Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/7 – 9/7/2023


Γεμάτη ανατροπές θα είναι η 1η εβδομάδα του Ιουλίου, και αυτό είναι κάτι που θα φανεί πολύ έντονα σε όλους μας, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, προφανώς για κάποιους ήρθε η ώρα να ξαναδούν την μεγάλη εικόνα, και να αποφασίσουν εάν θέλουν να αποτινάξουν από τη ζωή τους τα πρέπει και να ακολουθήσουν τα θέλω τους ή το αντίστροφο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό, θα παίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις αρχές τις εβδομάδας. Καθοριστική, για τις εξελίξεις της εβδομάδας, θα είναι η παρουσία του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου , ο οποίος θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  και σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις σε καίρια ζητήματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα μας δώσει εμπνευσμένες ιδέες.

Πιο ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς). Με εντάσεις και ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ αντιμέτωποι με τα θέλω και τα πρέπει τους θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 02/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία για τις ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς θα είναι η αφορμή για  ξαφνικούς χωρισμούς αλλά και απρόσμενες γνωριμίες. Φυσικά, είναι μια όψη που τους τριγμούς της θα νιώσουμε μέσα στο καλοκαίρι ξανά καθώς θα πραγματοποιηθεί άλλες 2 φορές, και συγκεκριμένα στις 09/08 και στις 29/09.

Την Δευτέρα 03/07

Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν στις σχέσεις τους με τους άλλους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ορισμένοι από αυτούς θα βάλλουν όρια και θα ακολουθήσουν τα θέλω τους, ενώ για κάποιους άλλους είναι σημαντικό να κινηθούν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια και να συμβιβαστούν με τα πρέπει των άλλων.

Την Τρίτη 04/07

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 05/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 06/07

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου , τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και αντίθεσης με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις κυρίως στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 07/07

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και απόμακρους τους εκπροσώπους τους Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες και ιδιαίτερα ανατρεπτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 08/07

Θα παρασύρει σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 09/07

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση, θα δώσει έμπνευση και θα βοηθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι τις ανατροπές γιατί αυτές θα με βοηθήσουν να βρω αυτό που πραγματικά θέλω στην ζωή μου, και να ακολουθήσω τα όνειρα μου χωρίς φόβο και ενοχές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!