Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/10 – 30/10/2022


Μια από τις πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες εβδομάδας της χρονιάς, θα είναι η εβδομάδα που έρχεται για όλους μας, καθώς κατά τη διάρκεια της έχουμε ενδιαφέρουσες όψεις, πολλές πλανητικές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα, ξεκινά και ο νέος κύκλος Εκλείψεων, τα αποτελέσματα των οποίων στις ζωές μας θα τα δούμε τους επόμενους μήνες.

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης και του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, ωστόσο, λίγες ώρες πριν θα πραγματοποιηθεί η όψη συνόδου του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία και θα μας συνοδεύει σε όλη την περίοδο των Εκλείψεων και θα μας επηρεάζει μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα. Επίσης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Κρόνος θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία, ολοκληρώνοντας τον Μάρτιο το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα μας οδηγήσει σε νέα ξεκινήματα και μεταμορφωτικές καταστάσεις. Οι πλανητικές μετακινήσεις θα συνεχιστούν στα τέλη της εβδομάδας, όπου ο Δίας συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα επιστρέψει για 2 περίπου μήνες στους Ιχθύς. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής, ακολουθώντας τον Ήλιο και την Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ ο Άρης θα μπει σε στάση στους Διδύμους.

Αυτή την εβδομάδα,  οι πλανητικές μετακινήσεις είναι περισσότερες από τις όψεις, ωστόσο εκτός από την όψη αρμονίας που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος με την Αφροδίτη, πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας έχει ο Ερμής, ο οποίος στο ξεκίνημα της θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο, ενώ στα μέσα της εβδομάδας θα ακολουθήσει η θετική συνάντηση του Ερμή σε όψη τριγώνου με τον Δία και έντονη πιεστική συνάντηση, σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Την αρμονία στις σχέσεις τους θα προσπαθήσουν να βρουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αρκεί να μην αφήσουν τις εμμονές να τις δηλητηριάσουν. Ιδιαίτερα πιεστική θα είναι, εξαιτίας της Ηλιακής Έκλειψης, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 23/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί ο Ήλιος με την Αφροδίτη, υπόσχεται ότι θα ενισχύσει την ερωτική διάθεση και την επιθυμία να επανέλθει η αρμονία και η ισορροπία στις σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο, λίγο πριν αυτός ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και μπει σε στάση στο ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, αφού θα τους βοηθήσει να οργανώσουν σωστά τα επόμενα βήματα τους. Την ίδια ημέρα όμως, με λίγες ώρες διαφορά, θα έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές και γεμάτες πάθος περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά τους. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Δευτέρα 24/10

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει να ξεγλιστρήσουν με διπλωματικό τρόπο από διάφορες δύσκολες καταστάσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 25/10

Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού με την συνδρομή της Αφροδίτης, θα ανοίξει το δρόμο για σημαντικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τα οποία θα μεταμορφώσουν την συναισθηματική ζωή και την καριέρα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων ημερών, μια διαδικασία που για αυτή την ομάδα των ζωδίων δεν είναι πολύ εύκολη, ενώ τα αποτελέσματα τους θα τα δουν σε βάθος χρόνου.

Την Τετάρτη 26/10

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα, αλλά και απότομες και σκληρές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 27/10

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από τους Διδύμους, θα βοηθήσει να πάρουν γρήγορες αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε εμμονές και αρνητικές σκέψεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 28/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Την ίδια ημέρα, η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την καλή τύχη των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των τελευταίων ημερών, ενώ μπορεί να παρασύρει σε υπερβολές τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες) των τελευταίων ημερών.

Το Σάββατο 29/10

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη, αντίθεσης με τον Άρη από τους Διδύμους και τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα παρασύρει σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα στα οποία θα υπάρχει και το στοιχείο της υπερβολής, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα έχουμε και 2 ακόμα σημαντικές πλανητικές μεταβολές – μετακινήσεις, ο Άρης από τους Διδύμους, λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους θα μπει σε στάση, και  το βράδυ ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ενώ την Κυριακή 30/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι διαδοχικές όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα επαναφέρει το χαμόγελο και θα βοηθήσει να περάσουν όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Σκορπιοί και οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Στην ζωή μου θα καταφέρω να επαναφέρω την αρμονία και την ισορροπία, μόνον όταν πάρω την απόφαση να μεταμορφώσω ουσιαστικά την ζωή μου και να αναγεννηθώ μέσα από τις καταστάσεις που πέρασα και θέλω να αφήσω πίσω. Οι ευκαιρίες άλλωστε, θα έρθουν μπροστά μου, αρκεί αυτή τη φορά να μην τις αφήσω να φύγουν μέσα από τα χέρια μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και να ακολουθήσουμε τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας. Άλλωστε οι Εκλείψεις, δεν είναι τίποτα άλλο από δείκτες αλλαγών….

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!