Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/6 – 3/7/2022


Με χαμόγελα και καλή διάθεση θα αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, και θα υποδεχτούμε ένα καυτό Ιούλιο. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα έρχεται με πολλές υποσχέσεις και ευκαιρίες  για νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, αλλά και σταθερότητα.

Τις κατευθυντήριες γραμμές, παράλληλα με  την αλλαγή στην συναισθηματική μας ζωή, θα μας της δώσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της, θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε με ενθουσιασμό μια  νέα πορεία ζωής.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, ενώ, στα τέλη της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει οριστικές ρήξεις.

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η εβδομάδα κουβαλάει στις αποσκευές τις και πολλές υποσχέσεις για την ερωτική μας ζωή, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, αρκεί να μην πέσουμε στην παγίδα της υπερβολής που θα μας δημιουργήσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού.

Πολύ σημαντικές θα είναι επίσης και οι διαδοχικές συναντήσεις του Ερμή από τους Διδύμου, στα τέλη της εβδομάδας, σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη που θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε με αποτελεσματικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας και θα μας προστατεύσει, όσο γίνεται, από λάθη εξαιτίας των λανθασμένων εκτιμήσεων μας, στα οποία μπορεί να μας παρασύρει, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Την δυνατότητα θα έχουν αυτή την εβδομάδα να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, αρκεί να μην παρασυρθούν σε υπερβολές, θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), τύχη στον έρωτα θα έχουν τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Τις υποθέσεις τους θα τακτοποιήσουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ αφοσιωμένοι στους στόχους τους θα είναι τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

Σε γενικές γραμμές ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Επιρρεπής στις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις μπορεί να βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 26/06

Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την γοητεία και τα εκφραστικά τους μέσα.

Την Δευτέρα 27/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει να πάρουν άμεσες αποφάσεις και να δώσουν έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρα,  οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 28/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να κάνουν σωστά μελετημένες κινήσεις και να μείνουν αφοσιωμένοι στους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα μπει σε στάση.

Την Τετάρτη 29/06

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ανοίξει τον δρόμο για να κάνουν μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην  καριέρα τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Η επιτυχία τους θα είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να δουλέψουν μεθοδικά και να μην επαναπαυτούν στην καλή τους τύχη που τους προσφέρει απλόχερα η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού. Από την άλλη πλευρά, σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με Δία από το ζώδιο του Κριού, τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 30/06

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού και σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε επιθετικές συμπεριφορές και ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα θυμού τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς.

Την Παρασκευή 01/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα επαναφέρει, το χαμόγελο, την ζωντάνια και αισιοδοξία και πάλι στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 02/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να δώσουν το οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τις υποθέσεις τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, παράλληλα επιρρεπής σε λανθασμένες εκτιμήσεις, εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και καχύποπτους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ήρθε η ώρα με σταθερά βήματα να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή  μου. Για την επιτυχία της οργανώνω σωστά τα βήματα μου, κλείνοντας οριστικά την πόρτα στο παρελθόν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα πολύ όμορφο μήνα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή!!!!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 4 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!