Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/7 – 31/7/2022


Ιδιαίτερα καυτή, και όχι μόνο εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας, θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς κατά τη διάρκεια της θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ο ανατροπές και γεγονότα, τα οποία πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην έχουμε πολλές πλανητικές αλλαγές, ωστόσο, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, στα μέσα της εβδομάδας, ανοίγει τον κύκλο των ξαφνικών αλλαγών και γεγονότων που θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα και θα κορυφωθούν στην Πανσέληνο του Αυγούστου. Επίσης, στα τέλη της εβδομάδας ο Δίας θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση της παρουσίας του στο ζώδιο του Κριού και θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία.  Ωστόσο, ο πρωταγωνιστικός ρόλος, ανήκει στον Ερμή, ο οποίος θα συναντηθεί αρχικά σε όψη τετραγώνου με τον Άρη, μια όψη που θα φορτίσει αρνητικά το κλίμα, στην συνέχεια λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, και θα δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και παρεξηγήσεων, ενώ στα τέλη της εβδομάδας που θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο, θα οδηγήσει πολλές σχέσεις σε αδιέξοδο.

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Τα ερωτικά μπερδέματα θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ πιο ήρεμοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 24/07

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους  και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους  τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Διδύμους και τους Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 25/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ερωτικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου,

Την Τρίτη 26/07

Η όψη τετραγώνου που  θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 27/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 28/07

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα θα ωθήσει σε νέα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου  δεκαημέρου. Επίσης την ίδια ημέρα ο Δίας θα ολοκληρώσει το 1ο μέρος του ταξιδιού του στο ζώδιο του Κριού και θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 29/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά, θα ενισχύσει την επιθετικότητα, ενώ μπορεί να είναι η αιτία δυσάρεστων γεγονότων για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 30/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού.

Ενώ την Κυριακή 31/07

Θα αποχαιρετήσουμε τον Ιούλιο με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που θα αναγκάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, τυπικοί και συνεπείς απέναντι στους άλλους, εάν δεν θέλουν να βρεθούν σε δύσκολη θέση και αδιέξοδα.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι συγκρούσεις στη ζωή μας είναι αναπόφευκτες, στο χέρι μας όμως είναι να καταφέρουμε να εκτονώσουμε την ενέργεια τους και να τις κάνουμε εποικοδομητικές για τη ζωή και το μέλλον μας.

Να έχουμε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u