Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/2 – 27/2/2022


Στους ρυθμούς του έρωτα θα συνεχίζουμε να χορεύουμε και αυτή την εβδομάδα, μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να νιώσει ελεύθερος και να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου μπορεί να μην έχει καμία πλανητική αλλαγή, ωστόσο, οι όψεις που θα σχηματιστούν θα δώσουν μια πιο ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα μας. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη χρονική περίοδο το έχει το ζευγάρι των αιώνιων εραστών η Αφροδίτη και ο Άρης, οι οποίοι συνεχίζοντας την στενή συμπόρευση τους στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σχηματίσουν διαδοχικά στα μέσα της εβδομάδας, όψεις εξάγωνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους και να μας παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές. Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), οι οποίοι εξακολουθούν να χορεύουν σε ερωτικούς ρυθμούς, ενώ, την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτούς του και την επιθυμία τους να ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες θα εκφράσουν τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς.

Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Γεμάτη ένταση και πάθος θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια τους και σε έντονες συγκρούσεις μπορεί να έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 20/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με την όψη συνόδου της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ανεβάσει τους τόνους στο σπίτι, αλλά και στις ερωτικές σχέσεις  των  εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 21/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Το σκηνικό θα αλλάξει μετά το μεσημέρι, καθώς η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα είναι πιο πιεστική για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Την Τρίτη 22/02

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 23/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και θα τους ωθήσει να εκφράσουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 24/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά, ενώ είναι πιθανό να παρασύρει και σε ερωτικές εξιδανικεύσεις τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 25/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει απότομε αλλαγές στην συμπεριφορά και να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που  έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 26/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να βρουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την γοητεία των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνομαι στην ερωτική παραζάλη και επιτρέπω στον εαυτό μου να απελευθερωθεί από τα πρέπει των άλλων, άλλωστε η μαγεία της ζωής κρύβεται στον έρωτα και στις ανατροπές….

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!