Αφροδίτη στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει


Στιγμές παθιασμένου έρωτα ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε όλοι μας. Στο παιχνίδι του όλα ή τίποτα θα μας παρασύρει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, ο ρόλος της οποίας μπορεί φέτος να μην  είναι και τόσο εύκολος, θα είναι όμως καθοριστικός

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 στις 10:52 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 16/11 στις 08:07 π.μ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της,  θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία να πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης στα χέρια μας, δεν είναι τυχαίο που την χαρακτηρίζουν ως την Αφροδίτη του όλα ή τίποτα, ενώ οι αλλαγές που πρόκειται να προκύψουν στην ζωή μας θα είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές.

Στη προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε την γοητεία μας και να δημιουργήσουμε γύρω μας μια αίσθηση μυστηρίου. Ο δρόμος όμως δεν θα είναι πάντα εύκολος καθώς, θα έχει ενεργό ρόλο στις Εκλείψεις, ενώ θα έρθει σε άμεση σύγκρουση για άλλη μια φορά με τον Κρόνο και τον Ουρανό.

Από την άλλη πλευρά,  η Αφροδίτη ως  ισχυρός οικονομικός δείκτης, είναι πιθανό να φέρει κάποιες αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα, ενώ θα αναγκάσει όσους έχουν οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), ότι πρέπει να είναι συνεπείς

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα,  ενώ παράλληλα θα έχουν και  ευχάριστα τα νέα και για τις οικονομικές  τους υποθέσεις. Από την άλλη πλευρά,  μια περίοδο εντάσεων αλλά και σημαντικών αλλαγών  στην ερωτική τους ζωή, θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 06/11 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό (17ο03’), θα προκαλέσει χωρισμούς αλλά και ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή  των εκπροσώπων  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο (18ο 47’), θα μεγαλώσει την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 10/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (22ο 48’), ευνοεί τις ρομαντικές ιστορίες ενώ μπορεί να  παρασύρει σε ερωτικές φαντασιώσεις  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (26ο 25’) θα δώσει ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές και στις ερωτικές υποθέσεις τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο  και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Την 15/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία (28ο 55’), υπόσχεται τύχη στον έρωτα αλλά και σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τα τέλη του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους θα προσπαθήσετε να βρείτε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα ωθήσει άλλους από εσάς να τακτοποιήσετε και άλλους  να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενώ αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια  μελλοντική οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά τα προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε. 

 ΤΑΥΡΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι   Ταύροι.  Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, εξαιτίας και της συμμετοχής της στις Εκλείψεις, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές και νέες συνεργασίες. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, άλλους θα τους βοηθήσει να αποκαταστήσουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ σε κάποιους άλλους θα φέρει ένα ξαφνικό έρωτα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην δουλειά σας θα έχετε το μυαλό σας αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, αρχικά  θα βοηθήσει να επανέλθει η ισορροπία στο χώρο της εργασία σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους  συναδέλφους  σας, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε και σημαντικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύπτουν καθημερινά.  Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα με ένα συνάδελφο σας . Σε ότι αφορά, όμως την εμφάνιση σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε τις αισθητικές παρεμβάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας θα αποκτήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερο πάθος με την ανάπτυξη και την προώθηση των δημιουργικών σας σχεδίων. Σε προσωπικό επίπεδο, διασκεδάσετε, θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα ζήσετε και έντονα ερωτικές στιγμές στις οποίες θα αναζωπυρώσει το παλιό πάθος με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Στο σπίτι σας θα στρέψετε όλη σας την προσοχή  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές εκκρεμότητες  της οικογένειας σας, ενώ παράλληλα θα με το πείσμα σας θα καταφέρετε να  αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας ή να αλλάξετε τόπο κατοικίας με αφορμή μια νέα επαγγελματική πρόταση.

      ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η  είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να εκφράσετε με πιο ουσιαστικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ενώ δεν θα διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και την γοητεία σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε.  Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή με την βοήθεια των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

ΖΥΓΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικονομική  συνεργασία, έστω και αν θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές στο δρόμο της. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας , σας υπόσχεται σημαντικές ερωτικές στιγμές, ξαφνικούς έρωτες αλλά και σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες. Στην προσπάθεια σας να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα χρησιμοποιήσετε όλα τα όπλα σας, όπως είναι ο μαγνητισμός και η γοητεία σας, άλλωστε αυτό που πρεσβεύεται είναι ότι στον πόλεμο και στην αγάπη όλα επιτρέπονται.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο μυστικές και παρασκηνιακές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους   Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει  να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής ας ζωής, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να ζήσουν ένα παράνομο ή μυστικό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και ιδιαίτερα κοινωνικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκερου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο,  θα υπόσχεται ότι θα έχετε την ευκαιρία να  διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν καθοριστικά  στα μελλοντικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι είναι πιθανό να σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσουν  το μελλοντικό τους  ταίρι, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα φιλικό τους πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το κοινωνικό σας προφίλ και το μέλλον της καριέρας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους  επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει και σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην καριέρα σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψουν ξαφνικοί έρωτες μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις όμορφες και αισιόδοξες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων,  ενώ θα παράλληλα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!