Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/11 – 28/11/2021


Πιο ήρεμη και απαλλαγμένη από δύσκολες στιγμές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, και δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις έντονες στιγμές που περάσαμε, έστω και αν διανύουμε την περίοδο των Χειμερινών Εκλείψεων.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε από το ξεκίνημα της είναι ότι η ενέργεια γύρω μας αλλάζει, και αυτό οφείλετε στην πλανητική μετακίνηση του Ήλιου στο ξεκίνημα της και του Ερμή στα μέσα της εβδομάδας, στο χαρούμενο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Από πλευρά όψεων, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Ερμής, ο οποίος λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, και σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Ενώ, προς τα τέλη της εβδομάδας θα βρεθούμε κάτω από την επιρροή της ερωτικής όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία όμως δεν θα ολοκληρωθεί με ακρίβεια. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Ευκαιρίες στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου που θα βρεθούν κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου Άρη- Αφροδίτης. Την δυνατότητα να προχωρήσουν σε συμφωνίες και οριστικές λύσεις θα έχουν οι Σκορπιοί και οι Ταύροι καθώς και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Ουδέτερη θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς). Ενώ επιρρεπείς σε λεκτικές υπερβολές θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου εξαιτίας της όψης τετραγώνου Ερμή- Δία.

Την Κυριακή 21/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει λεκτικές υπερβολές  και υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Στη συνέχεια όμως, η κατάσταση θα βελτιωθεί, εξαιτίας της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, καθώς θα βοηθήσει τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να μείνουν εστιασμένοι στους στόχους τους, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετές  αποκαλύψεις.

Την Δευτέρα 22/11

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο αισιόδοξες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για  τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει αρκετά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς) να τακτοποιήσουν τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Την Τρίτη 23/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) να γίνουν πιο τολμηρά και διεκδικητικά στις προσωπικές τους σχέσεις.

Την Τετάρτη 24/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες αλλά και την διάθεση για φλερτ και ταξίδια των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Την Πέμπτη 25/11

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες), ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει αρκετά κλειστούς και καχύποπτους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 26/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ, η επιρροή της όψης εξάγωνου του Άρη με την Αφροδίτη θα βοηθήσει στις ερωτικές υποθέσεις τόσο των Σκορπιών και των Ταύρων όσο και των Αιγόκερων και των Καρκίνων που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 27/11

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη θα κάνει ψυχρούς και επικριτικούς με τους δικούς τους ανθρώπους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 28/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την γοητεία και θα βοηθήσει να εκφραστούν με πιο γλυκό τρόπο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο, και αυτό με βοηθάει να δω την ζωή με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!