Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020


Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκεια της θα έχουμε την μετακίνηση του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και αμέσως μετά την Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει το δρόμο ώστε η ζωή μας να βρει πιο γρήγορα τους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα εκτός από τον Ήλιο ο οποίος λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη θα πραγματοποιήσει ένα σταθεροποιητικό τρίγωνο με τον Κρόνο, θα είναι η Αφροδίτη με τον Ερμή οι οποίοι εκτός από την μεταξύ τους συνάντηση θα σχηματίσουν αντίστοιχα όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να μας παρασύρουν σε υπερβολικές προσδοκίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ουδέτερη θα είναι τόσο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όσο και για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ επιρρεπείς στις ψευδαισθήσεις θα είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 17/05 κάτω από την επιρροή της όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία το άγγιγμα της τύχης θα έχουν  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Δευτέρα 18/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα γεμίσει με θετική ενέργεια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 19/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα.

Την Τετάρτη 20/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ το ίδιο απόγευμα ο Ήλιος ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζοντας τα φετινά τους γενέθλια. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Πέμπτη 21/05 οι θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να ξεπεράσουν τα προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της με ιδιαίτερη ευκολία.

Την Παρασκευή 22/05 η μέρα θα ξεκινήσει με την ευνοϊκή όψη τριγώνου Ήλιου – ανάδρομου Κρόνου η οποία θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα να συμπεριφερθούν με ωριμότητα, ενώ στην συνέχεια η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρασυρθούν σε ψεύτικες υποσχέσεις εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα. Το πιο σημαντικό όμως γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο ζώδιο των Διδύμων και η οποία ευνοεί τα νέα σταθεροποιητικά ξεκινήματα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 23/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ενισχύσει την νευρικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 24/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή θα βοηθήσει να βγάλουν στην επιφάνεια την πιο τρυφερή τους πλευρά οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να προχωρήσω σε δυναμικά νέα ξεκινήματα και να εκμεταλλευτώ σωστά τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν. Με μια προϋπόθεση ότι θα οργανώσω σωστά τις κινήσεις μου και δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από ψευδαισθήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u