Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν …


Αυτό που σίγουρα όλοι μας νιώθουμε πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι η επιθυμία αλλά και ανάγκη να βγούμε μπροστά πιο δυνατοί.

Η ανάγκη αυτού του μετασχηματισμού, κυρίως των πεποιθήσεων μας είναι δουλειά του κυβερνήτη του Σκορπιού, Πλούτωνα, που άλλοτε γίνεται με πιο εύκολο και άλλοτε με πιο βαθύ και απαιτητικό τρόπο.

Στις 15/05 αυτή η ανάγκη για μεταμόρφωση θα γίνει από την πιο ήπια και θετική οδό, αφού ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 54’).

Τα θετικά στοιχεία αυτών των ημερών είναι ότι μπορούμε να μπούμε στην ουσία των πραγμάτων που μας ενδιαφέρουν, έχοντας κάνει εξονυχιστική έρευνα, να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν ουσιαστικά την πορεία της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής, θα μάθουμε πράγματα που γίνανε πίσω από την πλάτη μας, θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους θαυμάζαμε καιρό, και φυσικά μπορούμε να ξεκινήσουμε την ζωή μας από την αρχή διαγράφοντας ανθρώπους και καταστάσεις που μας έχουν πληγώσει ή μας κρατάγανε πίσω.

Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης  (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητες σας στους προϊσταμένους σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, αφού θα καταφέρετε να αλλάξετε τα προγνωστικά μιας επαγγελματικής συνεργασίας προς όφελος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να ανανεώνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι θα ανακαλύψετε μια ικανότητα την οποία θεωρούσατε ότι δεν είχατε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε πιο ισχυροί, αφού οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον σας θα είναι αποφάσεις ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μικρός ντεντέκτιβ που κρύβεται μέσα σας θα βγει αυτές τις ημέρες στην επιφάνεια. Τα κρυμμένα μυστικά που θα ανακαλύψετε αλλά και το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας θα σας εκπλήξουν. Αυτό όμως θα λειτουργήσει θετικά αφού θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση και να σταθείτε στα πόδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ σημαντική για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Καρκίνους. Η συνάντηση σας με ισχυρά πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το επαγγελματικό σας μέλλον, παράλληλα θα είναι και η αφορμή για να πάρετε την απόφαση να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια συνεργασία που ουσιαστικά σας κρατάει πίσω.

ΛΕΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας το απορροφά η καριέρα σας. Τα νέα όμως είναι για εσάς καλά, αφού η αποδοχή των προϊσταμένων αλλά και των συναδέλφων σας θα είναι για εσάς η καλύτερη επιβράβευση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση οι οποίες και θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας ή τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν στην σχέση σας με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα θέματα που σας απασχόλησαν ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τα οικονομικά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες ή ρυθμίσεις που αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα νιώσετε πως ξαναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ικανότητα σας να μαγνητίζετε τα πλήθη θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτο το δυνατό σας όπλο που είναι η γοητεία και η ικανότητα σας να χειραγωγείτε τις αποφάσεις των συνομιλητών σας προς όφελος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα καθημερινότητα στην δουλειά σας, σας έχει προσφέρει ευχάριστες στιγμές αλλά και πολλές ευθύνες. Όσο όμως και αν κουράζεστε, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την χαρά της ζωής και της δημιουργίας θα βιώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερη χαρά ένα σχέδιο που θα μεταμορφώσει την επαγγελματική σας ζωή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αέρας ανανέωσης θα αρχίσει να πνέει στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις εσωτερικές σας ανασφάλειες θα πολεμήσετε με επιτυχία αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η δουλειά που έχετε κάνει με τον εαυτό σας , τα μυστικά που έχετε ανακαλύψει αλλά και η στήριξη που έχετε πάρει από την οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες, καθώς προσπαθείτε να καλύψετε τον χαμένο χρόνο και να διαφημίσετε την δουλειά σας μέσα από ατελείωτες επαγγελματικές συζητήσεις. Να είστε σίγουροι ότι τον στόχο σας θα τον πετύχετε αφού θα έχετε την στήριξη σημαντικών ανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν σε εσάς και στις ικανότητες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!