Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/4 – 24/4/2022


Το πνεύμα αυτής της εβδομάδας, υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο από τα πλανητικά γεγονότα των ημερών, καθώς, μέσα από την δύσκολη διαδρομή που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να κλείσουμε κύκλους στην ζωή μας έρχεται η αναγέννηση.

Η εβδομάδα ξεκινά, κάτω από το έντονο φως της Πανσελήνου που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ζυγού, για να ακολουθήσει  μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικών όψεων, αλλά και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο Ερμής ο οποίος θα συναντηθεί διαδοχικά, σε όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη, και σε όψη συνόδου με τον Ουρανό, ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα κοντραριστεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.

Αδιάφορη δεν θα περάσει ούτε η παρουσία της Αφροδίτης, η οποία εκτός από τον Ερμή θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου και με τον Ουρανό. Ωστόσο, το αποτύπωμα της εβδομάδας, λίγες ημέρες πριν ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, θα την βάλει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, μια όψη επίπονη και βαθιά μεταμορφωτική. Η διάθεση μας θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά από τα μέσα της εβδομάδας, καθώς η είσοδος του Ήλιου  στο ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι αρκετά δύσκολο για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Πολλές ευκαιρίες όπως και αρκετούς περιορισμούς θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ σημαντικές ευκαιρίες τόσο στην δουλεία όσο και στον έρωτα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 17/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Μ. Δευτέρα 18/04

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη θα βοηθήσει τόσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους να εκφράσουν με ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου να προωθήσουν τα πιο τολμηρά τους σχέδια. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό υπόσχεται ξαφνικούς έρωτες τόσο στους Ιχθύς και στους Παρθένους όσο και στους Ταύρους και στους Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά και θα ωθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Μ. Τρίτη 19/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και επιθετικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Μ. Τετάρτη 20/04

η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα εγκαινιάσει τα φετινά τους γενέθλια, και δώσει την ώθηση που χρειάζονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) για να προωθήσουν τα σχέδια τους, ενώ θα πιέσει αρκετά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Μ. Πέμπτη 21/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς) του 1ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ιδιαίτερα θετική για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές υποθέσεις των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Μ. Παρασκευή 22/04

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο εκκεντρική τους πλευρά.

Το Μ. Σάββατο 23/04

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, και θα μεγεθύνει τις ανασφάλειες τους.

Ενώ την Κυριακή του Πάσχα 24/04

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία, εμπόδια αλλά και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Όσο επίπονο και αν είναι έρχεται η στιγμή που πρέπει να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και να κάνουμε μια νέα αρχή. Μόλις το κάνουμε, η χαρά και η ευτυχία θα μας χτυπήσει ξαφνικά την πόρτα.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!