Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/7 – 10/7/2022


Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου μας δίνει την αίσθηση ότι κάτι θα αρχίσει να αλλάζει γύρω μας, αυτό θα φανεί πολύ έντονα όχι μόνο στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που δρούμε καθημερινά. Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του τοπίου γύρω μας, θα παίξει η είσοδος στις αρχές της εβδομάδας του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής άλλωστε θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την εβδομάδα, αφού οι συναντήσεις του, σε όψη εξάγωνου με τον Άρη θα μας βοηθήσει να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις μας γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ η συνάντηση του στα τέλη της εβδομάδας σε όψη τετραγώνου με τον Δία είναι πιθανό να μας παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες αποφάσεις. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, θα είναι πολύ έντονη και η ανάγκη μας για αλλαγή, την οποία θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό.

Το ταλέντο τους στην επικοινωνία, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου,  θα έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς), μια από τις πιο δραστήριες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα μπει η ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων).

Από την άλλη πλευρά τις επιπόλαιες συμπεριφορές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ αρκετά πιεσμένοι μπορεί να αισθανθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 03/07

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει το αίσθημα της  καχυποψίας  στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 04/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου.

Την Τρίτη 05/07

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να κυνηγήσουν τους στόχους τους με υπομονή και επιμονή, ενώ λίγα λεπτά αργότερα Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς). Η συνάντηση που θα έχουν αμέσως  μετά, σε η όψη εξάγωνου οι δύο αυτοί πλανήτες, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα αλλά και τον δυναμισμό τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 06/07

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει να εκφράσουν με υπερβολικό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα χαράς ή απογοήτευσης, τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την πέμπτη 07/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου θα μεγεθύνει τους φόβους και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 08/07

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 09/07

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και ανεύθυνες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/07

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει τόσο τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους και να σπάσουν τα δεσμά από ότι τους κρατάει πίσω.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Έφτασε η ώρα να πάρω την ζωή μου στα χέρια μου και να αλλάξω ότι δεν μου αρέσει και με κρατάει πίσω, η επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να μην αφήσω τον εαυτό μου να παρασυρθεί από επιπολαιότητες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!