Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/9 – 2/10/2022


Νέα δυναμικά ξεκινήματα μας υπόσχεται η τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μια εβδομάδα με η οποία ξεκινά με πολλές υποσχέσεις όχι μόνο εξαιτίας της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και των έντονα ερωτικών όψεων που σχηματίζει, οι οποίες μπορεί να μας οδηγήσουν και στα όρια της υπερβολής, και θα συνεχιστεί με την είσοδο της Αφροδίτης στο 2ο ζώδιο που κυβερνά, τον Ζυγό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή, και οι οποίες μας υπόσχονται ότι θα ανεβάσουν την ερωτική διάθεση στα ύψη, ενώ στα τέλη της εβδομάδας, μετά την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα μας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες. Από την άλλη πλευρά, η συνάντηση σε όψη τριγώνου του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μας βοηθήσει για άλλη μια φορά να εστιάσουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες.

Πολύ σημαντική όμως, θα είναι και η συνάντηση του Άρη σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, η οποία μας υπόσχεται ότι μπορούμε πλέον να σταθεροποιήσουμε τα σχέδια μας και να δείξουμε το σοβαρό μας πρόσωπο. Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδας θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ουδέτερη θα είναι για τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς) και του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ, τις υπερβολές θα πρέπει να προσέχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 25/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα παρασύρει σε  συναισθηματικές υπερβολές, ενώ μπορεί να ξυπνήσει τις ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 26/09

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού ευνοεί τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών. Επίσης την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει αρχικά η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές στα ζώδια της Γης που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση της σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα βοηθήσει να εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 27/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα φέρει σημαντικές πληροφορίες στα χέρια των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 28/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να πετύχουν τους στόχους τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 29/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, και αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 30/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται όμορφες στιγμές στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Το Σάββατο 01/10

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από τους Διδύμους είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και θα μπει σε στάση. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ενώ την Κυριακή 02/10

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες, αλλά και σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν διστάζω να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή, στην οποία θα υπάρχει αρμονία και ισορροπία, και να αφιερωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην επιτυχία των στόχων μου, αρκεί να αποφύγω τις υπερβολές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο όμορφο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!