Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 27/2 – 6/3/2022


Με πολλές εκπλήξεις, αλλά και σημαντικές πλανητικές αλλαγές θα αποχαιρετήσουμε ένα δύσκολο χειμώνα και θα υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου μας υπόσχεται νέα ξεκινήματα, σημαντικά ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά, έχοντας  την εύνοια της τύχης.

Τα σημαντικότερα γεγονότα αυτής της εβδομάδας είναι, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της, στους Ιχθύς, αλλά και η είσοδος τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στα τέλη της εβδομάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις του Ήλιου, ο οποίος αρχικά θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Ουρανό, μια όψη που θα υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τις πιο ανατρεπτικές μας ιδέες, ενώ στην συνέχεια η συνάντηση του  σε όψη συνόδου με τον Δία, μας υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες.

Από την άλλη πλευρά πολύ σημαντικές είναι και οι συναντήσεις τόσο του Άρη όσο και της Αφροδίτης σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, οι οποίες έχουν πολύ έντονο το στοιχείο του μοιραίου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις. Ενώ, για άλλη μια φορά η μεταξύ τους συνάντηση σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται να δώσει μια ακόμα πινελιά στην ερωτική μας ζωή. Όποια απόφαση όμως και αν πάρουμε, θα έρθει να επισφραγιστεί από την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την τύχη με το μέρος τους και την δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα θα έχουν τόσο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) όσο και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες). Σε μοιραίες καταστάσεις γεμάτες ένταση και πάθος θα παρασυρθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ενώ σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 27/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα υπερτονίσει την γοητεία και τον μαγνητισμό των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 28/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει τον εκνευρισμό και μπορεί να παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 01/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα κάνει ιδιαίτερα ψυχρούς, επιφυλακτικούς  και απόμακρους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/03

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς (12ο 06’) ευνοεί τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 36’) υπόσχεται από την μια πλευρά ευχάριστες ανατροπές, ενώ από την άλλη πλευρά και αναθεωρήσεις τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (18ο 59’), θα αναγκάσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 03/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα (27ο 50’), θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε με τη δύναμη της θέλησης μας όλα τα εμπόδια. Λίγες  ώρες αργότερα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα (27ο 50’), μας υπόσχεται ότι θα ζήσουμε έντονες στιγμές στην ερωτική μας ζωή, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και μοιραίες γνωριμίες.

Την Παρασκευή 04/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ από την άλλη πλευρά, θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Το Σάββατο 05/03

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία στους Ιχθύς (14ο 29’), μια από τις πιο τυχερές όψεις τις χρονιάς, θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και τυχερές γνωριμίες, στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 06/03

Μόλις η Αφροδίτη και ο Άρης κάνουν τις είσοδο τους στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσουν, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, όψη συνόδου (00ο 01’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε θέματα καρδιάς όσο και στις οικονομικές υποθέσεις τόσο των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των πρώτων 2 ημερών όσο και των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και να κάνουμε νέα ξεκινήματα στην ζωή μας, για κάποιους αυτό είναι μοιραίο να γίνει, ενώ για κάποιους άλλους θα συμβεί μετά από ώριμη σκέψη.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα δημιουργικό μήνα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!