Εβδομαδιαίο Πλανητικό σκηνικό απο 24/3 – 31/3/2019


Η τελευταία εβδομάδα του μήνα,  από πλευράς όψεων μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα φορτωμένη, όπως η προηγούμενη. Έχει όμως σημαντικές πλανητικές αλλαγές μιας και οι γρήγοροι πλανήτες που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας, όπως, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων , ενώ η Αφροδίτη με τον Άρη κάνουν την είσοδο τους σε ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, και στους Ιχθύες), υπόσχονται ότι θα προσφέρουν σε αυτή την ομάδα , δηλαδή στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές. Τυχεροί θα είναι η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), οι οποίοι βίωσαν ενδιαφέρουσες, αλλά έντονες στιγμές, ενώ, την εύνοια της τύχης θα έχουν και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 24/3 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού  θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Ιχθύες). Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 25/3, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς , Λέοντες).

Την Τρίτη 26/3, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ανεβάσει την ερωτική  διάθεση των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), δημιουργώντας τους όμως παράλληλα και υπερβολικές προσδοκίες, ενώ θα είναι πιο ευνοϊκή ,όχι μόνο για θέματα καρδιάς, αλλά και για τα οικονομικά των υπόλοιπων ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς), καθώς και για τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

Την Τετάρτη 27/3, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα βοηθήσει να έρθουν σε επαφή με άτομα από διαφορετική κουλτούρα ή εκκεντρικά πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες , Ιχθύες) αλλά και τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 28/3 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους , Παρθένους). Ενώ, την ίδια ημέρα, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του και μπαίνει σε στάση.

Την Παρασκευή 29/3, η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα δυσκολέψει λιγάκι τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς), ενώ θα βοηθήσει τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους , Παρθένους) να πάρουν σοβαρές αποφάσεις.

Το Σάββατο 30/3, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς), ενώ από την άλλη πλευρά, θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους , Ζυγούς). Ενώ την ίδια ημέρα, ο  πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά και πάλι την ορθή του πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων.

Τέλος,  την Κυριακή 31/3 ο Μάρτιος μας αποχαιρετά με μια ακόμα σημαντική πλανητική αλλαγή. Ο πλανήτης της δράσης Άρης, θα αφήσει το ζώδιο του Ταύρου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα πιέσει τα ζώδια του Αέρα να αναλάβουν δράση, ενισχύοντας παράλληλα και την σεξουαλικότητα τους, ενώ θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική η παρουσία του για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους) καθώς και τους Κριούς και τους Λέοντες.

Οι πλανητικές αλλαγές που θα συμβούν αυτή την εβδομάδα θα μας βάλουν στην διαδικασία να γίνουμε πιο ευέλικτοι, και πιο ρομαντικοί, στοιχεία που εξαιτίας της απαιτητικής καθημερινότητας πιθανό να έχουμε χάσει. Άλλωστε η άνοιξη, αυτό που κάνει είναι να ζωγραφίζει την φύση με τα πιο όμορφα χρώματα.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Το σημαντικότερο αστρολογικά γεγονός της εβδομάδας, είναι η έκλειψη της Σελήνης π ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Κριέ Μάλλον τράβηξε πολύ το διάστημα που έκανες μούγκα στη στρούγκα, δε σχολίαζες ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 31/5 – 7/6/2020

In category Astrology News

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού κάνει την είσοδο του με καυτές διαθέσεις, και δεν το ...

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u