Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/2 – 26/2/2023


Πολλές εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα, πάθος αλλά και αρκετές εντάσεις μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα που τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και η ζωή μας να ακολουθήσει μια νέα διαδρομή. Σε αυτό, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο τόσο οι όψεις που θα σχηματιστούν όσο και οι πλανητικές μετακινήσεις, ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται με πολλές υποσχέσεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας τον έχει η Αφροδίτη, η οποία λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα, ενώ στην συνέχεια η είσοδος της στο ζώδιο του Κριού μας υπόσχεται ότι θα βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή. Επίσης, η είσοδος του Ήλιου τους Ιχθύς, θα μας βοηθήσει να αφήσουμε στην άκρη την ψυχρή λογική και να ακούσουμε την διαίσθηση μας. Άλλωστε η Νέα Σελήνη του μήνα, ανοίγει το δρόμο για να κάνουμε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, με οδηγούς την διαίσθηση και την παρόρμηση μας.

Στα μέσα της εβδομάδας, τα ηνία θα πάρει ο Ερμής, ο για κάποιους, εξαιτίας της συνάντησης του σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό,  επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις και ανατροπές. Η συνέχεια θα είναι πιο ευχάριστη και δυναμική , γιατί η συνάντηση του σε όψη τριγώνου με τον Άρη θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε πιο δυναμικές κινήσεις.Άκρως ερωτική θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, ενώ στην συνέχεια την εύνοια της με χαρά θα δεχτούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρας τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Δυναμικές αποφάσεις για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Ενώ,  πιο δύσκολα θα περάσουν, εξαιτίας των εντάσεων και των ξαφνικών ανατροπών, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 19/02

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς θα εγκαινιάσει τα φετινά τους γενέθλια. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα υπόσχεται στιγμές γεμάτες πάθος και ερωτικής έξαψης τόσο για τους Ιχθύς και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους των 2 τελευταίων ημερών.

Την Δευτέρα 20/02

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς θα ανοίξει το δρόμο για να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Ενώ λίγη ώρα αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα βάλει φωτιά στην ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 21/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 22/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, επιφυλάσσει ξαφνικές ανατροπές και δυσάρεστε εκπλήξεις για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου να πάρουν έξυπνες και δυναμικές αποφάσεις.

Την Πέμπτη 23/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, αρκεί να μην παρασυρθούν σε υπερβολές.

Την Παρασκευή 24/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Το Σάββατο 25/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο αντισυμβατική πλευρά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει να συμπεριφερθούν με ψυχρότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το πάθος επιστρέφει στην ερωτική μου ζωή και την ανανεώνει, ενώ παράλληλα αποφασίζω να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου ακούγοντας την διαίσθηση μου, κόντρα σε κάθε λογική, και δεν φοβάμαι τις ανατροπές, γιατί κάθε ανατροπή είναι η αφορμή για ένα δυναμικό ξεκίνημα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και εύχομαι μια υπέροχη γενέθλια χρονιά τους Ιχθύς!!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!