Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/10 – 29/10/2023


Σημαντικά γεγονότα και εκπλήξεις κουβαλάει στις αποσκευές της αυτή η εβδομάδα, και δεν το λέμε τυχαία, καθώς κατά τη διάρκεια της έχουμε σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις και την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου των Εκλείψεων. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει ευχάριστα, φέρνοντας μας πολλές ευκαιρίες, ενώ στην συνέχεια η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε , να κοιτάξουμε πιο βαθιά μέσα μας και να γίνουμε πιο προσεχτικοί και επιφυλακτικοί με τους άλλους.

Η πρώτη συνάντηση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που υπόσχεται ωριμότητα και σταθεροποίηση. Στα τέλη της εβδομάδας όμως, το σκηνικό θα αλλάξει, αφού τόσο η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία, όσο και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανόν να πυροδοτήσουν εκρηκτικές καταστάσεις και συμπεριφορές , και είναι και οι κύριες όψεις οι οποίες θα χρωματίσουν την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, μια Έκλειψη η οποία και ολοκληρώνει τον κύκλο των Εκλείψεων του άξονα Ταύρου- Σκορπιού που επηρεάζει τον Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Αυτή η κατάσταση όμως, έχει και τα θετικά της στοιχεία, αφού η συνάντηση του Ερμή με τον Άρη που θα ακολουθήσει, θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας. Την τύχη με το μέρος τους, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ώριμες αποφάσεις, αλλά και δικαίωση έρχεται για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ εβδομάδα υψηλών απαιτήσεων θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 22/10

Η διάθεση μας θα βελτιωθεί, αρχικά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, μια όψη τυχερές προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, εύνοια στον έρωτα, αλλά και χαρά στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο προσεχτικοί και να κρατάμε τα χαρτιά μας κλειστά, απέναντι στους άλλους, Ενώ η πρώτη του συνάντηση, λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, μια όψη που υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να οργανώσουν και να τακτοποιήσουν, μια και καλή τα θέματα που απασχολούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρουν και οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα είναι σε σταθερές βάσεις.

Την Δευτέρα 23/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές αλλά και διατροφικές ατασθαλίες, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων τους, η οποία στο ξεκίνημα της θα σφραγιστεί από την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Την Τρίτη 24/10

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω τους, και θα επιβραβευθεί η ωριμότητα και η προνοητικότητα, των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών. Επίσης αρκετοί από αυτούς είναι πιθανόν να αναλάβουν και νέες ευθύνες.

Την Τετάρτη 25/10

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσει να γίνουν πιο τολμηρά και αποφασιστικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 26/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να επηρεάσει την συγκέντρωση τους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 27/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Χείρωνα, θα βοηθήσει να ξαναβρούν τις συναισθηματικές τους ισορροπίες, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου,

Το Σάββατο 28/10

Αρχικά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να παρασύρει σε αψυχολόγητες ενέργειες, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες αποφάσεις του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, η τελευταία Έκλειψη όχι μόνο της χρονιάς αλλά και του άξονα Ταύρου- Σκορπιού, θα ωθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές και να δουν ξεκάθαρα τι έχει αξία, και είναι πραγματικά σημαντικό για την ζωή τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 29/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και συνάντηση της σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Δία, θα μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τις συναισθηματικές αντιδράσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ στην συνέχεια, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσει να κινηθούν ταχύτατα και να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, που αφορούν την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή , οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η τύχη βρίσκει πάντα τον τρόπο να έλθει στην ζωή μας, αυτό όμως δεν αρκεί, ένα δεν είμαστε ώριμοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε. Γι’ αυτό δεν αφήνω τον θυμικό μου να με παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις, ενώ παράλληλα, τολμάω να κάνω τις αλλαγές που χρειάζονται στην ζωή μου, χωρίς να φοβάμαι.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Χρόνια Πολλά στους Σκορπιούς!!

Πηνελόπη Παπουτσή

 

https://www.youtube.com/watch?v=FqTy3rgVKho&t=100sOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!