Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μας και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για να διατηρήσουμε κάποιες αυτές; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα κληθούμε να απαντήσουμε αυτές τις ημέρες στον ίδιο μας τον εαυτό. Αφορμή για όλα αυτά θα αποτελέσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Πανσέληνος του Απριλίου,   θα πραγματοποιηθεί στις 16/04 στην 26ο 45’ του Ζυγού στις 21:55 μ.μ., ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την συνύπαρξη μας με τους άλλους, την συντροφικότητα, τις συνεργασίες, την αρμονία , την ισορροπία και την διπλωματία,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου, για την Αθήνα,  είναι στην 20ο 17’ του Σκορπιού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιθυμία μας για έλεγχο, την χειραγώγηση, την σεξουαλικότητα, το χρήμα, τον θάνατο και την αναγέννηση.

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της δημιουργίας και της ανάπτυξης συνείδησης (5ο – 11ο), και θα μας ωθήσει να ξαναδούμε με προσοχή τις φιλικές και τις ερωτικές μας σχέσεις, και να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε σε αυτές.

Η διαδρομή αυτή δεν είναι πάντα εύκολη καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις ανασφάλειες και τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας. Βασική αιτία, είναι η ιδιαίτερα απαιτητική όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, μια όψη που θα μας παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές,  έντονη ζήλεια, παιχνίδια εξουσίας και ξεσπάσματα ζήλιας. Συμπεριφορές οι οποίες θα γιγαντωθούν τις επόμενες ημέρες, όταν πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η όψη τετράγωνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα.

Ο δρόμος , όπως διαπιστώνουμε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αντίθετα, η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει ακόμα πιο εκρηκτική , εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Ιχθύς με το Μεσουράνημα, καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια τον θυμό και τα καταπιεσμένα μας συναισθήματα.

Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, θα μας αναγκάσει να αναλάβουμε τις ευθύνες των αποφάσεων και των πράξεων μας , χωρίς να φοβηθούμε το κόστος. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η πίστη που έχουμε στον εαυτό μας, η οποία με την βοήθεια της όψη συνόδου του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Αστρικά, η Πανσέληνος του Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στην 02ο 35’ του Ζυγού, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 26ο 07’ του Ζυγού, σε σύνοδο με την Τροπική Πανσέληνο.

Το πόσο σημαντική είναι αυτή η Πανσέληνος για τις σχέσεις μας, αλλά και το γεγονός ότι οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι οριστικές και αμετάκλητες, και για την επιτυχία των στόχων μας δεν θα διστάσουμε να παρασυρθούμε και σε παιχνίδια εξουσίας μας το δείχνει ξεκάθαρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Τροπική Πανσέληνος με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Πλούτωνα.

Σε κοσμικό επίπεδο, κάτω από την επιρροή αυτής της Πανσελήνου είναι πιθανό να έχουμε εντάσεις και βίαιες συμπεριφορές, φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας που όλοι μας απευχόμαστε, παιχνίδια εξουσίας, αλλά και έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Πίσω από την επιθυμία μας για έλεγχο κρύβεται ο φόβος της μοναξιάς και η ανασφάλεια. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε την μάχη είναι να βγάλουμε από την ζωή μας τους ανθρώπους που την τροφοδοτούν.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο Ζυγό  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις σχέσεις της ζωής σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις με τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες σας, είτε ο σύντροφο σας, και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτές. Για κάποιους από εσάς ήρθε η ώρα να δείτε κατάματα την αλήθεια και να δώσετε οριστικό τέλος σε όσες δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι, ενώ για άλλους ήρθε ή ώρα της επιβράβευσης για την προσπάθεια που κάνατε όλα αυτά τα χρόνια και αλλάξατε την συμπεριφορά και την Κοσμοθεωρία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την στάση σας στο χώρο της εργασίας σας θα επανεξετάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε την στάση και την συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους, αλλά και στα διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν στην δουλειά σας. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κρατήσετε τις αποστάσεις σας, ενώ άλλοι θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε νέες ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που προωθείτε τα σχέδια σας, θα γίνεται πιο τολμηροί, ενώ με ότι και αν ασχοληθείτε θα το κάνετε με πάθος. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα πιεσμένοι αισθάνεστε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, για άλλη μια φορά θα σας φέρει αντιμέτωπο με τις επιθυμίες της ψυχής σας και τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια σας. Η ανάγκη σας να νιώσετε όμορφα, θα σας ωθήσει να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις που είναι τοξικές και να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας. Ένα βήμα του θα μεταμορφώσει την εικόνα σας, και θα επαναφέρει την ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή αλλά και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα σας αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τα άτομα του κοντινού κοινωνικού σας κύκλου, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και εκφράζετε τις θέσεις σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια είναι σημαντικό να μην πέσετε θύματα χειριστικών συμπεριφορών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                            

Με τα κεκτημένα σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ με τις ικανότητες και της δημιουργικότητα σας θα καταφέρετε να ανεβάσετε τις μετοχές σας στον χώρο της δουλειάς σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε έξοδα στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή των αγαπημένων σας.

ΖΥΓΟΣ

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και να αποφασίσετε ποιόν ρόλο θέλετε να διαδραματίσετε σε αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την φορά δεν θα φοβηθείτε να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και να κάνετε ουσιαστική επανεκκίνηση στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από πολλά σκαμπανεβάσματα θα περάσει η διάθεση σας αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, εξαιτίας του άγχους που νιώθετε για το μέλλον. Στην προσπάθεια σας να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας, είναι πιθανό να κινηθείτε στο παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε στιγμές έντονου πάθους οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις φιλικές σχέσεις θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή τις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, και να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θέλετε να έχετε κοντά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα τα οποία ουσιαστικά θα αλλάξουν την ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλο σας το βάρος αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκερω. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τους μελλοντικούς σας στόχους, αλλά και την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε στην κορυφή. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδια σας και να αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε αυτή την πορεία ή θα κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επόμενα σας βήματα ήρθε η ώρα να κάνετε εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να οργανώσετε με χαρά και αισιοδοξία τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα, και να ανοίξετε τα φτερά σας. Η επιτυχία για να έρθει χρειάζεται ορισμένες προϋποθέσεις, και αυτές είναι η σκληρή δουλειά, η σωστή οργάνωση αλλά και η ικανότητα μας να αφήνουμε πίσω μας ότι δεν μας είναι χρήσιμο.

ΙΧΘΥΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αντιμέτωποι αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να δείτε ποιοι από αυτοί είναι αληθινοί. Αυτό μπορεί να αφορά τα οικονομικά σας και τις υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, τα οικονομικά ρίσκα που ετοιμάζεστε να πάρετε αλλά και τις προσωπικές σας ανασφάλειες. Το μυστικό για να ξεπεράσετε όλους αυτούς τους φόβους είναι να τους κοιτάξετε κατάματα, και να είστε σίγουροι, ότι θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι ανίκητοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!