Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 4/10 – 11/10/2020


Εξίσου ιδιαίτερη και απαιτητική με την προηγούμενη θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχουμε όψεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα, αλλά και νέες απρόβλεπτες καταστάσεις.

Οι σημαντικές εξελίξεις θα πυροδοτηθούν για άλλη μια φορά από τους γρήγορους πλανήτες στο ξεκίνημα της εβδομάδας, συγκεκριμένα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα είναι η αιτία προκλητικών συμπεριφορών, ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα θα μας ωθήσει να δώσουμε οριστικό τέλος σε καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω, επίσης,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία θα μας παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές.

Στα θετικά νέα της εβδομάδας είναι η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό και η οποία υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες.

Πιεσμένοι θα εξακολουθήσουν να είναι και αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), έντονη νευρικότητα εξαιτίας των ξαφνικών γεγονότων θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ ξαφνικές θετικές εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 04/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ συναισθηματικά πιεσμένοι θα νιώσουν τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Δευτέρα 05/10 ο πλανήτης της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Τρίτη 06/10 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 07/10 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές και νευρικά ξεσπάσματα, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 08/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει την κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε λάθος εκτιμήσεις.

Την Παρασκευή 09/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις ή καταστάσεις.

Το Σάββατο 10/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές και ξαφνικούς έρωτες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 11/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία είναι πιθανό να παρασύρει σε ανεύθυνες συμπεριφορές και υπερβολικές σπατάλες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τα ξαφνικά γεγονότα θα είναι η αφορμή για να δώσω οριστικό τέλος σε αδιέξοδες καταστάσεις, δεν λυπάμαι όμως, γιατί κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, και σε αυτή σημαντικό ρόλο παίζει πάντα ο έρωτας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!