Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/7 – 24/7/2022


Πολλές εκπλήξεις κρύβει αυτή η εβδομάδα για όλους μας, μια εβδομάδα που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι πλανητικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο που αγαπάμε, εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας και λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα, τον έχουν για άλλη μια φορά η γρήγοροι πλανήτες, οι οποίοι θα έχουν καθοριστικές συναντήσεις. Ξεκινώντας από τον Ερμή, ο οποίος λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Καρκίνου θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και στην συνέχεια σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ενώ λίγες ημέρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία.

Επίσης έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου. Ενώ τέλος, ο Ήλιος, ακολουθώντας τον Ερμή, λίγο πριν κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα και σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι από την είσοδο του Ερμή και του Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ πιο πιεσμένοι θα αισθανθούν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Από την άλλη πλευρά την διαίσθηση τους θα πρέπει να ακούσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Πιο ήρεμοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ σε οριστικά ξεκαθαρίσματα θα κληθούν να προχωρήσουν για άλλη μια φορά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 17/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να δουν τις καταστάσεις γύρω τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ακολουθώντας την  διαίσθηση τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 18/08

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο συναισθηματικοί, και θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους). Λίγες ώρες αργότερα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει την διάθεση για ονειροπόληση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ την ίδια ημέρα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την καχυποψία και θα παρασύρει σε αρνητικά σενάρια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 19/07

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσεις τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ από την άλλη πλευρά θα παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 20/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 21/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 22/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, σε απρόβλεπτες αντιδράσεις. Ενώ, το ίδιο βράδυ, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους, γεμίζοντας με ενέργεια και ενθουσιασμό τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες),  και θα φέρει απέναντι σε προκλήσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους). ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το Σάββατο 23/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 24/07

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους  και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Διδύμους και τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Είναι όμορφο να κάνουμε όνειρα, τα οποία και θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε, αρκεί να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!! Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Λέοντες.

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!