθήσει και η επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την μεταμορφωτική όψη συνόδου του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, μια επιρροή που θα αφήσει πολύ έντονα το αποτύπωμα της και πάνω στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ενώ, στο τέλος της εβδομάδας, η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομη Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει λίγο καλύτερα τα πράγματα στην επικοινωνία, μέσα στο θολό τοπίο του ανάδρομου Ερμή.

Πιο τυχεροί αυτή την εβδομάδα θα είναι από την είσοδο του  Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), αλλά και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) από την σύνοδο του Ήλιο με τον Πλούτωνα.

Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ ιδιαίτερα πιεστικοί θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 16/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 17/01

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει σε συναισθηματικές και υλικές σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 18/01

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου με συμμετοχή του Πλούτωνα θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου  δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 19/01

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς, τόσο με τους δικούς τους ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Πέμπτη 20/01

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) να προωθήσουν τα σχέδια τους. Η φετινή γενέθλια χρονιά των Υδροχόων θα είναι αρκετά ανατρεπτική,  και συνάμα απαιτητική. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Παρασκευή 21/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς θα μεγεθύνει την συναισθηματική διάθεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 22/01

Οι διαδοχικές συναντήσεις που θα έχει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου τόσο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς όσο και με τον Άρη από τον Τοξότη θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, εξαιτίας των λανθασμένων εκτιμήσεων.

Ενώ την Κυριακή 23/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, να επικοινωνήσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις τους, μέσα στο επικοινωνιακό χάος που έχει δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι

Για να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου πρέπει να κλείσω πρώτα τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν. Μπορεί να μην είναι εύκολο και κάποιες στιγμές να μας στοιχίζει συναισθηματικά, όμως μέσα από αυτή την διαδικασία έχουμε την δυνατότητα να ξαναγεννηθούμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!