Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/2 – 12/2/2023


Με την μάχη των δυο φύλων κάτω από την Πανσέληνο του χιονιού θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, μια εβδομάδα γεμάτη έντονες στιγμές η οποία θα μας οδηγήσει σε μια νέα πορεία ζωής. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα κάνει πολεμικό το κλίμα στις ερωτικές μας σχέσεις. Το βασικό αίτημα αυτής της Πανσελήνου είναι να προχωρήσουμε σε αλλαγές, τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς θα έπρεπε να είχαμε δρομολογήσει από πέρυσι τον Νοέμβριο.

Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι συναντήσεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας τόσο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μας δώσει την δύναμη που χρειαζόμαστε για να παλέψουμε για τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, όσο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, η οποία υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική μας ζωή, αλλά και ξαφνικούς έρωτες. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας και λίγες ώρες πριν ο Ερμής ολοκληρώσει την πολύμηνη παραμονή του στο ζώδιου του Αιγόκερω, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, μας υπόσχεται να ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τα όμορφα λόγια και να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για την ζωή και τις σχέσεις μας.

Μετά την Πανσέληνο, το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της εβδομάδας θα είναι στα τέλη της, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να πάρουμε αποφάσεις για την ζωή μας με οδηγό την λογική. Ανατρεπτική και ιδιαίτερα πιεστική θα είναι στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Εντάσεις και καυγάδες στις ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ ουδέτερη και γεμάτη αποκαλύψεις θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 05/02

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει το πρωί η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Άρη από τους Διδύμους θα ανεβάσει τους τόνους στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου με αποτέλεσμα  οι καυγάδες και οι σκηνές  ζηλοτυπίας να οδηγήσουν σε χωρισμό. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα η Πανσέληνος του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα προκαλέσει ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αλλάζοντας ξαφνικά την ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 06/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Ιχθύς και τους Παρθένους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να παλέψουν για τα όνειρα τους.

Την Τρίτη 07/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και οι διαδοχικές όψεις όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους, και αντίθεσης με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα παρασύρει σε νευρικές αντιδράσεις και θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου

Την Τετάρτη 08/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική ζωή και κεραυνοβόλους έρωτες τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 09/02

η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα να ξαναβρούν το χαμόγελο και την καλή τους διάθεση, ενώ από την άλλη πλευρά θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 10/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα και τα ωραία λόγια, των φίλων και συναδέλφων τους, ώστε στη συνέχεια να πάρουν οριστικές αποφάσεις, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 11/02

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ λίγες ώρες αργότερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου.

Ενώ την Κυριακή 12/02

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δυσκολέψει την συγκέντρωση και θα παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Στην ζωή μας έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις και να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει. Στην προσπάθεια μας να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας είναι πιθανό να χρειαστεί να συγκρουστούμε ακόμα και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι οι άνθρωποι που μας αγαπάνε δεν θα σταθούν ποτέ εμπόδιο στον δρόμο μας, αντίθετα θα είναι συνοδοιπόροι δίπλα μας.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!