Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/8 – 28/8/2022


Πολλές εκπλήξεις αλλά και σημαντικά γεγονότα μας φέρνει στις αποσκευές της αυτή η εβδομάδα, η οποία για άλλη μια φορά προβλέπεται καυτή. Οι αλλαγές που θα προκαλέσουν στην καθημερινή μας ζωή είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πολλές, ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύσουν τα ήδη ταραγμένα νερά, με ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις.

Και επειδή λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια όψη που συνήθως είναι αγγελιοφόρος ψευδών ειδήσεων, στη συνέχεια η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο παρατηρητικοί, ενώ η είσοδος του στο ζώδιο του Ζυγού θα βγάλει στην επιφάνεια τον διπλωμάτη που κρύβουμε μέσα μας.

Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα μας επαναφέρει σιγά σιγά στους ρυθμούς της απαιτητικής καθημερινότητας, ενώ λίγες ώρες πριν από την Νέα Σελήνη του μήνα, η συνάντηση του σε όψη τετραγώνου με τον Άρη θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και τσακωμούς. Αυτή η εβδομάδα, σε αντίθεση με την προηγούμενη, δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τα θέματα καρδιάς, αφού οι συναντήσεις που θα έχει στα τέλη της, η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό θα προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις και ξαφνικά γεγονότα στις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις.

Ενώ στη συνέχεια η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο θα ενισχύσει τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες. Αυτή την εβδομάδα τίποτα δεν θα ξεφύγει από το άγρυπνο μάτι των ζωδίων της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), οι οποίοι θα είναι γεμάτη ενέργεια. Τις διπλωματικές τους ικανότητες θα ξεδιπλώσουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του  Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ανατροπές στην προσωπική τους ζωή θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ, πιο τυχεροί θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 21/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δυσκολέψει την καθημερινότητα των εκπροσώπων  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 22/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 23/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους , Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά των Παρθένων . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

Την Τετάρτη 24/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές τόσο απέναντι στον σύντροφο, όσο και απέναντι στους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 25/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και την τόλμη των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 26/08

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό,  αλλά,  και αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα κάνει απόμακρους και ιδιαίτερα επικριτικούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουμε όλοι πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες.

Το Σάββατο 27/08

Είναι η πιο δύσκολη αλλά και ενδιαφέρουσα ημέρα της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές αλλά και χωρισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον Άρη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει εντάσεις και τσακωμούς στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Όλο αυτό το σκηνικό έντασης και ανατροπών θα χαρακτηρίσει την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου και θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας και τις σχέσεις μας μέχρι την Πανσέληνο στους Ιχθύς.

Ενώ την Κυριακή 28/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και θα προκαλέσει συναισθηματικές απογοητεύσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κλείνω τα αυτιά μου στις ψεύτικες υποσχέσεις ώστε να μην απογοητευτώ και παρατηρώ τα πάντα γύρω μου με ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ, δεν απογοητεύομαι εάν τα πράγματα ανατραπούν και αλλάξουν ή δεν πάνε όπως τα σχεδιάσει στο μυαλό μου, γιατί η ζωή έχει για εμένα σίγουρα καλύτερα σχέδια.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Παρθένους!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!