Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 6/11 – 13/11/2022


Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα της χρονιάς, και αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς είναι γεμάτη σημαντικά γεγονότα, η επιρροή των οποίων θα μας ακολουθήσει και τους επόμενους μήνες. Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών Εκλείψεων, με την εμπλοκή του Κρόνου και του ανάδρομου Ουρανού.

Το ιδιαίτερο σε αυτή την Έκλειψη είναι οι δύσκολοι σχηματισμοί που την συνοδεύουν, και οι οποίοι στόχο έχουν να μας βγάλουν από την φαινομενική ζώνη ασφάλειας που βρισκόμαστε. Τα πρώτα δείγματα θα τα έχουμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στις προσωπικές μας σχέσεις, ενώ την επόμενη μέρα η συνάντηση της σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, μας προετοιμάζει για συναισθηματικές απογοητεύσεις.

Αυτές οι όψεις μαζί με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή θα συνοδεύσουν την Σεληνιακή Έκλειψη. Λίγες ώρες μετά την Έκλειψη Σελήνης, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα μας παρασύρει σε προκλητικές συμπεριφορές, και σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να ακούσουμε και για κάποια ατυχήματα στον αέρα, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα αλλάξει ξαφνικά τα σχέδια μας. Το πιεστικό κλίμα θα συνεχιστεί και στα μέσα της εβδομάδας, με την συνάντηση του Ερμή σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία θα φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις.

Σε όλη αυτή την πίεση, αχτίδα φωτός και αισιοδοξίας θα αποτελέσει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ενώ η συνάντηση του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα μας φέρει αρκετούς περιορισμούς. Το κλίμα θα αρχίσει σταδιακά να αλλάζει στα τέλη της εβδομάδας, με την συνάντηση του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , καθώς θα μας βοηθήσει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επαναφέρει το πάθος στην ερωτική μας ζωή και θα μας βοηθήσει να κλείσουμε τις πληγές μας. Πιο εύκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους τόσο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 06/11

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει  απρόσμενες ανατροπές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όπως για παράδειγμα ρήξεις, χωρισμούς, αλλά και επανασυνδέσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα προς τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 07/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τους φόβους, τις ανασφάλειες αλλά και τις συναισθηματικές απογοητεύσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 08/11 η Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου,

Θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου, να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και πιθανόν να δώσουν τέλος σε όσες σχέσεις διατηρούν από φόβο και συνήθεια. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 09/11 η όψη αντίθεσης

Που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει εντάσεις, επιθετικές συμπεριφορές αλλά και κρίσεις πανικού στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ενώ λίγες ώρες αργότερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό, θα προκαλέσει ανατροπές στα σχέδια και ξαφνικά γεγονότα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 10/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα υπάρξει προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά των ζωδίων του Νερού (Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 11/11

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει σε αναγκαστικούς περιορισμούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 12/11

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 13/11

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά και την δυνατότητα να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με τον σύντροφο τους, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η στιγμή να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να βγούμε από την ζώνη ασφαλείας που είχαμε στην προσωπική μας ζωή και στην δουλειά μας έφτασε. Οι αλλαγές αυτές, όσο και αν μας δυσκολεύουν γίνονται πάντα για το καλό μας και σκοπό έχουν μόνο την προσωπική μας εξέλιξη.

Να έχουμε μια όσο το δυνατόν ήρεμη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!