Άρης στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει


Κάθε εποχή, και ανάλογα με τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε, επιλέγουμε ή προσαρμόζουμε τον τρόπο της δράσης μας. Με λίγα λόγια άλλες φορές είμαστε πιο δυναμικοί και άλλες φορές κινούμαστε στο παρασκήνιο.

Στην Αστρολογία εκπρόσωπος της δράσης είναι ο Άρης. Ο  Άρης ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς στις 15/04 στις 06:06 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 25/05 στις 02:17 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων, αυτό που σίγουρα θα αποφύγουμε είναι τις κατά μέτωπο συγκρούσεις, αντίθετα, θα προτιμήσουμε να κινηθούμε παρασκηνιακά και αν χρειαστεί, δεν θα διστάσουμε με την θολώσουμε τα νερά ή να κάνουμε ένα βήμα πίσω στην προσπάθεια μας να μην έρθουμε σε δύσκολη θέση, μέχρι να οργανώσουμε σωστά τις επόμενες κινήσεις μας.

Επίσης, θα κρατήσουμε τα χαρτιά μας κλειστά ακόμα και από τους πιο δικούς μας ανθρώπους. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να απογοητευτούμε από την στάση και την συμπεριφορά ορισμένων κοντινών μας ατόμων, οι οποίο θα μας συμπεριφερθούν με ύπουλο τρόπο.

Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώσουμε την ένταση και την περίσσεια της ενέργειας μας, και αυτός είναι μέσω της Τέχνης.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία  του Άρη στους Ιχθύς  θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς ) αλλά και οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι , ενώ αρκετά πιεσμένοι θα αισθανθούν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) η πίεση που θα νιώσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πολύ έντονη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο των Ιχθύων οι συναντήσεις που θα έχει θα είναι :

  • Στις 04/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (14ο 45’), θα φέρει ευχάριστες ανατροπές τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους  Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν  Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ήλιο (16ο 48’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες τόσο τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και τους  Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν  Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 18/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα (24ο 59’),θα βοηθήσει να ανακαλύψουν τους κρυφούς τους εχθρούς οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (28ο 28’), υπόσχεται στιγμές γεμάτες ερωτικό πάθος τόσο για τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 τελευταίων ημερών και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ερμή (29ο 23’), θα βοηθήσει να βγάλουν την δυναμική πλευρά του εαυτού τους τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί των 2 τελευταίων ημερών  καθώς και για όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από τους Ιχθύς  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Διαφορετικό τρόπο δράσης θα ακολουθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά, αλλά και να κινηθείτε παρασκηνιακά. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε,  και γιατί όχι, να πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα επιλέξετε την ερωτική σας ζωή να την κρατήσετε κρυφή, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και με μια παράνομη ερωτική ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι, εξωστρεφείς και ιδιαίτερα δραστήριοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα αναζωπυρώσει την κοινωνική σας ζωή. Νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις θα έχετε οι περισσότεροι από εσάς, ενώ είναι πιθανό οι φίλοι σας να σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε και με διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στους Ιχθύς στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τις φιλοδοξίες σας και να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες θα αποδεχτείτε με χαρά, έστω και αν σας βγάζουν από την σιγουριά και την ασφάλεια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι τον ενθουσιασμό σας, ο οποίος μπορεί να σας κάνει αρκετά τολμηρούς με αποτέλεσμα να χαλάσετε την εικόνα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και αισιόδοξες  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ενισχύσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας, και θα σας σας βοηθήσει να δουλέψετε ακούραστα για την επιτυχία των μελλοντικών σας στόχων. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα συνδυάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι με διασκέδαση.

ΛΕΩΝ

Την αυτοπεποίθηση σας ξανά βρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε με πιο πλάγιους τρόπους στην προσπάθεια σας να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ενδιαφέρουσες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμικές λύσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Άρη απέναντι από το ζώδιο σας, στους Ιχθύς, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ενώ από την άλλη πλευρά δεν θα διστάσετε να έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες σας οι οποίοι σας δημιουργούν προβλήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε αποφασισμένοι να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να δουλέψετε κάτω από ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, γι’ αυτό και από εσάς θα απαιτηθεί να είστε άμεσοι, αποτελεσματικοί, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα διστάσετε να συγκρουστείτε με τους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να ξεκινήσετε γυμναστική και ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και διατροφής στο οποία θα είστε συνεπείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας . Η είσοδος  του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει την καλή σας διάθεση και θα σας ωθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερο πάθος τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, αλλά και με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα βρουν τρόπους να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα του σπιτιού και τις ακίνητης σας περιουσίας, ενώ είναι πιθανό να πυροδοτήσει και αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τεχνικές εργασίες και τις επιδιορθώσεις του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Αιγόκερους.  Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα βάλει την ζωή σας σε πολύ έντονους και γρήγορους ρυθμούς, που άλλες φορές είστε ενθουσιασμένοι και άλλες θα αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι πολλές, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να βρίσκετε τρόπους να εκτονώνετε την ενέργειας σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας καθώς θα είστε επιρρεπείς στα μικρό ατυχήματα, εξαιτίας της βιασύνης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, εκτός μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία την οποία δουλεύατε για καιρό, είναι πιθανό να σας φέρει και έκτακτα έξοδα τα οποία θα επηρεάσουν τον  προϋπολογισμό σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί, έως πιεστικοί με τον σύντροφο σας, στην προσπάθεια σας να του δείξετε τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με δύναμη, αποφασιστικότητα, τόλμη και ενέργεια. Η επιθυμία σας να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο  θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί με τον σύντροφο σας, ενώ θα διεκδικήσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μια συμβουλή, προσπαθήστε να περιορίσετε την ανυπομονησία σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!