Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/6 – 28/6/2020


Αυτή η εβδομάδα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες την χρονιάς, και αυτό γιατί η σφραγίδα που θα μπει στο ξεκίνημα της θα μας επηρεάσει για πολλούς μήνες.

Τα πλανητικά γεγονότα που θα μας επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, Θερινό Ηλιοστάσιο, και η Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί , η οποία θα είναι και η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω.

Θα είναι επίσης η εβδομάδα που εκτός από τον Άρη και τον Ουρανό  όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, ενώ προς το τέλος της θα έχουμε την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού ( Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ιδιαίτερα πιεστική θα είναι για τους εκπροσώπους τόσο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών, όσο και των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών όπου θα δουν τους επόμενους μήνες την ζωή τους να αλλάζει ριζικά.

Την Κυριακή 21/06 η είσοδος του Ήλιου και η  Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή και ίσως μια τελευταία ευκαιρία για τους εκπροσώπους τόσο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών όσο και των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να αφήσουν πίσω τους το παλιό και να προχωρήσουν δυναμικά μπροστά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Την Δευτέρα 22/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού ( Σκορπιούς, Ιχθύς). Επίσης την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα μπει σε στάση.

Την Τρίτη 23/06 οι διαδοχικές όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον Δία, θα βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές εξαρτήσεις που μπορεί να έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τετάρτη 24/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει σε ξαφνικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την φετινή ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.

Την Πέμπτη 25/06 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Τοξότες). Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα μπει σε στάση στο ζώδιο των Διδύμων.

Την Παρασκευή 26/06 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να ξεχωρίσουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους, ενώ την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων.

Το Σάββατο 27/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα.

Ενώ την Κυριακή 28/06 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό και η εξάμηνη παραμονή του σε αυτό το ζώδιο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης αλλά και νέων ξεκινημάτων, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτά τα νέα ξεκινήματα θα έχουν διάρκεια γιατί θα έχουν την σφραγίδα του Κρόνου μιας και η πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Άρης με την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού θα είναι η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία υπόσχεται τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους  την πολυπόθητη επιτυχία και την επιβράβευση των προσπαθειών τους μετά από σκληρή δουλειά.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν διστάζω να αφήσω πίσω μου το παλιό και να προχωρήσω μπροστά,  αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι στο νου μας είναι  να κοιτάμε και να προχωράμε μπροστά , γιατί η ζωή δεν έχει όπισθεν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!! Και Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!