Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 5/6 – 12/6/2022


Η ηρεμία στην καθημερινή μας ζωή θα αρχίσει σταδιακά, από αυτή την εβδομάδα να επανέρχεται. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα επαναφέρει την καθημερινότητα μας σε πιο ήπιους  ρυθμούς, και αυτό θα κάνει μεγάλο καλό στην ψυχολογία μας.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ στην συνέχεια οι όψεις που θα σχηματιστούν, μας υπόσχονται ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική μας ζωή.

 Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 3η φορά, στα μέσα της εβδομάδας, ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα μας , ενώ η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στα τέλη της εβδομάδας, θα αλλάξει ξαφνικά το τοπίο που υπάρχει στην ερωτική μας ζωή.

Εξίσου δυναμική με την προηγούμενη, θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ στην θέση του ισχυρού θα βρεθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

 Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Αρκετά πιεσμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), Ενώ ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική ζωή αλλά και στις επαγγελματικές τους συνεργασίες θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 05/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ωθήσει σε ακραίες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 06/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου είναι πιθανό να παρασύρει σε ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη, για φέτος ανάδρομη πορεία του Κρόνου, στο ζώδιο του Υδροχόου.

Την Τρίτη 07/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στους φίλους και στους συνεργάτες, τα ζώδια της Γης που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα τους υπόσχεται ότι θα έχουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα εντελώς ασύμβατα με αυτούς.

Την Τετάρτη 08/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα μεγεθύνει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ στην συνέχεια η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το πείσμα και την θέληση των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών/

Την Πέμπτη 09/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους.

Την Παρασκευή 10/06

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την διαίσθηση αλλά και την παρατηρητικότητα των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), τα οποία θα εστιάσουν την προσοχή τους σε λεπτομέρειες, οι οποίες στο παρελθόν πιθανόν να τους είχαν διαφύγει.

Το Σάββατο 11/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ενισχύσει την καλή διάθεση αλλά και την διαίσθηση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα πιέσει συναισθηματικά τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Ενώ την Κυριακή 12/06

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα ανατρέψει το σκηνικό που υπάρχει στην ερωτική ζωή και στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Παρατηρώ τα πάντα γύρω μου γιατί κάθε πληροφορία ή η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να μου φανεί χρήσιμη στο μέλλον, ενώ, αποδέχομαι με χαρά τις  αλλαγές που θα προκύψουν στην ερωτική μου ζωή και στις συνεργασίες μου, γιατί μακροπρόθεσμα αυτές είναι μόνο για καλό .

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χάρτης κάθε Νέας Σελήνης αποτυπώνει τα θέματα που θα μας απασχολήσουν μέσα τον μ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Τυχεροί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γι’ αυτό που όλοι παραπονιόμαστε είναι ότι τύχη δεν χτυπά όσο συχνά θέλουμε την πό ...

Τετράγωνο Ήλιου – Δία, Επιρρεπείς στις υπερβολές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε νέο μας ξεκίνημα είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αισιοδοξία και ενθουσιασ ...

Εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου, Επιλέγω τη σωστή στιγμή !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν από κάθε νέο μας ξεκίνημα, είναι σημαντικό να είμαστε αποφασισμένοι, αλλ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/6 – 3/7/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με χαμόγελα και καλή διάθεση θα αποχαιρετήσουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, κα ...

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u