Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 28/8 – 4/9/2022


Μεταβατική και με μια γλυκιά μελαγχολία θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, καθώς φέρνει το τέλος του καλοκαιριού και το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Μπορεί να είναι σχετικά ήρεμη, χωρίς πολλά πλανητικά γεγονότα και αλλαγές, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να απορροφήσουμε τους κραδασμούς που μας άφησε στο πέρασμα της,  η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε.

Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη αντίθεσης που σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο, μια όψη που μπορεί να μας οδηγήσει σε συναισθηματικές απογοητεύσεις, οι οποίες θα μας συνοδεύσουν μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Σεπτέμβριος θα μας δείξει το δυναμικό του πρόσωπο, με την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού θα μας οδηγήσει σε μεγάλα λόγια και λεκτικές υπερβολές.

Συναισθηματικά δύσκολο θα είναι το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Τα μεγάλα λόγια και τις υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Σε επιτυχημένες κινήσεις θα προχωρήσουν τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Ενώ αρκετά πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 28/08

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 29/08

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή θα ενισχύσει την ευστροφία και τις διπλωματικές ικανότητες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 30/08

η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού θα παρασύρει σε συναισθηματικές υπερβολές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 31/08

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει ψυχολογικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 01/09

η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε κινήσεις υψηλού ρίσκου, τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Παρασκευή 02/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό και αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα οδηγήσει σε νευρικές αντιδράσεις και ψυχρότητα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 03/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές, μεγάλες υποσχέσεις αλλά και λόγια χωρίς ουσία τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 04/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύς).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ζωή μας θέλει ρίσκο, με την προϋπόθεση ότι πάντα οι αποφάσεις μου είναι αποτέλεσμα λογικής σκέψης, χωρίς έπαρση και υπερβολές.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά ΆρθρΑ

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!