Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/1 – 9/1/2022


Από την πρώτη κιόλας στιγμή η Νέα Χρονιά, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε παλιό, και να είμαστε έτοιμοι για νέα δυναμικά ξεκινήματα.

Η πλανητική μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στο ξεκίνημα της 1ης εβδομάδας της χρονιάς, θα είναι τα κύρια Πλανητικά γεγονότα της εβδομάδας, ενώ το ερωτικό θερμόμετρο της εβδομάδας θα ανεβάσουν οι όψεις που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη τόσο με τον Ποσειδώνα όσο και με τον Ήλιο.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια. Ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, μας παρακινεί να βάλουμε συγκεκριμένους στόχους τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας. Την σκυτάλη θα πάρει στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη,  η οποία συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητα μας, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η συνάντηση της σε όψη συνόδου με τον Ήλιο θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας.

Θετική θα είναι η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών, ενώ σε νέα ξεκινήματα στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην καριέρα τους θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αλλά και οι Ταύροι και οι Παρθένοι. Επίσης, την υπόσχεση, σε πείσμα των καιρών ότι θα περάσουν ρομαντικές στιγμές δίνει η ανάδρομη Αφροδίτη τόσο στους Καρκίνους και στους Αιγόκερους όσο και στους Παρθένους και τους Ιχθύς.

Ενώ, από την άλλη πλευρά θα βοηθήσει στην έκφραση των συναισθημάτων τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την 02/01 Κυριακή

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά θα δημιουργήσει εντάσεις στις διαπροσωπικές  σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Το ίδιο βράδυ, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 03/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να εκφράσουν με σοβαρότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 04/01

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει το χαμόγελο και την καλή διάθεση στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Την Τετάρτη 05/01

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και θα βοηθήσει να βγάλουν την πιο ρομαντική πλευρά τους εαυτούς τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 06/01

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα βοηθήσει να δουν την θετική πλευρά της ζωής οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των πρώτων ημερών.

Την Παρασκευή 07/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 08/01

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα γεμίσει με αισιοδοξία και ενέργεια τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ την Κυριακή 09/01

η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δίνω την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι αυτή τη χρονιά θα κάνω μια καινούργια αρχή, και θα δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο όπως ακριβώς μου αρέσει.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα υπέροχο μήνα !!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!